#
Wysłany: 2009-09-01, 16:36 [POLSKA] Echo GameGune 2009 - tjb w rozmowie ze slayerem
Dzis rano na http://cybersport.pl ukazał sie wywiad Michała "slayer" Madetko z Jakubem "tjb" Barczykiem, kapitanem dobrze nam znanego teamu Frag Executors, odpowiada na pytania, min. co wydarzyło sie pod koniec lipca, czyli w Bilbao na GameGun'ie 2009 w Hiszpanii.
Przypominajac, Frag Executors zakonczyli swoje zmagania na owej imprezie w Bilbao na fazie grupowej. Wiecej w wywiadzie.
#
Wysłany: 2009-09-01, 16:52 Odp: [POLSKA] Echo GameGune 2009 - tjb w rozmowie ze slayerem
redaktor naczelny
wiesz... ja to czytam i ni hu hu nie wiem o co chodzi... nie interesuje sie espoterm ale jakos molgys tak napisac zeby bylo wiadomo chociaz w jaka gre oni grali albo o tym teamie cos bo niby dobrze znany a ja pierwsze slysze najlepiej znany mi klan to VIP*Gaming i BOT Gaming itp.
#
Wysłany: 2009-09-01, 17:14 Odp: [POLSKA] Echo GameGune 2009 - tjb w rozmowie ze slayerem
Facepalm -.-... Pewnie grali w tibie na GG2009. Fx rozumiem ale po kiego brać Delte <paucz> oni ledwo co radzą sobie z polakami np US. A tak w ogóle Fx nie zabłysnął na GG z tego powodu iż cały skład Fx'u miał 6 miesięczną przerwę. Nie jestem pewien od czego się to zaczęło ale chyba od złamania ręki przez pionasa a zakończyło się na wyjeździe chyba tjb za granicę.