Ogłoszenie 
el cassico, gran derbi, real madryt, fc barcelona, pojedynek

Forum Ogólnotematyczne - Serwery Counter Strike 1.6 Strona Główna
    » Serwery Uszatek » Uszatek[FFA] » [FFA] Sprawy dotyczace serwera » Propozyszyn dot ffa

Tagi tematu: dot ffa propozyszyn

Propozyszyn dot ffa
Autor Wiadomość
Użytkownik
pop
Ranga: Przyjaciel

Informacje
Steam::
nigdy nie czitowalem i nie bede czitowal!!!

Nick w Grze:
pop

#  Wysłany: 2011-06-10, 13:14   Propozyszyn dot ffa

Mam taka propozycje zeby... zwiekszyc dopuszczalny ping na ffa 95 msow to troche malo zauwazylem ze duzo ludzi przychodzi i ma okolo 90 i ich wywala ostatnio cos neo szwankuje i wiem ze nie tylko u mnie zawsze gdzies po 19 skacze w granicach 100 i ludzi wywala kolejna spawa jest taki plugin jak na dm ktory zamienia ip pisane na sayu na tekst to jest dobry plugin bo duzo ludzi wchodzi na rozne serwery i calkiem nieswiadomie wklejaja im sie bindy do cfgu fakt ze nie wszystkie ten plugin wylapie np 188 . 191 itd wtedy to admin musi zareagowac ale mysle ze bedzie on bardzo przydatny poniewaz najczesciej jest to ip w stylu w ktorym ten plugin wylapuje...

Użytkownik
virus świrus
Ranga: Admin DD2

Informacje
asdafarian

Nick w Grze:
v.

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2011-06-10, 13:22   Odp: Propozyszyn dot ffa

Plugin z wylapywaniem IP jest dla mnie dziadostwem, bo na say: chcesz napisac cyferki jakies a Ci da kicka, czy tam gaga na say:... A nawet jak tylko 'zagwiazdkuje' to co napisalem to i tak musze pisac drugi albo i trzeci raz zeby tylko ominac ta blokade...
A dac kicka, czy ostrzec takiego lebka zeby wyczyscil cfg to przeciez nie jest wiele pracy. Admini sie nie przemecza.

Co do Pingu... Sam mam neo i ostatnio wlasnie czasem mi skacze na 170-200 bez powodu, po czym mnie wyrzuca z serwera. Ale jak komus ma skakac, to skakac bedzie i tak, no i kicka dostanie. Podniesienie na dopuszczalne nawet 120ms nic nie da, tylko to ze gracze z utrzymujacym sie pingiem 100 beda grali, a tacy juz nieco laguja serwer.

Jak dla mnie obie propozycje odpadaja :)

Użytkownik
pop

Informacje

Nick w Grze:
pop

#  Wysłany: 2011-06-10, 13:30   Odp: Propozyszyn dot ffa

No ale zobacz ping do tych 105 msow mozna podniesc sa tacy co maja i 120 i ich nie laguje ale mysle ze 105 wystarczy bo jak napisalem wyzej duzo ludzi np z zagranicy wchodzi na okolo 90 czasem mu skoczy do tych 97 i juz out xd a co do zamiany ip na text widzialem gdzies poprawiona wersje tego pluginu ktora zamieniala ip na text tylko i wylacznie jak ip bylo pelne z portem jak znajde to zapodam go tutaj ;p

Użytkownik
skorupiak

Informacje
SKORUPIAK78

Nick w Grze:
skorupiak78

#  Wysłany: 2011-06-11, 06:40   Odp: Propozyszyn dot ffa

Plugin poprawiony moze i by sie przydal ale kwestia jest innego typu. Adminow policze na serwerze na jednej rece. Ci co mieli rozkecac serwer juz ich dawno nie widzilem. Ze starej ekipy zastala garstka. Ja puki jeszcze moge to jestem za jakis czas mnie nie bedzie prawie w ogole. Wkurwia mnie to ze ktos mowi ze cos zrobi a nie robi. Sa tacy co sie naprawde staraja i dziekuje im za to co robia i beda robic. Jakos musimy serwery postawic na nogi!

Użytkownik
Krecik

Informacje
Krecik

Nick w Grze:
Krecik

#  Wysłany: 2011-06-11, 08:50   Odp: Propozyszyn dot ffa

ja tu dołącze swoją kwestię, którą mówiłem NIEmorowi, ale zapomniał dodać;) żeby dodać z 4 botów na serwer żeby ludzie zaczeli grać! Jak jest pusty serwer to ludzie nie wchodzą ;) jaaa wale, ale mi się nic nie chce:P nawet pisać haha h, dobra wiadomo o co kaman:D pozdro i ruchajta się:D

Użytkownik
Janex

Informacje
Nick w Grze:
Janex

#  Wysłany: 2011-06-11, 09:06   Odp: Propozyszyn dot ffa

pop z pingiem to będzie tak zawsze... jak zwiększymy do 105, to ktoś może mieć cały czas 100 i nagle podskoczy do 107 i out ;p Ale tak czy siak jestem za zwiększeniem limitu, bo wiem jakie to jest denerwujące - mieć ping na styku.
Krecioszek też ma rację, rano nikogo nie ma, zawsze siedzimy samemu i nudzimy się czekając aż ktoś dołączy, więc kilka botów może być.

Użytkownik
pop

Informacje

Nick w Grze:
pop

#  Wysłany: 2011-06-11, 12:35   Odp: Propozyszyn dot ffa

Janku ja nie chce wiecej niz limit do 105 mysle ze 100 msow to jeszcze rozsadna granica przy ktorej da sie grac bez wiekszych lagow a 105 dltego bo jak wiadomo pingu nie da sie "utrzymac" w miejscu ;D

Użytkownik
mlokos
Ranga: Zaczyna Ogarniać

Informacje
mlokos9999

Nick w Grze:
Mlokos

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2011-06-27, 18:04   Odp: Propozyszyn dot ffa

co do pingu ... ping jest mniejszy gdy gracze maja male pingi ... bo takto laguje serwer ale te boty krecik by sie przydalo malo osob gra

Odpowiedz do tematu