Forum Ogólnotematyczne - Serwery Counter Strike 1.6 Strona Główna
    » Trash » Archiwum csNemore.pl » CSNWC » Mecze » Mecze grupy "B" » My Tu Przelotem - Turtles Fighters

Tagi tematu: fighters my przelotem tu turtles

Zamknięty przez: Zos!#k
2010-02-07, 22:46
My Tu Przelotem - Turtles Fighters
Autor Wiadomość
Użytkownik
OSTRy
Ranga: Wyjadacz

Informacje
Nick w Grze: lou.

Ostrzeżeń:
 101/70/100
 #  Wysłany: 2010-01-21, 18:44   My Tu Przelotem - Turtles Fighters

My Tu Przelotem - Turtles Fighters 1-1

ss: msk ma
hltv: http://www.hltv.org/inter...okingid=1496730
Ostatnio zmieniony przez OSTRy 2010-01-22, 22:23, w całości zmieniany 3 razy  

Użytkownik
czarnuchdowejtam
Ranga: Świeżak

Informacje

#  Wysłany: 2010-01-24, 21:37   Odp: My Tu Przelotem - Turtles Fighters

Witam :) jestem graczem nie jakiego teamu Turtles Fighters, ogladajac hltv tego meczu stwierdzilem i wg mnie da sie to zauwazyc ze nie jaki gracz o nicku weX gral na "wspomagaczu" (wall hack). Gdy MsK (qmpel z mojego teamu) napisal do O.S.T.R na steamie niestety ten nie potrafil chyba kulturalnie porozmawiac tylko bezczelnie sie odezwal do niego, nie bd powtarzal :) czekam na jakiekolwiek rozpatrzenie tej "skargi" bo mysle ze mozna to nazwac skarga, nie tylko ze strony O.S.T.R ale takze innych adminow poniewaz on sam nie bedzie karal swojego teamu punktami karnymi gdyz raczej jest tez w ten walek zamieszany :)
Ostatnio zmieniony przez czarnuchdowejtam 2010-01-24, 21:38, w całości zmieniany 1 raz  

Użytkownik
topek

Informacje
Nick Steam: topek89
Nick w Grze: tOpek

Ostrzeżeń:
 2/70/100
 #  Wysłany: 2010-01-24, 22:49   Odp: My Tu Przelotem - Turtles Fighters

nie no tym tekstem to mnie normalnie zmiazdzyles haha h wrzucaj demo na bl niech oceniaja bo twoja ocena to mnie irytuje sluchawki on ? steam on ? a po waszej grze to bylo widac ze naprawde troche nie ogarnieci na inferno fartem zlapaliscie pare runda a na nuke to juz zero gry z waszej strony spoko moze zaraz luknie pare osob z forum to demo i neich sie wypowiedz :)

Użytkownik
MsK

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/70/100
 #  Wysłany: 2010-01-25, 14:12   Odp: My Tu Przelotem - Turtles Fighters

topek, a Ty prezentujesz siebie jako wielkiego hajta, a mowiac prawde raczej nim nie jestes :)

[url=http://tnij.org/
pisownia_pcf]PiszĂŞ poprawnie po polsku[/url]

Użytkownik
czarnuchdowejtam

Informacje

#  Wysłany: 2010-01-25, 15:27   Odp: My Tu Przelotem - Turtles Fighters

popieram zdanie MsK :) tylko napinac potrafisz i zaraz mi powiesz ze nie napinales ^^

Użytkownik
topek

Informacje

Ostrzeżeń:
 2/70/100
 #  Wysłany: 2010-01-25, 16:16   Odp: My Tu Przelotem - Turtles Fighters

ale powiedz mi gdzie w poscie wyzej sie napinalem ? poprostu wyrazilem swoje zdanie gram z wexem juz jakis czas i wiem co potrafi i tylko sie osmieszacie taka wypowiedzia ze niby wh nie uwazam sie za hajta bo jestem lou :) a sa inni ludzie ktorzy naprawde graja magicznie a sa czysci ale pewnie tez by bylo ze wh :D spoko poprosze zaraz pare osob zeby sprawdzili to demko i nie ze jakis kumpli tylko osoby z forum i niech sie wypowiedza :)

Użytkownik
Budyniasty
Ranga: Admin DD2

Informacje
Nick Steam: budys00
Nick w Grze: Budys

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-01-25, 18:02   Odp: My Tu Przelotem - Turtles Fighters

Z własnej inicjatywy obejrzałem te dema. czarnuchdowejtam ty to jesteś kompletny no ogar w wykrywaniu haxow... Gdzie ty tam WuHa u niego widziałeś? Powiem ci tak chłopak gra czysto... Głównie na słuch choć i gdzie niegdzie intuicyjnie po prostu ogarniety chłopak a ty mu granie na haxach zarzucasz pomyśl troche czasami skonsultuj sie z kimś kto sie na tym zna zanim za przeproszeniem pierdo... jakieś głupstwo jak teraz hahha smiech na sali :)

Użytkownik
MsK

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/70/100
 #  Wysłany: 2010-01-25, 18:38   Odp: My Tu Przelotem - Turtles Fighters

topek, wiem, tez grałem z wexem. Ja nie ogladalem dema, wiec sie nie wypowiadam, komentuje tylko Twoje zachowanie :)

[url=http://tnij.org/
pisownia_pcf]PiszĂŞ poprawnie po polsku[/url]

Użytkownik
czarnuchdowejtam

Informacje

#  Wysłany: 2010-01-26, 16:42   Odp: My Tu Przelotem - Turtles Fighters

Po 1 t0pek powiedz mi gdzie wyzej napisalem ze napinasz na forum? mowie o meczu i dobrze wiesz o co mi chodzi :) nie zaczelismy jeszcze grac a Ty juz spinales, wiec nie udawaj teraz swietego. Po 2 pisanie "spoko poprosze zaraz pare osob zeby sprawdzili to demko i nie ze jakis kumpli tylko osoby z forum i niech sie wypowiedza" - myslisz ze Ci uwierze ze nie napisales do qmpla np. (Budyniasty) zeby napisal na forum na tym i na tym poscie o tym i o tym? po 3 szanowny panie Budyniasty juz Ci wierze ze zobaczyles te demo haha , chyba ze nie masz co w domku robic i zajmujesz sie "nie swoimi sprawami" i ze nie jestes poprostu "podstawiony" przez t0pka czy tez szanownego O.S.T.R ktory nawet nie raczy odpisac na ten post :D po 4 i ostatnie wiedzialem ze tak sie to skonczy, ze nic z tego nie wynikne, (wybaczcie ja sam na team t0pka a z nim wiekszosc adm (Budyniasty) tylko napisalem bo pewna osoba powiedziala zebym zamiescil to na forum bo nie moze tego rozwiazac na priv (nie chodzi o MsK) :) z Bogiem.

Użytkownik
Budyniasty

Informacje

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-01-26, 18:47   Odp: My Tu Przelotem - Turtles Fighters

haha h obejrzałem te dema naprawde i dlatego stwierdzam ze jestes kompletnym nie ogarem w dziedzinie wyczajenia czita :P

Użytkownik
czarnuchdowejtam

Informacje

#  Wysłany: 2010-01-26, 20:17   Odp: My Tu Przelotem - Turtles Fighters

hehe dobrze ze na swiecie jeszcze sa takie ogary jak Ty mistrzu w wyczajaniu czitow wujekbuch

Użytkownik
Budyniasty

Informacje

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-01-27, 00:17   Odp: My Tu Przelotem - Turtles Fighters

no nie moge haha h wez ktos obejrzyj te dema z łaski swojej :)

Użytkownik
topek

Informacje

Ostrzeżeń:
 2/70/100
 #  Wysłany: 2010-01-27, 06:30   Odp: My Tu Przelotem - Turtles Fighters

boze co za czlowiek na serwie jedno czy 2 slowa napisalem to tyle a bylem napity bo oblewalem :) a nic do budysia nie pisalem zeby ogladal demko sam napisal mi ze chce luknac a ma problemy z odpaleniem wiec mu pomoglem obejrzal i wyrazil swoje zdanie ale czekamy dalej moze ktos jeszcze sie wypowie . a moze ty jeszcze mi opisz gdzie widzisz na tym demko wh np czas i dana akcje bo cie naprawde typie nie czaje gdzie ty widzisz w tym demku wh ogladalem z 2 map i nic dziwnego nie widzialem w tych demkach a uwiez mi ze wex naprawde wyjatkowo lamil i zamykal bo ogolnie duzo lepiej gra :) znam go juz chwile i troche ju z nim gralem mixow itp a jak by mial wh to raczej by z nami nie pogral bo nie trawie haxow :) i nikt z nas by sie na takie cos nie zgodzil :) wiec jak uwazasz ze ma wh too opisz dokladnie wtedy porozmawiamy bo jak narazie to mnie tylko rozbawiles :D

Użytkownik
ZimuÂś
Ranga: Przyjaciel

Informacje
Nick Steam: zimol_92
Nick w Grze: zima by csNemore.pl

#  Wysłany: 2010-01-27, 09:31   Odp: My Tu Przelotem - Turtles Fighters

gdzie wy tutaj widzicie wh ? jeśli na inferno ? heh, na inferno nie grał nic pozatym że na słuch to nic . nuke ? troche lepiej ale tez nic :> dla mnie czysto

Gość, Czy Ty TeÂż Kochasz Uszatka ?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi