Zamknięty przez: skorupiak 2010-08-09, 17:31 |
ESWC Polska |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
siulamy siulamy
Ranga: Troll
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-06-05, 09:55 Odp: ESWC Polska
|
|
|
Sobol może, już zaczęły się kolejne mecze.
| Cytat: | 10:42 - Tim webmajster również zwycięża ze swoim przeciwnikiem połówkę pierwszej mapy, wynik dosyć jednostronny, 13:2, zmiana stron, teraz tw w CT.
10:36 - Zespół MOF wygrywa swoją pierwszą ćwiartkę 10:5 po stronie CT, czas na zmianę.
10:21 - Drugie spotkanie pomiędzy tim webmajster, a toplvl również się zaczęło, platforma de_tuscan, wkrótce pierwsze wyniki.
10:16 - Gracze już wbili na serwer i zaraz powinny nastąpić restarty, czas na rzeczywistą rozgrywkę. Pojedynek BoomSlave vs. MEET OUR FIVE rozpoczął się, mapa de_inferno. |
Ale dzisiaj możemy zobaczyć nie tylko cs 1.6 a zmagania w QL może bez av3k'a ale za to toxic bodzo.
Z tego co mi mówili to trackmania już się zaczęła. Nie wiem jak fifa czy ona będzie na lanie w niedziele, bo z tego co słyszałem wszystkie gry których nie da się rozegrać przez internet odbędą się w jakiejś kafejce |
|
|
|
 |
Użytkownik
Major stympic
Ranga: Mały troll
Informacje
Nick w Grze: stympic; grunt
|
#
Wysłany: 2010-06-05, 09:59 Odp: ESWC Polska
|
|
|
| Z tego co pamietam to po "odejsciu" z pentagramu, grali przez chwile w sourca a PGS utworzyl zaraz po ich odejsciu dywizje CoD4 |
|
|
|
 |
Użytkownik
siulamy siulamy
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-06-06, 09:44 Odp: ESWC Polska
|
|
|
Po wczorajszych całodziennych rozgrywkach w qauke live znamy już osoby które pojadą na eswc we Francji i są to: av3k(dostał zaproszenie), no i bodzo który wspaniała grą wczorajszą wywalczył wejście do finału z głównej drabinki i jeszcze wygrał. Nie uległ nikomu tamtego dnia, jako spotkaniu. Chodź jego sytuacja nie wyglądała najlepiej w meczach z tox1c i z matr0xem.
W cs wczorajszego dnia fx zapewniły sobie wyjazd na eswc, universal soliders zakończyły turniej na 4 miejscu, a nas dzisiaj czekają 2 spotkania.
Moim zdaniem pierwszy mecz jest ważniejszy, bo jest on o wyjazd czyli
D-link PGS vs BENQ DELTA jest to finał drabinki przegranych, zwycięzca tego będzie walczył z złotą piątką o pierwsze miejsce. Ale jak wiemy 2 drużyny jadą do francji, więc emocje będą w pierwszym meczu znakomite, a co przyniesie drugi mecz. Mam nadzieje że nie to samo co na EGU |
|
|
|
 |
Użytkownik
sobol
Ranga: Wyjadacz
Informacje
Nick Steam: eldais
Nick w Grze: Sobol
|
#
Wysłany: 2010-06-06, 12:05 Odp: ESWC Polska
|
|
|
| Pow3R ShoT napisał/a: | Po wczorajszych całodziennych rozgrywkach w qauke live znamy już osoby które pojadą na eswc we Francji i są to: av3k(dostał zaproszenie), no i bodzo który wspaniała grą wczorajszą wywalczył wejście do finału z głównej drabinki i jeszcze wygrał. Nie uległ nikomu tamtego dnia, jako spotkaniu. Chodź jego sytuacja nie wyglądała najlepiej w meczach z tox1c i z matr0xem.
|
ch** mnie boli quake a mecz cs'a bede oglądał bede ogladal |
|
|
|
 |
Użytkownik
siulamy siulamy
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-06-06, 13:54 Odp: ESWC Polska
|
|
|
| Pierwsza mapa(train) padła łupek DELTY, druga(inferno) po zaciętym boju, musiała być dogrywka. Okazali się w niej lepsi gracze PGS. Będą grali mape dd2 jako 3. |
|
|
|
 |
Użytkownik
sobol
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-06-06, 16:04 Odp: ESWC Polska
|
|
|
Dla niewtajemniczonych Delta Wygrało Z drużyną PGS w mapach 2:1
Finał FX vs Delta
Oczywiście 2 drużyny jadą na zawody do Francji
Fx wygra i polskie zawody i światowe |
|
|
|
 |
Użytkownik
siulamy siulamy
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-06-06, 17:23 Odp: ESWC Polska
|
|
|
| Fx wygrało, Fx max będzie 3 we Francji przy dobrym farcie z grupami. |
|
|
|
 |
Użytkownik
sobol
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-06-06, 19:45 Odp: ESWC Polska
|
|
|
Czemu power cio.. mają szanse na 1 w meczu z delta nie pokazali nic z taktyk ogólnie grali tak żeby przeciwnicy we Francji nie wiedzieli jakie taktyki mają było to widać ja myślę że będą 1, najsłabiej będą 3 |
|
|
|
 |
Użytkownik
Omega^Doom
Ranga: Świeżak
Informacje
Nick w Grze: HardStyle.error | ToxicMan
|
#
Wysłany: 2010-06-06, 21:18 Odp: ESWC Polska
|
|
|
Właśnie w tym rzecz, że maja szanse. Wszystko zależy od tego jak zagrają we Francji. Zyczę im jak najlepiej. |
| Ostatnio zmieniony przez Omega^Doom 2010-06-06, 23:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
#
Wysłany: 2010-06-06, 23:14 Odp: ESWC Polska
|
|
|
| Omega^Doom napisał/a: | Właśnie w tym rzecz, że maja szanse. Wszystko zależy od tego jak zagrają we Francji. Zyczę im jak najlepiej. |
|
|
|
|
 |
Użytkownik
siulamy siulamy
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-06-07, 07:13 Odp: ESWC Polska
|
|
|
| No to widać, że albert cupa nie oglądaliście. Przegrali sromotnie z Fnatic i po dupie dostali od FoRza. Fnatic i NaVi są w zarąbistej formie, a neo i spółka patrząc jak się męczyli w swoich pierwszych meczach. |
|
|
|
 |
|
|