Zamknięty przez: ghosthanys 2011-06-11, 18:24 |
Zmiany do regulaminu ? |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
kabanos.
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Nick Steam: fanmu
|
#
Wysłany: 2010-09-06, 13:09 Zmiany do regulaminu ?
|
|
|
a wiec tak czytalem regulamin i jest w nim pare niescislosci i jedna beznadziejna rzecz .
| Kod: | | Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować |
w pierwszym punkcie jest niescislosc, a mianowicie = zakaz kupowania jakiej kolwiek broni za wyjatkiem amunicji do pistoletu ktory dostalismy na respie tzn : na mape awp4one gramy tylko awp/glock/usp/noz.
drugi punkt to moim zdaniem kompletna beznadzieja , wjazd na aktywnym banie powinien byc zalezny od okolicznosci - nie da sie tego jasno okreslic. Podam przyklady
Nemore dostal bana (ss na forum) . Oczywiscie ss czyste , ale w danym momencie nie ma na forum nikogo z administarcji kto by to potwierdzil , nemore czeka godzinie , dwie i wchodzi bo by sobie zagral - dostaje bana od admina - wejscie na aktywnym banie (perm) .
Patrzac na nasz regulamin gosc choc czysty juz nigdy nie powinien wejsc na serwer. Taka sytuacja juz raz byla i regulamin zostal nagiety ale po co go naginac jak mozna dostosowac i zmienic go tak zeby bylo dobrze.
podaje druga sytuacje, ktora miala miejsce ostatnio :
laZ. wyzwal przez micro jakiegos gracza od roznych tam za to ze go zablokowal , dostal bana 2h na steam i ip, zrobil reset neo i wszedl na fejku, nie fartem ktos go podkablowal i dostal bana od tego samego admina na 24h - postanowil odczekac kare - ale gdy po tym czasie wszedl dostal bana na 4tygodnie za wjazd na aktywnym banie.
Tak wiec uwazam ze kary za wejscie na aktywnym banie powinny byc bardziej zprecyzowane :
- za obraze ban 2h , jesli gracz wejdzie wtedy na aktywnym banie dostaje kolejno kary - najpierw 24h > tydzien > 4 tygodnie > perm
- reklamowanie > tydzien > 4tygodnie > perm
- czity > perm
Administracja powinna badac okolicznosci wejscia na aktywnym banie wiec jesli ktos dal ss a jego sprawa nie zostala rozpatrzona ban powinien byc 2h z powodem (poczekaj na rozpatrzenie Twojej sprawy) a nie odrazu perm i juz ma nigdy nie grac.
Za kazdym razem kara powinna byc wieksza jesli ktos nie rozumie raz aby odczekal , tak jak zybek , sam sobie bigosu wazy wchodzac caly czas i takiego zachowania tolerowac nie bedziemy.
Proponowane zmiany do regulaminu to :
| Kod: | | Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować |
czekam na opinie |
|
 |
Użytkownik
Kasztan
Ranga: Admin FFA
Informacje
Nick Steam: Kasztanosky
Nick w Grze: Kasztan
|
#
Wysłany: 2010-09-06, 13:30 Odp: Zmiany do regulaminu ?
|
|
|
wszytsko pieknie ladnie i gladko przedstawione lepiej nie widze, mi sie to widzi lecz za reklame proponowal bym 4 tyg i perma a i jest taka srpawa za obraze taka dosadna i sytuacja w ktorej koles obrazi raz "nie blokuj kretynie " itp jeszcze ujdzie ale 2,3,4... hasla ktore naprawde bola bo nie zapomnijmy ze graja tez dzieciaki z nami (co poniektórzy na glosnikach) leci wiazanka rodzice to slysza no nie jest to fajne dlatego proponuje przylepic perma ew. screen jak na sayu |
|
|
 |
Użytkownik
Igorro
Ranga: Mały troll
Informacje
Nick Steam: jerzyxd93
Nick w Grze: Igorro
|
#
Wysłany: 2010-09-06, 14:52 Odp: Zmiany do regulaminu ?
|
|
|
| moja propozycja to 30 minut za obraze jaka kolwiek tydzien za rodzicow i perm za obrazenie kilku graczy lub texty rasistowskie |
|
|
|
 |
Użytkownik
lelumpolelum
Ranga: Wyjadacz
Informacje
Nick Steam: lelumxD
Nick w Grze: lelumpolelum,lelum aka csnemore
|
#
Wysłany: 2010-09-06, 14:54 Odp: Zmiany do regulaminu ?
|
|
|
| Igorro z tym permem to przesadziłeś myślę że zamiast tego perma 4 tygodnie wystarczy |
|
 |
Użytkownik
kabanos.
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-09-06, 19:04 Odp: Zmiany do regulaminu ?
|
|
|
| co do obrazy to jest wyrazny pkt ze admin banuje wg swojego uznania - wiec jakl ja powiem Twoja stara nie ma nie wiem oka to kasztan moze dac bana na 6h a igorro na 3 dni - chodzi o aktywne bany bo dla mnie jest to smieszny punkt w regulaminie ze nawet za bana na 1h po wejsciu na aktywnym perm. |
|
 |
Użytkownik
Jest Bardzo Zle
Ranga: Pokolenie csN
Informacje
Nick Steam: Jest Bardzo Zle
Nick w Grze: Jest Bardzo Zle
|
#
Wysłany: 2010-09-07, 06:41 Odp: Zmiany do regulaminu ?
|
|
|
- Zakazuje sie kupowania broni na mapach AWP poza pistoletami. kara Ban=1h
hmm to wedlug mnie powinno zostać co do tamtego co proponujesz jak najbardziej jestem za |
|
 |
Użytkownik
Kasztan
Ranga: Admin FFA
Informacje
Nick Steam: Kasztanosky
Nick w Grze: Kasztan
|
#
Wysłany: 2010-09-07, 12:43 Odp: Zmiany do regulaminu ?
|
|
|
jbz jemu chodzi o zmiane tego pkt bo kazdy rozumie o co chodzi ale jest zle skontruowany |
|
|
 |
Użytkownik
VooDoo16
Ranga: Rośnie w siłę
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-09-07, 17:12 Odp: Zmiany do regulaminu ?
|
|
|
| Hmm może wchodzenie na aktywnym banie z powodem innym niż cheatujesz przedłuża go o 100%. Za cheatowanie perm. Kare trzeba odczekać i tyle. |

|
|
|
|
 |
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Nick Steam: adas1669
Nick w Grze: inia<3
Wygrane: 1
Przegrane: 1
|
#
Wysłany: 2010-09-11, 15:24 Odp: Zmiany do regulaminu ?
|
|
|
| Cytat: | - Zakazuje sie kupowania jakiej kolwiek broni na mapach AWP , wyjatek stanowi amunicja do broni, którą otrzymaliśmy na respie.. kara Ban=1h
- Wchodząc na aktywnym banie :
* za obraze i łamanie regulaminu - ban 24h > tydzien > 4 tyg > perm
* za reklamowanie > tydzien > 4 tyg > perm
* za czitowanie > perm
Administracja moze rozpatrzec okolicznosci wejścia na aktywnym banie, jesli są one uzasadnione ban zostanie zdjęty. |
Przychyliłbym się do tego, ale troche nie rozumiem z tą obrazą a raczej nie toleruję obrazy i napinaczy kablowych, osobiście zostając obrażony robi to jakiś uszczerbek psychiczny, psychikę nie wyleczysz 24h. Dlatego bym się skłaniał ku temu aby ban za obrazę był od 24h do 48h przynajmniej. |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
Użytkownik
kabanos.
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-09-11, 16:56 Odp: Zmiany do regulaminu ?
|
|
|
| Tomek to jest o karach za aktywny ban. W takim razie do tego moge zmienic ze za obraze grozi kara wg uznania admina. |
|
 |
|
|