Zamknięty przez: Bodex 2011-07-07, 18:54 |
prośba/propozycja! |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
Krecik
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | Krecik |
Nick w Grze: Krecik
#
Wysłany: 2011-06-16, 17:42 prośba/propozycja!
|
|
|
Mam taką prośbę aby na czas "rozkręcania" serwera do czasów przed zmianą IP nie dawać (tak jak to dzisiaj miało miejsce) bana za mikro tylko dawać gag'a na voice;)
Po drugie proponuje też przy przy obrazie (jeśli nie jest zbyt wulgarna) dawać dany tylko na 5 minut, a po ponownych obelgach dać dłuższą karę.
Jak dzisiaj zauważyłem, że gość dostał bana na 30 minut za "mikro od 16" a na serwie było około 6-7 ludzików to się lekko zdziwiłem a nawet wqrzyłem, bo rozumiem dawać za takie cosik bana jak jest full serwer a nie jak przeżywamy mały kryzysik:) tyle ode mnie:)
Pozdro, ruchaj i kochaj Krecika
Przyszło mi też na myśl, że można dawać gaga na AB(say/say_team) w przypadku reklam! |
| Ostatnio zmieniony przez Krecik 2011-06-17, 09:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Użytkownik
milok
Ranga: Admin DD2
Informacje
Nick w Grze: MusicMan
#
Wysłany: 2011-06-16, 17:56 Odp: prośba/propozycja!
|
|
|
z 1 punktem sie zgodzę (dziwię się na taki powod bana) - z drugim to zalezy...
Obraza to obraza, na serwer gdzie ludzie sie obrażają ludzie nie bedę chcieli wbijac |
|
|
|
 |
Użytkownik
saNN* CsN
Ranga: Zaczyna Ogarniać
Informacje
Steam::  | KosiFraGGu |
Nick w Grze: hazy20k
|
#
Wysłany: 2011-06-16, 18:29 Odp: prośba/propozycja!
|
|
|
| Możliwe ze będą chcieli wbijać bo nie będą się przejmować tzw. dzieciakami neo , A ban za micro trochę lipny jak jest mało osób. To tak jak by sie gralo 1:1 i ktos by dostal bana bo kampi . |
|
|
 |
Użytkownik
mlokos
Ranga: Zaczyna Ogarniać
Informacje
Steam::  | mlokos9999 |
Nick w Grze: Mlokos
|
#
Wysłany: 2011-06-27, 17:55 Odp: prośba/propozycja!
|
|
|
to zależny od używanych slow w obelgach ... a co do mikro denerwują mnie tacy ludzie dra się przez mikro 0 mutacji ale ban na 30 min to już przesada
pzdr kret |
|
 |
Użytkownik
Bodex
Informacje
Steam::  | swojak1414 |
Nick w Grze: Bodex
#
Wysłany: 2011-07-07, 14:17 Odp: prośba/propozycja!
|
|
|
| Krecik napisał/a: | | Mam taką prośbę aby na czas "rozkręcania" serwera do czasów przed zmianą IP nie dawać (tak jak to dzisiaj miało miejsce) bana za mikro tylko dawać gag'a na voice;) | A wiec Tak: Gagowanie za micro jest obowiazkowe, po to zostal dodany ten plugin. Lecz notoryczne darcie papy jest karane indywidualnie przez admina.
| Krecik napisał/a: | | Po drugie proponuje też przy przy obrazie (jeśli nie jest zbyt wulgarna) dawać dany tylko na 5 minut, a po ponownych obelgach dać dłuższą karę. | Wiesz obraza to obraza. I poziom jej jest istotny.
| Krecik napisał/a: | | Jak dzisiaj zauważyłem, że gość dostał bana na 30 minut za "mikro od 16" a na serwie było około 6-7 ludzików to się lekko zdziwiłem a nawet wqrzyłem, bo rozumiem dawać za takie cosik bana jak jest full serwer a nie jak przeżywamy mały kryzysik:) | nie mam nic do tego jak ktos mlody gada przez micro. Jesli zachowuje sie jak normalny czlowiek i korzysta microfon w celu informacji w grze to po co banowac;)Tyle odemnie |
|
 |
Użytkownik
spierniczak
Ranga: Admin FFA
Informacje
Steam::  | spierniczak |
Nick w Grze: spierdolinka spierniczak
|
#
Wysłany: 2011-07-07, 18:48 Odp: prośba/propozycja!
|
|
|
Dokładnie to co powiedział Bodex. Jeśli jakiś młody gracz kulturalnie mówi na micro to nie jest dla mnie problem. Ban odpada na pewno, ew. gag może być. Jeżeli inni gracze będą mu się odgrażać to stracimy graczy. Co do obrazy jasne jest że to zależy już od admina i jaka to obraza była.
Tak nie żałuj ćwikły i ruchaj kreta ! |
|
 |
Użytkownik
Bodex
Informacje
Steam::  | swojak1414 |
Nick w Grze: Bodex
#
Wysłany: 2011-07-07, 18:54 Odp: prośba/propozycja!
|
|
|
| Kazdy wie co robic wiec zamykam. |
|
 |
|
|