#
Wysłany: 2011-03-02, 15:45 Propozycje do do serwera i forum
No więc wpadłem na pomysł aby wprowadzić coś nowego na forum/serwer , a więc przeczytajcie
1.Można było by zrobić ligę na
Kod:
Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować
O co chodzi ? Otóż można było by zrobić sobie tabele na forum , i grać 2on2 w haxball , i powiedzmy 3 najlepsze kluby(Czyli 6 osób wygrywa raz na miesiąc/tydzień.
NagrodaDla 3drużyn zwycięskich sloty na każdy serwer Uszatka.
To takie drobne urozmaicenie Bo nie każdy gra non stop w cs-a i nie siedzi na forum , to taka "odskocznia" od cs-a
2.Drugim moim pomysłem jest : Nagroda dla najlepszego gracza reklamującego serwer
O co chodzi?Każdy gracz robi sobie osobny post w którym będzie umieszczał robione przez siebie reklamy. Będzie je kolejno numerował , ażeby było je lepiej zliczyć.
NagrodaSloty na serwer
Można to wprowadzić , żeby zachęcić zwykłych graczy do biernego reklamowania serwera , a przez to zwiększyć liczbę graczy na poszczególnych serwerach
3.Kto ma najwięcej przesiedzianych godzin na forum
O co chodzi? Chodzi o to , aby nagrodzić tych którzy ślęczą na forum non stop !
NagrodaNie mam pomysłu na razie , ale można było by jakąś własną rangę na forum wymyśleć
4.Głosowanie
O co chodzi?Otóż robić co miesięczny vote na najlepszego admina.
NagrodaPo prostu satysfakcja ze swojej pracy dla zwycięzcy , a dla przegranego , jakaś motywacja , ażeby poprawić swoją pracę
Te propozycje są skierowane głównie do graczy , żeby zachęcić ich do reklamowania i popularyzacji Uszatka oraz do zaglądania i biernego uczestnictwa w życiu forum
No to tyle , wypowiedzcie się na ten temat Można wprowadzić zmiany , jak też można całkowicie nie wprowadzać żadnych zmian To zależy tylko i wyłącznie od was
#
Wysłany: 2011-03-02, 16:43 Odp: Propozycje do do serwera i forum
pkt 4 byl dyskutowany przez administrację, i z tego co wiem ma wejsc w zycie. Nie podoba mi sie osobiscie najbardziej pkt 3 oraz sredni jest tez 2. Ale to j\uz wedle uznania
#
Wysłany: 2011-03-02, 18:06 Odp: Propozycje do do serwera i forum
Podzielam zdanie miloka co do 2 i 3 pkt. To, że ma dużo godzin na forum nie oznacza, że pomaga się mu rozwijać. Do 4 pkt bym dodał głosowanie na najlepszego admina i zwykłego gracza, który najbardziej pomagał adminom lub coś tam :p