Zamknięty przez: Bodex 2011-07-17, 12:24 |
Qingusia - podziękowania |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
Qingusia
Ranga: Kobieta
Informacje
Steam::  | qingusia |
Nick w Grze: Qingusia
|
#
Wysłany: 2011-07-16, 15:45 Qingusia - podziękowania
|
|
|
Może i pomyliłam działy, ale to już nie ma dla mnie większego znaczenia.
Otóż chciałam wszystkim podziękować za spędzone razem chwile, za wspólną grę i
wspaniałą atmosferę. Podziękowania przede wszystkim dla:
- Ufka mego kochanego
- wujaska Hanyska
- Bodzia
- Mlokosa
- Kasi
- Heicha
- Krecika mimo wszystko
Było jeszcze parę osób, których nie wymieniłam i za to z góry przepraszam..
Odchodzę z Uszatka dlatego, że nie mam możliwości rozwijania się. Chciałam zostać
adminem, robiłam wszystko, starałam się, ale tutaj nie zostało to docenione. Po raz
n-ty napiszę, że gra w CS-a jako zwykły gracz nie ma już dla mnie sensu. Dlatego też
muszę zacząć poszukiwania innej serwerowni, w której będę miała takie możliwości.
Decyzja o nieprzydzieleniu mi admina jest dla mnie nie zrozumiana, tak jak dla większości
znajomych, którzy zdążyli mnie poznać. Uważam, a nawet jestem tego pewna, że owa
decyzja została podjęta przez maximum 2 osoby, bo na pewno nie przez całe grono adminów. Piszę to, żeby inni którzy będą ubiegali się o posadę admina nie zadzierali na początku np. z tajemniczym M., bo później wychodzą takie niezrozumiałe sytuacje.
PS. Nie powiedziałam też, że ostatecznie kończę z Uszatkiem, bo być może będę go
odwiedzać, jak emocje opadną.
Proszę też, aby nie zamykać tego tematu tak od razu. Może ktoś chciałby jeszcze tu coś napisać. 3majcie się. |
 |
|
|
|
 |
Użytkownik
Bodex
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | swojak1414 |
Nick w Grze: Bodex
#
Wysłany: 2011-07-16, 15:53 Odp: Qingusia - podziękowania
|
|
|
| A wiec ja bede 1. Tak jak 1 bylem przeciwny Twojemu adminowi. Jednak wmiare uplywu czasu przekonalas mnie do siebie o obdarzylem cie zaufaniem. Wg mnie powinnas miecadmina no ale coz. Jednak warto by bylo bys zostala z nami i starala sie dalej o ta posade. Jesli bedzie inaczej to dziekuje Ci za wszystko:P Nie zegnam sie bo kontakt mamy ze soba:* |
|
 |
Użytkownik
sirkiks01
Ranga: Zaczyna Ogarniać
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-07-16, 16:04 Odp: Qingusia - podziękowania
|
|
|
W ten sposob pokazalas swoja slabosc, bo gralas tutaj tylko aby dostac admina, ale po co ?
Jako zwykly user rowniez mozesz pomagac serworowni w rozwiazywaniu wielu spraw, a napewno bysmy to docenili. Uwierz mi, ze ja gralem na tym serwie ponad 2 lata i dopiero po uplywie 2 lat zlozylem podanie o admina, gdzie juz poznalem praktycznie kazda osobe z csnemore i umialem z kazdym pogadac.
Wczesniej nie wypowiedzialem sie w vote na twojego admina, bo nie mialem pojecia co napisac, bo Cie wgl nie znam, wiec nie bylo najmniejszego sensu abym pisal jakies bzdury. Ale ty sama teraz pomoglas mi w decyzji.
Powodzenia na nowym serwerze, pamietaj ze mili ludzie sa zawsze serdecznie u nas witani,
Pzdr, kiks
Zmeczony,ale na delegacji Zamiast 2 tygodni nad morzem mam 2 tygodnie w delegacji =.= |
|
 |
Użytkownik
.*KaSiEnKa*.
Informacje
Steam::  | KaSiEnKa1994 |
Nick w Grze: .*KaSiEnKa*.
|
#
Wysłany: 2011-07-16, 16:07 Odp: Qingusia - podziękowania
|
|
|
Oj.. Szkoda, że odchodzisz, ale Cie doskonale rozumiem. Miło się z Tobą grało, ale mam nadzieję, że jeszcze kiedyś tam zagramy razem ^^.
Heh.. podbijaj inne serwerownie, może w końcu trafisz na tą właściwą. Powodzenia ;** |
|
|
|
 |
Użytkownik
mlokos
Informacje
Steam::  | mlokos9999 |
Nick w Grze: Mlokos
|
#
Wysłany: 2011-07-16, 16:11 Odp: Qingusia - podziękowania
|
|
|
No kinga nie pożegnam sie z tobą bo kontakt na steam i gg mamy ... ale co do twojego admina na początku zgodzę się z bodex przekonałaś mnie do tego na dodatkowych 2 tygodniach trialu nie wiem dlaczego nie było vote czy coś tylko decyzja została podjęta przez kilka osób bo nemor się nie zgodził porostu uroki serwera ... Widziałem jak sie starałaś do h*ja ... jak mi to veron powiedział ode szlem z uszatka bo mój trud włożony w ta siec został nie doceniony poszedłem do pracy i mnie wy***li i podziękowałem
Bez obrazy ale to nie jest ten uszatek co kiedyś i nie chodzi mi tu o ilość graczy
Uroki tej serwerowni dają ludzie którzy graja np. takie pały oni wiedza o kogo chodzi D a co robi administracja to już nie do mojej oceny ale bez przesady
Decyzja nie byla podjeta przez kilka osob. Jesli nie wiesz jak bylo to prosze nie pisz glupot. bodex
info od qingusi : skorupiak mi napisal "masz admina ale tego nie spieprz" czekam na następna mapę zęby mieć adma i nie mialem napisalam do skorupika "moze chcesz moje steam id" "jednak nie bd miala admina bo nemor sie nie zgodzil " -------takie info dostałem
@@// Kolego, punkt 5 regulaminu sie kłania, to po pierwsze, a po drugie prosił bym, abyś nie wypowiadał się, na temat ktorego nie znasz:) (chodzi mi głownie o "podjęcie decyzji przez kilka osob"). M. |
|
|
|
 |
Użytkownik
milok
Ranga: Admin DD2
Informacje
Nick w Grze: MusicMan
#
Wysłany: 2011-07-16, 16:47 Odp: Qingusia - podziękowania
|
|
|
Wiesz, tym co napisałaś, pokazałaś wszystkim że grałas tylko i wyłącznie o admina, bo Ci co mieli wiedzieć, wiedzieli o tym juz od dawna...
Szkoda, ze tak sie zachowujesz ale cuż, miło było;) Choć nie wiem w jakim celu nas wszystkich okłamywałas;) Pozdrów od nas EG:)
Pozdrawiam:) |
|
|
|
 |
Użytkownik
Kaziu:)
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | kaziu541 |
Nick w Grze: Piwo, wino, cappuccino.
|
#
Wysłany: 2011-07-16, 18:32 Odp: Qingusia - podziękowania
|
|
|
Szkoda, tylko tyle mogę powiedzieć,Sam Cię zachęciłem do gry tutaj i wgl No ale ode mnie duże słowa uznania za Twoje ostatnie zdania, bo co nie którzy nie mają na tyle odwagi by otwarcie to pisać bądż zaraz po napisaniu post znika
Pzdr |
|
 |
Użytkownik
Qingusia
Informacje
Steam::  | qingusia |
Nick w Grze: Qingusia
|
#
Wysłany: 2011-07-16, 19:15 Odp: Qingusia - podziękowania
|
|
|
Oczywiście post mój musiał zostać usunięty.. Bo administracja boi się słów prawdy...
Więc Kaziu byłeś jedynym, który zdążył go przeczytać
Post ja usunąłem , powodem tego było to że temat dotyczy pożegnania ,a nie niepotrzebnych aluzji . ghosthanys |
 |
|
|
|
 |
Użytkownik
dodek
Informacje
Steam::  | Lovemleko |
Nick w Grze: Dodek
|