Zamknięty przez: Jest Bardzo Zle 2010-10-25, 07:00 |
Admini. |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
ZimuÂś
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Nick Steam: zimol_92
Nick w Grze: zima by csNemore.pl
|
#
Wysłany: 2010-07-26, 11:07 Admini.
|
|
|
Zacznę od FFA, bo głównie na tym serwerze przesiaduję.
Przyszło to co nadejść miało o wiele wcześniej. Doszliśmy do wniosku z JBZ że jeżeli jest ankieta na forum w sprawie admina i mamy 24 adminów a wypowiada się tylko 8 , to coś jest nie tak, i albo to jest olewka ze strony adminów, albo naszej administracji że nie ma rygoru. Rozumiem że nie każdy ma czas na gre, bo są wakacje - nie masz czasu? napisz urlop, albo zrezygnuj a później staraj się o tego admina a nie oszukujesz nas nie grając wogóle na serwerze.
1 do odstrzału jest Murzyn. Mało grasz, na forum Cię wogole nie widać (2010-07-12, 15:32 (Minut: 0) ostatnia wizyta) . Zostajesz usunięty z pozycji admina, z możliwością powrotu jak poprawisz swoją sytuację.
nr 2 . Budyś, nie ma go wcale wogóle na serwerach ani na forum. Zostajesz usunięty z pozycji admina, z możliwością powrotu jak poprawisz swoją sytuację.
3. 50 ml , nawet nie ma chyba konta na forum. Zostajesz usunięty z pozycji admina, z możliwością powrotu jak poprawisz swoją sytuację.
Narazie tylko 3 zwolnienia z FFA, ale nie cieszcie się że to Ty nie zostałeś wylany/wyrzucony ale na każdego przyjdzie czas jak nie będzie spełniał wymogów regulaminu na admina. |
|
|
 |
Użytkownik
Jest Bardzo Zle
Ranga: Pokolenie csN
Informacje
Nick Steam: Jest Bardzo Zle
Nick w Grze: Jest Bardzo Zle
|
#
Wysłany: 2010-07-26, 11:37 Odp: Admini.
|
|
|
| Cytat: | FFA
Igorro – 1h 1 minuta
Pussy wagon – 8,5h
Stympic – 12h 20 min
Krecik- 12h 40 min
topek - 2h 30 min (zawieszony na tydzien) popracuj nad aktynoscia oraz nad forum
rutek - urlop
Murzyn – jedyne co znalazłem to Nick Phobos – 43min
Schiza – 12h 10 min
TRACER – 18h 30 min  – wzor admina
Veron – 15h – wzor admina, chodzi caly tydzien ale zawsze znajdzie troche czasu.
Matul – nickow od groma , naliczyłem 6,5h
Voodoo – 8h 25 min
Zlatan – 9h 20 min
Kasztan – 13h 45 min - jak chcesz to potrafisz
Kooky –urlop
Koles git – 9h 40 min
Ostry – 7h
Budys – nikt nie widzial nikt nie slyszal
Ice-T – 17h 45 min - elegancko 
50ml – 7h 30 min |
tu jak zima napisał ... lecz nie dodał jednej sprawy... albo zaczniecie zerkać na forum albo przyjda inne osoby na wsze miejsce.Koniec kurestwa koniec dobroci . Przyszla pora aby wziąść sie za forum . Nie robicie tego dla nas zrobicie to dla siebie badz dla graczy.
| Cytat: | BF2:
Andzia - 47h 20 min – no life
Lelumpolelum – 3h 10 min
Number One – 8h 45 min
Patrick – 18h 30 min
RKO - 4h
Szczota - 32 min
You cann – 6h 20 min
Kapishon – 6h 20min
JBZ – 7h 45min
Skorupiak – 20h 10min |
Ja dodam tylko tyle ze czas na poprawę się kończy . Radzę wziąść się w garść i tak jak zima napisał "albo rezygnacja albo urlop" bo nie po to jesteście adminami aby wpadać sobie kiedy tylko chcecie i jak się wam podoba. Nie będzie czegoś takiego ,że wchodzicie sobie kiedy chcecie 5 min na forum dziennie to nie jest wielkie halo. 0 u was reakcji to u nas będzie reakcja na tą chwile to radek oraz lelum jesteście do odstrzału jesli sytulacja u was sie nie zmieni podziekuje wam.Na wasze miejsce przyjdą inne osoby.No i szczota... 32 min ... forum odwiedzasz... nie to co panowie z tp czy ffa ... wiec ulgowo ciebie potraktuje . Mam nadzieje ze sytulacja sie poprawi.
| Cytat: | Azaris – 8h 30 min
Ed – 4h
bL – 6 min
bodex – 2h 30 min
knajf – 3h 10 min
ozzy – 1h 9 min
.::NA^NIC::. - 0
siw – 2h 10 min
szigi- 1h 13 min
pierwszoroczniak – 0
|
Siwy- olewasz forum na serwie nic nie grasz.Zostajesz usunięty z pozycji admina, z możliwością powrotu jak poprawisz swoją sytuację.
pierwszoroczniak-olewasz forum na serwie nic nie grasz.Zostajesz usunięty z pozycji admina, z możliwością powrotu jak poprawisz swoją sytuację.
bL –olewasz forum na serwie nic nie grasz.Zostajesz usunięty z pozycji admina, z możliwością powrotu jak poprawisz swoją sytuację.
ozzy - olewasz forum na serwie nic nie grasz.Zostajesz usunięty z pozycji admina, z możliwością powrotu jak poprawisz swoją sytuację.
szigi -olewasz forum na serwie nic nie grasz.Zostajesz usunięty z pozycji admina, z możliwością powrotu jak poprawisz swoją sytuację.
.::NA^NIC::.- olewasz forum na serwie nic nie grasz.Zostajesz usunięty z pozycji admina, z możliwością powrotu jak poprawisz swoją sytuację.
Bodex azaris ed knajf- co do was ... ulgowo was potraktuje z powodu ze na forum jeszcze bywacie.
Mam nadzieje ze to was ruszy.Ja rozumie na tp mało osob gra ok ... wystarczy zgłosić od tego administacja jest aby wam pomogła . Przeciez nie robimy tu nic dla siebie tylko robimy tu dla was.Chcecie pluginy czy cos nikt nie mowie nie i ch** . Dyskutujemy na kazdy temat bo trzeba zadbac aby bylo jeszcze lepiej.
Listę adminów oraz aktywność pomógł koles git |
|
 |
Użytkownik
kabanos.
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Nick Steam: fanmu
|
#
Wysłany: 2010-07-26, 13:48 Odp: Admini.
|
|
|
ogolnie to sie wszyscy cieszcie ze oni obaj nie posluchali mnie bo by wiecej ludzi polecialo a tak wogole to szacun dla ANDZI 47h - kiedys mp3 cos pod ta grenice tez podszedl |
|
 |
Użytkownik
siw-psk
Ranga: Mały troll
Informacje
Nick Steam: madu666
Nick w Grze: siw
|
#
Wysłany: 2010-07-26, 14:02 Odp: Admini.
|
|
|
to są jaja ja codziennie jestem na forum i obczajam tematy XD
Ja juz sie wypowiedzialem na temat adminowania ,,, zebyscie sie potem nie zdziwili .. ;] |
|
|
|
 |
Użytkownik
Szczota
Ranga: Rośnie w siłę
Informacje
Nick Steam: szczota
Nick w Grze: szczota
|
#
Wysłany: 2010-07-26, 15:34 Odp: Admini.
|
|
|
mhm zaczely sie porzadki |
KaÂżdy ponad kaÂżdym – skurwysyn - innego traktuje jakby byÂł niczym, wszyscy najmÂądrzejsi – jebani - myÂślÂą chyba, Âże sÂą wybraĂącami... wszyscy tu, niestety... Na takie podejÂście brak mi s³ów. |
|
|
|
 |
Użytkownik
Jest Bardzo Zle
Ranga: Pokolenie csN
Informacje
Nick Steam: Jest Bardzo Zle
Nick w Grze: Jest Bardzo Zle
|
#
Wysłany: 2010-07-26, 16:04 Odp: Admini.
|
|
|
| siw-psk napisał/a: | to są jaja ja codziennie jestem na forum i obczajam tematy XD
Ja juz sie wypowiedzialem na temat adminowania ,,, zebyscie sie potem nie zdziwili .. ;]
|
siwus to i tak w godzinach sie nie wyrabiasz...
szczota licze na poprawe |
|
 |
Użytkownik
siw-psk
Ranga: Mały troll
Informacje
Nick Steam: madu666
Nick w Grze: siw
|
#
Wysłany: 2010-07-26, 17:36 Odp: Admini.
|
|
|
okej ja juz sie nie bede staral o admina , nie potrzebne mi to do szczescia ale jeszcze wspomnisz moje słowa...
A zreszta nikt nie nie wyrabia XD oprocz nolajfów XD |
|
|
|
 |
Użytkownik
Szczota
Ranga: Rośnie w siłę
Informacje
Nick Steam: szczota
Nick w Grze: szczota
|
#
Wysłany: 2010-07-27, 08:18 Odp: Admini.
|
|
|
dobrze JBZ |
KaÂżdy ponad kaÂżdym – skurwysyn - innego traktuje jakby byÂł niczym, wszyscy najmÂądrzejsi – jebani - myÂślÂą chyba, Âże sÂą wybraĂącami... wszyscy tu, niestety... Na takie podejÂście brak mi s³ów. |
|
|
|
 |
Użytkownik
lelumpolelum
Ranga: Wyjadacz
Informacje
Nick Steam: lelumxD
Nick w Grze: lelumpolelum,lelum aka csnemore
|
#
Wysłany: 2010-07-27, 14:12 Odp: Admini.
|
|
|
| JBZ to że ty jesteś no life to nie znaczy że wszyscy na csnemore muszą siedzieć ciągle przy kompie a z resztą masz tu mój temat o urlop i sam go przyjąłeś http://csnemore.pl/tematy191/lelum-vt10794.htm |
|
 |
|
|