Forum Ogólnotematyczne - Serwery Counter Strike 1.6 Strona Główna
    » Organizacja Forum » Sprawy dot. Forum » hmm

Tagi tematu: hmm

Zamknięty przez: Jest Bardzo Zle
2010-06-10, 06:21
hmm
Autor Wiadomość
Użytkownik
Jazdor
Ranga: Gość

Informacje

#  Wysłany: 2010-06-09, 20:20   hmm

Admin o nicku @>.F.D.N.Y<@ | #>DiAm0nD<# zbanował mnie na godzinę bez wcześniejszego ostrzeżenia. Powodem było podobno obrażanie/wyzywanie graczy.

Napisałem " co za idiota tak blokuje... jak nie gracie, to przynajmniej nie przeszkadzajcie".

Nie sądzę, żeby to zasługiwało na bana, zwłaszcza, że często ludzie klną , tak że uszy więdną, a dostają tylko upomnienie...

Może adminowi nie podobało się to, że zbyt dużo razy zginął z mojej ręki ?? ?

Bana dostałem jakieś 10 minut temu na serverze TP.

Użytkownik
virus świrus
Ranga: Admin DD2

Informacje
Nick Steam: asdafarian
Nick w Grze: v.

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-06-09, 22:03   Odp: hmm

Nerwy i irytacja w pelni zrozumiale. Byla mapa de_nuke i polowa teamu od nas (Jazdor, Diamond, ja + 5 ludzikow) siedziala na dachu przez pol rundy, albo stali przy wejsciu do budynku i sie zastanawiali 30sek w ktora strone isc.
Potem rozmawialem z Diamondem czemu go zbanowal. Odpowiedzial ze obrazil, a zasady na serwerze obowiazuja. No i w sumie racja, ale mozna czasem odpuscic :) Tymbardziej ze samemu nieraz sie denerwujemy widzac takie sytuacje i uzywamy roznych slow (Przynajmniej ja).
Ban sluszny bo obraza byla i tego sie nie da zaprzeczyc. Ale nie byla spowodowana tym, ze Jazdor po prostu czul taka potrzebe, tylko gracze nieogary przeszkadzali w grze druzynowej. Dlatego w takim przypadku obie strony powinny poniesc kare. No ale stalo sie, jak sie stalo.

PS. Bartus odpusc czasem i nie wprowadzaj az takiego rygoru na serwerze. Najpierw kick, potem ban (Chyba, ze sytuacja jest juz na prawde powazna).

Użytkownik
Jest Bardzo Zle
Ranga: Pokolenie csN

Informacje
Nick Steam: Jest Bardzo Zle
Nick w Grze: Jest Bardzo Zle

Ostrzeżeń:
 1010/70/100
 #  Wysłany: 2010-06-10, 06:21   Odp: hmm

diamond mam nadzieje ze taka syt sie juz nie powtórzy . i zgadzam sie z virusem to co napisal ma jaja ale male xd

pozdrawiam
jbz

Bez Cenzury - Nie ide sam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Wymiana linkami: PGC-Play.pl Najlepsze serwery CS 1.6 n00bs.pl - HolyShit - BlackMesa - hs-serwer.pl - Tracha Blog - CountStrike-Arena - cs-serwer - FragArena - Zwieracz - csHax - Darmowe MP3 - Katalog SEO
Serwery Counter Strike Uszatek

FFA - 188.191.200.23:27015

ONLY DD2- 188.191.200.24:27015

BF+DM - --------------------