Zamknięty przez: Jest Bardzo Zle 2010-05-05, 14:21 |
Przekierowywanie i przemieszczanie sie miedzy serwerami |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
MManson
Ranga: Świeżak
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-04-13, 10:06 Przekierowywanie i przemieszczanie sie miedzy serwerami
|
|
|
Moja propozycja pzrekierowywania z serwerow:
z FFA (przy zapelnieniu serwera 30/32 gracza 31 przerzuca do nastepnego serwera. Dwa sloty dla adminow) na BF2
z BF2 (24/25 gracza 25 przekierowywuje. Jeden slot dla admina) na TP
z TP (19/20 gracza 20 przekierowywuje. Jeden slot dla admina) na DM
TP swieci pustkami. Podobnie z DM gdzie gra 1vs1 czy nawet 2vs2 to bardziej szukanie niz strzelanie. Nie wiem czy na te serwery jest przekierowywanie. Przydaloby sie. Mozliwe ze jest z BF2 na DM ale warto miedzy nie dodac TP a nie na koncu. Wiekszosc graczy woli normalnie rodzic sie na respie i kupowac bron niz biegac i szukac sie po mapie nieraz bez skutku. Nawet grajac 3vs3 na DM ludzie wychodza bo im sie albo nudzi albo wejdzie jakis rusek z aimiem. Na TP nawet nie znajac zasad serwera ani nie wiedzac czym sa "czerwone lasery" na serwerze zostana.
Dodam jeszcze ze teraz przekierowywanie czasami szwankuje. Przy dolaczaniu sie do serwera zawsze laduja sie 3 paski po czym albo leca dalej i jest sie na serwerze albo moze nastapic przekierowywanie. Nieraz dzieje sie tak ze te 3 paski caly czas sie laduja tak jakbym byl w kolko przerzucany od serwera do serwera. 3 paski - od nowa - 3 paski - od nowa - 3 paski - od nowa...
Inna sprawa to przemieszczanie sie miedzy serwerami za pomoca komendy /serwery dzieki ktorej kazdy bedzie mogl wybrac swoj ulubiony serwer. Oczywiscie o ile nie bedzie on pelny. Jasna rzecz ze komenda ta powinna byc dostepna na wszystkich serwerach.
Temat w dziale serwera TP bo glowie chodzi mi o to ze wlasnie ten jest czesto pusty chociaz ten temat dotyczy po rowno kazdego serwera. |
| Ostatnio zmieniony przez MManson 2010-04-13, 10:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Użytkownik
ozzy
Ranga: Mały troll
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-04-13, 11:42 Odp: Przekierowywanie i przemieszczanie sie miedzy serwerami
|
|
|
| dobry pomysl ale moze z ffa odrazu na tp przekieruje ;p bf2 sie trzyma a na tp teraz nie gra praktycznie nikt gdzie kiedys cięzko bylo wbic tam |
| Ostatnio zmieniony przez ozzy 2010-04-13, 11:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Użytkownik
Kaziu:)
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | kaziu541 |
Nick w Grze: Piwo, wino, cappuccino.
|
#
Wysłany: 2010-04-13, 12:04 Odp: Przekierowywanie i przemieszczanie sie miedzy serwerami
|
|
|
| ozzy napisał/a: | | dobry pomysl ale moze z ffa odrazu na tp przekieruje ;p bf2 sie trzyma a na tp teraz nie gra praktycznie nikt gdzie kiedys cięzko bylo wbic tam |
Dokladnie.Gdyby przekierowywalo z FFA na BF2 to tak i tak by przekierowywalo na TP bo jak narazie to BF2 ma wiecej graczy i jest pelny w godzinach szczutu a TP jest praktycznie puste przez caly dzien (moze troche przesadzam bo w ciagu dnia gra od 3 do 10 graczy).. |
|
 |
Użytkownik
Ciur3k
Informacje
Steam::  | Ciur3k |
Nick w Grze: CIUR3k!
#
Wysłany: 2010-04-14, 19:20 Odp: Przekierowywanie i przemieszczanie sie miedzy serwerami
|
|
|
Dobra
Przekierowanie poszlo
jest tak
ffa -> bf2 -> tp ))
Co do pluginu na zmiane serwera jeszcze wam napisze |
|
 |
Użytkownik
Jest Bardzo Zle
Ranga: Pokolenie csN
Informacje
Steam::  | Jest Bardzo Zle |
Nick w Grze: Jest Bardzo Zle
#
Wysłany: 2010-04-15, 04:08 Odp: Przekierowywanie i przemieszczanie sie miedzy serwerami
|
|
|
| ja juz dawno o tym mowilem nemore;] przydalby sie zrobic liste serwow /server i gracz moze wybrac gdzie chce wbic:) z danego serwera |
|
 |
Użytkownik
schiza
Ranga: Wyjadacz
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-04-15, 08:09 Odp: Przekierowywanie i przemieszczanie sie miedzy serwerami
|
|
|
| bardzo dobra sprawa:)jestem za |

|
|
|
|
 |
Użytkownik
Patrick
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-04-16, 18:48 Odp: Przekierowywanie i przemieszczanie sie miedzy serwerami
|
|
|
lepiej zrobcie przekierowanie z ffa odrazu na TP.
TP dopiero wieczorami sie troche zapelnia a tak to caly czas pusto |
|
 |
Użytkownik
Major stympic
Informacje
Nick w Grze: stympic; grunt
|
#
Wysłany: 2010-04-16, 20:01 Odp: Przekierowywanie i przemieszczanie sie miedzy serwerami
|
|
|
| Ja zgodze sie z patrykiem szybciej jest zapelnic sewrwer TP a bf2 ma przeiciez swoich stalych graczy. Wiec ja wiedze taka kolejnosc FFA-TP-BF2-DM |
|
|
|
 |
Użytkownik
v1
Ranga: Świeżak
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-04-19, 16:01 Odp: Przekierowywanie i przemieszczanie sie miedzy serwerami
|
|
|
| Także się zgadzam na przekierowania z FFA na TP> Powód ten sam. Na BF2 Grają stali gracze i ciężko jest ich dogonić w ranku. Mój typ to: FFA-TP-DM-BF2 |
|
|
|
 |
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | adas1669 |
Nick w Grze: inia<3
Wygrane: 1
Przegrane: 1
#
Wysłany: 2010-04-19, 19:16 Odp: Przekierowywanie i przemieszczanie sie miedzy serwerami
|
|
|
MManson, obecnie prowadzę pertraktacje nad zmianą łącza dla serwerów co to da? p[rzykłąd mp3 ping obecnie ma 80 po zmianie łącza miałby 20 ( sprawdzona informacja i zbadana)
Pracuję jednocześnie nad stylem pod csnemore i otworzyłem nowe forum , można potestować z ffa na tp a z tp na ffa2 potem new ffa i dopiero dm.. to jest kwestia dogadania się, a co do /serwery a dodam to |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
Użytkownik
Jest Bardzo Zle
Informacje
#
Wysłany: 2010-04-20, 05:54 Odp: Przekierowywanie i przemieszczanie sie miedzy serwerami
|
|
|
i o to chodzilo:P
jak nie wypali to sie usunie |
|
 |
Użytkownik
FaFaq.ePc
Informacje
Steam::  | FaFaq |
Nick w Grze: FaFaq.ePc
#
Wysłany: 2010-04-21, 15:51 Odp: Przekierowywanie i przemieszczanie sie miedzy serwerami
|
|
|
no mnie też to trochę denerwuje chce wbić np na bf a przechodzi mi na tp albo ffa
proszę zróbcie coś z tym Wielkie thx |
|
|
|
 |
Użytkownik
virus świrus
Ranga: Admin DD2
Informacje
Steam::  | asdafarian |
Nick w Grze: v.
#
Wysłany: 2010-04-21, 17:00 Odp: Przekierowywanie i przemieszczanie sie miedzy serwerami
|
|
|
FaFaq.ePc, wystarczy ze kupisz sobie slota i bedziesz mogl wejsc bez przekierowywania... chyba ze serwer bedzie full to cie przerzuci
innym sposobem jest ciagly refresh... na BF2 nie wiem od ilu tam przekierowywuje.. ale na FFA jak jest 27 to wchodzisz... a 28 i wiecej to cie przerzuca... wiec refresh refresh refresh... az w koncu pojawi sie upragniona liczba 27 i connect |
|
 |
Użytkownik
Kaziu:)
Informacje
Steam::  | kaziu541 |
Nick w Grze: Piwo, wino, cappuccino.
|
#
Wysłany: 2010-04-21, 18:44 Odp: Przekierowywanie i przemieszczanie sie miedzy serwerami
|
|
|
| Jeśli sie nie myle to jak jest 23 to mozna wejść na BF2,d.Jeśli jest 24 to przekierowuje na TP bodajże. |
|
 |
Użytkownik
Jest Bardzo Zle
Informacje
#
Wysłany: 2010-05-05, 14:20 Odp: Przekierowywanie i przemieszczanie sie miedzy serwerami
|
|
|
o ile widze jest zrobione ostatnio bylo na dm 12 graczy takze dobry pomysl
jak i pochwala
t/c |
|
 |
|
|