|
Przywrocenie top15 i nagroda za 1 miejsce w ranku |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
virus świrus
Ranga: Admin DD2
Informacje
Steam::  | asdafarian |
Nick w Grze: v.
#
Wysłany: 2012-01-31, 12:45 Przywrocenie top15 i nagroda za 1 miejsce w ranku
|
|
|
Na serwerze gra sporo osob i moze dobrym pomyslem by bylo przywrocenie /top15 i nagrody dla pierwszej osoby w ranku po uplywie miesiaca - darmowego slota na nastepny misacac. (Jesli top1 bylaby osoba ze slotem lub Admin, nagroda by przechodzila na osobe kolejna w rankungu).
+ Dodatkowo dla osoby top1 w Psychostatach na koncu miesiaca - slot na obu serwerach Uszatka. Psycho by sie nie reserowalo oczywiscie, zeby utrudnic ludziom zdobycie slota, a osoba ktora by miala powiedzmy przez 3 miesiace (Nie non stop - tylko w ostatnium dniu miesiaca [zmiany w ciagu miesiaca nie bylyby brane pod uwage]) wygrywala by TRIAL Admina na wybranym serwerze. Z mozliwoscia natychmiastowego usuniecia funkcji, gdyby role swoja sprawowala zle.
Takie aktrakcje dla graczy moglby jeszcze bardziej zwiekszyc frekwencje na serwerze i niezle grajace osoby siedzialyby na serwerach czesciej i dluzej.
Co o tym sadzicie? |
|
 |
Użytkownik
Justyna
Informacje
Steam::  | Niepowiem7 |
Nick w Grze: Justyna
#
Wysłany: 2012-01-31, 19:29 Odp: Przywrocenie top15 i nagroda za 1 miejsce w ranku
|
|
|
Można dać coś nowego..
Mi sie podoba |
|
 |
Użytkownik
dul
Ranga: Świeżak
Informacje
Nick w Grze: dul
|
#
Wysłany: 2012-01-31, 20:33 Odp: Przywrocenie top15 i nagroda za 1 miejsce w ranku
|
|
|
Bardzo dobry pomysł wires, popieram |
|
|
|
 |
Użytkownik
draggero
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | draggero |
#
Wysłany: 2012-01-31, 20:47 Odp: Przywrocenie top15 i nagroda za 1 miejsce w ranku
|
|
|
Myślałem o tym jakiś czas temu. Wg mnie pomysł jest dobry. Zagadam z nemorem zobaczymy
Tylko najpierw trzeba naprawić rezerwację slotów. |
|
 |
Użytkownik
Nosssaa
Informacje
Steam::  | Nivu |
Nick w Grze: Nivu
|
#
Wysłany: 2012-02-01, 08:48 Odp: Przywrocenie top15 i nagroda za 1 miejsce w ranku
|
|
|
| No przydałoby się to , bo nie raz jestem w tej 15stce najlepszych i wkurza mnie to jak wpisuje /top15 , a tu nic ! .. Popieram virusa . |
|
 |
Użytkownik
CrE@TiVe-Veto
Informacje
Steam::  | CrE@TiVe-Veto |
Nick w Grze: CrE@TiVe-Veto
|
#
Wysłany: 2012-02-09, 11:55 Odp: Przywrocenie top15 i nagroda za 1 miejsce w ranku
|
|
|
POPIERAM ROWNIERZ BO JAK KTOS JEST DOBRY I JEST W TEJ PIETNATCE TO INNI MOGLI BY PATRZEC I OBSERWOWAC ILE BRAKUJE D NP: PITNASTEGIO MIESCA I WGL.
A CO DO NAGROD TO TEZ FAJNIE ALE MOZNA BY BYLO JESZCZE POKOMBINOWAC Z TYMI NAGRODAMI:P |
|
|
|
 |
Użytkownik
GuDeK
Ranga: Moderator
Informacje
Steam::  | Gudalka |
Nick w Grze: Gudek
#
Wysłany: 2012-02-10, 15:52 Odp: Przywrocenie top15 i nagroda za 1 miejsce w ranku
|
|
|
Ja jak najbardziej za Jeden szczegół mnie martwi... Nagroda w postaci trial admina... Nie jest to według mnie uczciwe wobec graczy, ktorych umiejetności nie pozwalają im na zajęcie pierwszego miejsca w ranku, bo oni muszą się o posadę admina postarać, a taki pro-player pogra sobie troche i bum admin. Wszystko ok ale zamiast trial admina coś innego.
Pozdrawiam
Gudek |
|
 |
Użytkownik
Nivu
Informacje
Nick w Grze: Nivu
|
#
Wysłany: 2012-02-10, 15:55 Odp: Przywrocenie top15 i nagroda za 1 miejsce w ranku
|
|
|
Ja byłbym za slotem . Bo trial to przesada , zgodzę się GuDkiem. Wieczorem wejść czasami nie można , a taki slot może dużo zdziałać.
Też jestem za przywróceniem top15 , ale bez nagrody w postaci triala. |
|
|
|
 |
Użytkownik
virus świrus
Informacje
Steam::  | asdafarian |
Nick w Grze: v.
#
Wysłany: 2012-02-10, 20:18 Odp: Przywrocenie top15 i nagroda za 1 miejsce w ranku
|
|
|
Ale zauwazcie ze w Psycho nie jest latwo wbic sie do pierwszej 10-tki, co dopiero mowic o utrzymaniu 1-go miejsca przez 3 miesiace |
|
 |
Użytkownik
enson
Informacje
Steam::  | sebo2603 |
Nick w Grze: enson
|
#
Wysłany: 2012-02-11, 12:59 Odp: Przywrocenie top15 i nagroda za 1 miejsce w ranku
|
|
|
| jak dla mnie dobry pomysł, coś nowego, jak najbardziej na tak |
|
|
 |
Użytkownik
SmIlLey
Informacje
Steam::  | FCBartek_92 |
Nick w Grze: SmILey
|
#
Wysłany: 2012-02-13, 11:54 Odp: Przywrocenie top15 i nagroda za 1 miejsce w ranku
|
|
|
Propozycja jak najbardziej git,zawsze coś nowego .Jestem na tak |
|
|
|
 |
|
|