Ogłoszenie 
el cassico, gran derbi, real madryt, fc barcelona, pojedynek

Forum Ogólnotematyczne - Serwery Counter Strike 1.6 Strona Główna
    » Organizacja Forum » Sprawy dot. Forum » Regulamin albo jego brak

Tagi tematu: albo brak jego regulamin

Zamknięty przez: virus świrus
2010-11-23, 13:57
Regulamin albo jego brak
Autor Wiadomość
Użytkownik
Koki1oki
Ranga: Przyjaciel

Informacje
Steam::
Koki1oki

Nick w Grze:
Umyj lapki jak ze mna grasz

#  Wysłany: 2010-07-20, 06:33   Odp: Regulamin albo jego brak

Dodam tyko, że na PW proponowałem nemore pewne zmiany w regulaminie, ale do dziś się one nie pojawiły.

Użytkownik
ed
Ranga: Mały troll

Informacje

#  Wysłany: 2010-07-20, 10:44   Odp: Regulamin albo jego brak

Moze i szukam igly w stogu siana, moze i sie niepotrzebnie czepiam. Ale wiem, ze nikt inny takiego tematu by nie poruszyl, bo albo ich nie interesuje kto dostaje ub, a kto nie, albo nawet jak im cos nie pasuje, to o tym nie napisza, bo wiedza, ze i tak to nic nie da.
Dla mnie praca administracji przez ostatni czas jest na bardzo srednim poziomie, a chyba kazdy chce zeby bylo wszystko bardzo dobrze. Dlatego powinnismy, albo dalej pozwalac na samowolke i "robta co chceta", albo przestrzegac regulaminu w 100%. Wybor jednak nie nalezy do mnie.

Im worse at what I do best.
----------------------------------------
If you ever need anything, please dont hesitate to ask someone else first.

Użytkownik
Zimuś

Informacje
zimol_92

#  Wysłany: 2010-07-20, 12:34   Odp: Regulamin albo jego brak

śledze ten temat od początku jego powstania, i tutaj niestety muszę się zgodzić z ed'em w całości. napisał wszystko to co jest złe na csnemore, co jest powodem wielu spięć i kłótni na naszej sieci serwerów. byłem przeciwny dania unbana voodce, bo koleś jest napinatorem i wogole wali w chuja, i unban otrzymał wiemy że z polecenia nemora ale inny gracz zostałby zmieszany z błotem a jego sprawa olana, tak jak napisał to zresztą edek.

Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'

Informacje
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2010-07-21, 18:16   Odp: Regulamin albo jego brak

Ogólnie rzecz biorąc rozmowa z priv nie mogła wyjść tutaj na jaw, gdyż priv to jednak priv nie publik.. Teraz z lekka zacznie się mi wypominanie dania UB panu Voodka, nie raz tak było więc stąd ta cała presja wychodzi. Co do dania SSów po odpowiednim terminie mam zdanie takie.. niech będzie ta zasada że do 48h mają dać ssy ale to ma tak jakby smiesznym "motywatorem" bo powiedzcie a raczej spytajcie sami siebie banować dożytownio gracza który jak się okazuje czysty.. co o tym swiadczy?o tym ze csnemore daje Bany za czystość chociażby. Koki tutaj wyskakujesz z takim czymś że na pw mi dałeś coś.. owszem dałeś ale nie obraź się kolego "trochę więcej myślenia włacz" sprawy regulaminu poddawane były do publiczenego vote i to że TY powiedziałeś że to że tamto... nie oznacza że twój głos jest proroctwem przeciwko 11tysiącom ludzi, bo jak widzisz panie kolego ty jednakże nie byłeś wobec nas również fair
Ed dobrze przytoczył fakty i zauważył to naginanie regulaminu i wytknął palcem i powinniśmy to odebrać jako po prostu przypomnienie tego że nas Administracje również obowiązuje REgulamin.
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.

Użytkownik
Jest Bardzo Zle
Ranga: Pokolenie csN

Informacje
Jest Bardzo Zle

Nick w Grze:
Jest Bardzo Zle

Ostrzeżeń:
 1010/70/100
 #  Wysłany: 2010-07-21, 20:10   Odp: Regulamin albo jego brak

guru to jaka sugestia teraz:> co mamy robic;> albo myslimy i robimy zgodnie z regulaminem i nie ma przebacz kolega wujek synek ciotka albo postępujemy logicznie i czasami przymykamy oko. ja wiem my jako administracja mamy przestrzegać regulaminu ale wez pod uwage ze czasami sie nie da . bo skrzywdzimy jak i jedna tak i druga strone

Bez Cenzury - Nie ide sam

Użytkownik
kabanos.

Informacje
fanmu

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2010-07-22, 12:56   Odp: Regulamin albo jego brak

decyzje w danej sprawie podejmuje administracja , patrzac na okolicznosci zdarzenia - to ze taka okolicznoscia jest "kolesiostwo" nic nie poradze chociaz jestem caly za tym zeby tego nie bylo i sam bylem za banem dla vodki bo tak jak napisal zima to napinator i Tomku on dobrej atmosfery nie wprowadza, podobnie jak jego brat.

jedna z najstarszych zasad jest - nieznajomosc prawa szkodzi, ale uchylil bym sie od niej i moja propozycja to :
wszystkie sprawy rozpatrywac w miare mozliwosci jak najbardziej na korzysc gracza

wiec co do przykladow eda - jedras , sluszny ub . No.1 - niesluszny ban , vodka - nie wypowiem sie bo jestem ciagle za banem dla nich , nie powiedzialem tego wczesniej - zaraz po zrobieniu mu ss wyjechal na 3 dni ... ciekawe .

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi