Ogłoszenie 
el cassico, gran derbi, real madryt, fc barcelona, pojedynek

Forum Ogólnotematyczne - Serwery Counter Strike 1.6 Strona Główna
    » Organizacja Forum » Sprawy dot. Forum » [Propozycja] Przyłączenia serwera pod sieć.

Tagi tematu: pod propozycja przylaczenia serwera siec

Zamknięty przez: ghosthanys
2011-06-08, 10:25
[Propozycja] Przyłączenia serwera pod sieć.
Autor Wiadomość
Użytkownik
maydrax
Ranga: Świeżak

Informacje
Steam::
Maydrax

Nick w Grze:
Maydrax

#  Wysłany: 2011-06-07, 19:59   [Propozycja] Przyłączenia serwera pod sieć.

Chciałem złożyć Wam propozycję dołączenia do Waszej sieci mojego serwera.
Niżej informacje i krótki opis.

Link do GT: TUTAJ
Lokalizacja serwera: Łódź
Hosting: hostgame.pl

Serwer ma 2 miesiące. Miałem go podłączonego pod inną sieć lecz się rozpadła.
Z tej przyczyny potrzebuję on rozruchu. Od czasu do czasu gra na nim ktoś.
Z uwagi iż w Waszej sieci nie istnieje serwer o modzie PB chciałem złożyć powyższą propozycję. Obecnie serwer jest podpięty pod inną sieć przez kolegę lecz tam takie zainteresowanie serwerami jak i żadne.Oczywiście jeśli będzie taka potrzeba administrator otrzyma dane do konta hostingu. W planach mam dokupienie Fasta.
Były wcześniej pewne problemy z firmą hostgame, przerwa trwała 2 tygodnie.
Z ich winy port się ponoć "popsuł". Musiałem od nowa moda instalować itd.
I przywrócić graczy. W razie kontaktu gg , pw , email .
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji.

Pozdrawiam Maydrax..

Użytkownik
ghosthanys
Ranga: 'Mosh'

Informacje
ghosthanys

Nick w Grze:
ghosthanys

#  Wysłany: 2011-06-07, 20:27   Odp: [Propozycja] Przyłączenia serwera pod sieć.

Mieliśmy już serwer PB lecz różnie z nim bywało , kilka graczy tam grywało ,a niekiedy stał pusty,
osobiście nie mam sprzeciwu
Ostateczną decyzję podejmie H@ Nemore

ps: do czasu podjęcia decyzji w sprawie w/w ,mile widziane opinie .

Użytkownik
Bodex
Ranga: Przyjaciel

Informacje
swojak1414

Nick w Grze:
Bodex

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2011-06-08, 05:55   Odp: [Propozycja] Przyłączenia serwera pod sieć.

Czemu by nie :D Mozna sprobowac choc nie wiem na jakich zasadach mialaby sie odbywac wspolpraca. Kiedys smigalem pare razy na tym i bylo smiesznie:D Ale to niech h@ dziala:D
pozdrawiam bodex

Użytkownik
Kaziu:)
Ranga: Przyjaciel

Informacje
kaziu541

Nick w Grze:
Piwo, wino, cappuccino.

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2011-06-08, 05:59   Odp: [Propozycja] Przyłączenia serwera pod sieć.

Nie mam nic przeciwko, temu abyś do nas dołączył z serwerem.
Tylko moje pytanie do Ciebie, napisałeś że PB jest podłączony pod inną sieć i tam jest znikoma frekwencja, widzisz u nas jest podobnie bo jesteśmy świeżo po zmianie adresów IP wszystkich serwerów.I aktywność ludzików też nie zbyt duża aczkolwiek z dnia na dzień idzie do góry, wolno bo wolno ale się pnie.Czy to Ci nie przeszkadza?.

Użytkownik
virus świrus
Ranga: Admin DD2

Informacje
asdafarian

Nick w Grze:
v.

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2011-06-08, 09:37   Odp: [Propozycja] Przyłączenia serwera pod sieć.

Kazik... Pytasz sie czy jemu to nie przeszkadza? Moze jeszcze go dofinansujemy? O czym ty mowisz chlopie.

Kiedys jakies ludziki podobna propozycje zlozylli...
Serwer istnial pod nazwa UszatK! (chyba to byl TP) a nasze FFA w tym czasie bylo jednym z najczesciej odwiedzanych serwerow w Polsce wg rankingu GameTrackera.
Niezle szlo serwerom naszej sieci = nowy serwer przylaczony od tych ludzikow tez nie stal pusty.
Wtedy po prostu, najzwyczajniej w swiecie gdy zyskali graczy opuscili CsN.pl i zmienili nazwe serwera na jakas swoja.
Poszedl niezly wystrzal i watpie zeby teraz tak mozna bylo zaufac ludziom.

Nie wiem czy to bylo dokladnie tak jak opisalem, ale mniej wiecej wlasnie tak to wygladalo.

Chociaz nie wiem na jakiej zasadzie teraz DiabloMod dziala, czy czasem nie jest podobnie jak ujalem to wyzej... Ale to juz inna sprawa.

Z jednej strony moze byc warto, bo ludzie z zewnatrz beda przychodzili na nowy serwer i moze zadomowia sie na CsN.pl i nawet przy ewentualnej rozlace moglibysmy zyskac userow i graczy z zewnatrz. Bo nowy serwer = nowi gracze.
Jednak moze pojsc to tez w druga strone... Nasi userzy i gracze polubia PB i po 'ucieczce' nie zostana z nami a poleca za wlascicielem serwera lub na inne sieci na ktorych jest PB.

Nie wiem jak inni, ale ja takim ludziom nie ufam. Wiem ze sa oni rozni. Jedni maja czyste intencje, a inni chca tyko zyskac...
Tych drugich jest wiecej stad brak mojego zaufania.

Użytkownik
nemore

Informacje
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2011-06-08, 09:58   Odp: [Propozycja] Przyłączenia serwera pod sieć.

Od 15.maja.2011 maksymalna liczba graczy na serwerze to 5, w chwili obecnej niezbyt jesteśmy zainteresowani serwerem powodem jest to że musimy rozbujać najpierw FFa BF i AWP, Diablo ma się dobrze. nie mając graczy na tych serwerach nie możemy ich oddawać na inne, szczególnie gdzie zainteresowanie jest nikłe.
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.

Użytkownik
ghosthanys

Informacje
ghosthanys

Nick w Grze:
ghosthanys

#  Wysłany: 2011-06-08, 10:25   Odp: [Propozycja] Przyłączenia serwera pod sieć.

Więc decyzja zapadła , w chwili obecnej nie jesteśmy zainteresowani ofertą serwera PB

temat zamykam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi