#
Wysłany: 2010-01-19, 22:44 Filmy vimeo, youtube etc. związane z Motoryzacją
A więc, otrzymalem pozwolenie na zalozenie takiegoż oto tematu
(wczesniej wolałem się zapytać czy można co by potem się cośnieco nie dzialo w moim kierunku złego)
Jako że motoryzacja to moje, hm... moze i zle bym napisał mówiąc że calym życiem bo znajdują się również czynniki ludzkie ktorymi się interesuje dosyć względnie ale drugim życiem, więc chętnie podzielę się z wami paroma produkcjami z tej otoż branży. Będą to raczej relacje z róznych zlotów samochodowych bo w takich kręgach raczej się obracam, i od razu mówię, zadny z filmów nie jest mojej produkcji.
Z czasem będe uzupełniał filmy w nowych postach.
Wiem że pewnie dla wielu z was będzie to czarna magia albo coś w ten desen ale jakoś ruszyc trzeba to forum. Pozdrawiam i zapraszam do komentowania!
#
Wysłany: 2010-01-19, 23:00 Odp: Filmy vimeo, youtube etc. związane z Motoryzacją
otaguj linki w tagach
Kod:
Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować
najlepiej
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.
#
Wysłany: 2010-04-08, 03:02 Odp: Filmy vimeo, youtube etc. związane z Motoryzacją
Hehehe to moj 1 post więc WITAM !!!
Małe info o mnie... gram na ffa+bf2 pod nickiem takim jaki mam nick tu i wpisany = DavidoRoz
Oczywiście jak ja to i mój brat gra na tym servie pod nickiem VaxtoriPL [K*B*S] więc jak on dostanie bana np za klatkowaniena 5 min to i ja nie mogę grac !! ( zalety neostrady)
A przechodząc do tematu to wiedzę ze sporo filmików ufek wstawił o VW ja coś dodam o Mazdzie RX-8 bo to moj samochodzik marzeń ^^
^^ wiadomo że śilnik 220 koni nigdy nie wygra na dłuższą mete z 240 konnym... Ale nie każdy śilnik 220 konny potrawi tak odstawić z przyśpieszenia 240 koni ^^ ( już nie mowie nic o tt bo wg tylko w tt przez 2s maske było widać <hahaha>
[ Dodano: 2010-04-25, 21:39 ]
Tutaj macie kolejną część kultowej historii starego dziadka i jego przebojowej żony, mam nadzieje że ta część przyprawi was o jeszcze większy ból żołądka niż poprzedni
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Ostatnio zmieniony przez Hyori89 2010-04-25, 20:42, w całości zmieniany 1 raz