Nie wiem jak zacząć...
Mianowicie, chodzi mi o to, że na servie gramy TP, więc dlaczego, gody zostnę sam w Terro na np 4-5 CT to po przegranej rundzie (nie podloze paki tylko poczekam do końca, zeby broni nie tracic, bo to nie ma sensu niekiedy) trace dolary. Po co to jest?
paiN nie tracisz keszu, forsy, dolarow, zielonych, mamony, pieniazkow, ani tez siana, tylko po prostu jej nie dostajesz w nastepnej rundzie na starcie.
Nie wiem jak to dziala dokladnie, ale mozna to wytlumaczyc mniej wiecej w taki sposob, ze siedzac z paka na respie, nie zblizajac sie do zadnego z BS'ow po prostu zostajesz ukarany, tym ze nie wykonujesz celow mapy. Nie jest to zaden plugin, tylko tak po prostu jest i nie wiem w jakich konkretnych sytuacjach tak sie dzieje. Takie przypadki sa na kazdym serwerze, nie liczac MOD'ow takich jak DM, AIM/AWP itp.
Mysle ze chyba juz wiesz dlaczego tak sie stalo
o matko, na każdym serwerze tak masz i na każdym csie jak nie wykonacz celu mapy to logiczne że mamone ci wcina, a raczej nic nie doodaje. Jak sama nazwa mówi TP= Team Play = Gra zespołowa.. zatem Ty nie powinieneś kampić i patrzeć się jak byk namalowane wrota, lecz starać się CEL wykonywać, to ze masz mniej kasy to potraktuj raczej jako próba zagrania lepiej z gorszą bronią , lub bez HE
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.