Zamknięty przez: sobol 2010-05-02, 07:11 |
skarga na serwer TP |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
KrySia
Ranga: Świeżak
Informacje
Nick Steam: rNb240
Nick w Grze: e-hooligans [2] # KrySia
|
#
Wysłany: 2010-05-01, 20:04 skarga na serwer TP
|
|
|
witam od 3 dni gram na waszym serwerze TP
ale jest jedno ale !
gracze nie przestrzegają zasad nawet gry jest Admin !
np
na mapie westwod pisze na say cele mapy a typ z paką Kampi na respie ;/
2 sprawa nuke jestem w tt wszyscy biegna na respa a typ z paka wbija na dach z dachu na txt i kampi z awp prosze o pouczenia adminow by pilnowali zasad TP |
|
 |
Użytkownik
Jest Bardzo Zle
Ranga: Pokolenie csN
Informacje
Nick Steam: Jest Bardzo Zle
Nick w Grze: Jest Bardzo Zle
|
#
Wysłany: 2010-05-01, 20:10 Odp: skarga na serwer TP
|
|
|
| KrySia napisał/a: | | gracze nie przestrzegają zasad nawet gry jest Admin ! |
to po co tam admini sa ?????
| KrySia napisał/a: | | na mapie westwod pisze na say cele mapy a typ z paką Kampi na respie ;/ |
zwracam sie do adminow...
albo panowie przykladacie sie do tego co robicie albo sobie zrezygnujcie z posady... |
|
 |
Użytkownik
sobol
Ranga: Wyjadacz
Informacje
Nick Steam: eldais
Nick w Grze: Sobol
|
#
Wysłany: 2010-05-01, 21:17 Odp: skarga na serwer TP
|
|
|
Krysia na nuke ci chodzi o skałke te txt jeżeli tak to da się tam samemu wskoczyć więc to nie jest txt co jeszcze, chyba wiem o którą ci sytuację chodzi z kampiącego łepka na wesstwod bo jeżeli to chodzi o wtedy kiedy grałem łepek został sam na 6 przykampił szedł cicho a ze kilku od was rash to on 2 kill i poleciał i wygrał runde
musisz liczyć się z tym że jak zostaje ktoś sam na kilku to może zachować broń bo tp to team play jak byś pograł mixy esl to byś usłyszał jak byś został sam na 5 zachowaj broń:)
tyle odemnie |
|
|
|
 |
Użytkownik
KrySia
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-05-01, 21:27 Odp: skarga na serwer TP
|
|
|
nie na weescie byla inna sytuacja jak typ kampil w tej stodole a byla chyba 30 seknda rndy ; * a na nuke chodzi mi o dach ten 2gi najpierw jest skalka potem jest dach o ten mi chodzi na nuke nie bylo cb wtedy
to nie jest na zlosc tylko od poczatku gry w cs czono mnie tego by przestrzegac zasad ;] |
|
 |
Użytkownik
siulamy siulamy
Ranga: Troll
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-05-01, 21:28 Odp: skarga na serwer TP
|
|
|
Sobol jeszcze mi powiesz ze gra tp i mixy to to samo. Jak się całe życie jest na respie to to jest zachowywanie, obojętnie ile ludu.
A tak btw na textury na nie których mapach można samemu wskoczyć, a na nie tekstury(jeśli istnieje coś takiego jak nie textury) czyli np wyższa skrzynka to i tak potrzebujesz pomocy do wejścia |
|
|
|
 |
Użytkownik
KrySia
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-05-01, 21:38 Odp: skarga na serwer TP
|
|
|
| pow3r nie chodzi mi o sobol jak jest to zawsze pilnuje jak moze tylko czasme nie lato jest upilnowac 20 typa napelonych na ranking ;] |
|
 |
Użytkownik
virus świrus
Ranga: Admin DD2
Informacje
Nick Steam: asdafarian
Nick w Grze: v.
|
#
Wysłany: 2010-05-01, 22:29 Odp: skarga na serwer TP
|
|
|
KrySia, ta... wszystko jest okej... a jak tylko padniesz to spamujesz na say i mikro jak ktos sie zatrzyma na 10sek ze kampi i nie ruszy dupy do paki...
sam kampie nieraz i nawet przez minute czekajac az antyrasz sie wylaczy i pilnuje plecow...
tp czyli gra dluzynowa... i faktem jest nie ze admini nie pilnuja porzadku... tylko ponad 80% graczy nie ma pojecia co to TP i trzeba wszystkich uczyc zasad serwera...
przykro mi ale nie wszyscy sa takimi cudownymi i wspanialymi graczami jak ty... niektorzy graja pierwszy albo jeden z pierwszych razow w csa a ty odrazu wymagasz od nich niewiadomo jakich umiejetnosci i zgrania...
na koniec powiem tak... wg mnie tylko jeden admin za przeproszeniem gowno robi a wrecz przeszkadza... ale ogolnie na administracje zazalen zlozyc nie mozna... wystarczy troche cierpliwosci... a nawet jak ktos jedna runde kampi na dachu na nuke.. w nastepnej juz dostanie slap/slay na pewno wiec po co tyle krzyku? |
|
 |
Użytkownik
KrySia
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-05-01, 23:02 Odp: skarga na serwer TP
|
|
|
virus nie mam zadych problemow do admonow tylko prosze by pilnowali zasad tp ;] to wszystko a jak mnie ktos dednie to nie spamuje tylko mowie do admina jak ktos kampi i to dlugo bo jeszcze jak runde kampi to nic ale 2 3 to juz troche przesada bo nie raz ty dawales kamperowi pouczenie ;] na pewno wiec sam wiesz ze jestem nauczony zasad ale nie daze do tego by z pierniczyc komus dzien tylko do tego by gracze grali Team Play bo np admin o nicku chory PILNUJE tak jak i ty i takich adminow jest mało na świecie nie znam wszystkich z tego grona ale licze na to ze na 100 % jestescie tymi adminami jakich mało i staracie sie z calego serca wiem ze nie latwo jest utrzymac serwer na glowie bo np tu dziecko przez mikro sie wydziera tu na aime lecie a ten zabija swoich wiem co to jest bo mam swoja siec lecz teraz nie musze tam przesiadywac dniami bo kazdy administrator wie ze ma trzymac sie reguł ;] i podziwiam H@ tej serwerowni ze potrafi tak zapanowac nad wszystkim jak i wam gratuluje za wielkie zaangażowanie |
| Ostatnio zmieniony przez KrySia 2010-05-01, 23:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Użytkownik
sobol
Ranga: Wyjadacz
Informacje
Nick Steam: eldais
Nick w Grze: Sobol
|
#
Wysłany: 2010-05-02, 07:10 Odp: skarga na serwer TP
|
|
|
Nie no o tym respie nie słyszałem nie było mnie wtedy, zobaczymy dzisiaj trochę posiedzę
Temat zamykam bo już będzie niepotrzebny spam czyli do adminów jeżeli łepek kampi na respie afk to dajcie albo slaya albo slapa, kicka nie warto bo i tak mało ludzi gra ale to tylko na respie albo jak jest 1 on 1 i tt kampi z paka
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|