Ogłoszenie 
el cassico, gran derbi, real madryt, fc barcelona, pojedynek

Forum Ogólnotematyczne - Serwery Counter Strike 1.6 Strona Główna
    » Organizacja Forum » Sprawy dot. Forum » Propozycja do Regulaminu Forum

Tagi tematu: do forum propozycja regulaminu

Zamknięty przez: Kaziu:)
2011-03-22, 20:53
Propozycja do Regulaminu Forum
Autor Wiadomość
Użytkownik
siulamy siulamy
Ranga: Troll

Informacje

Ostrzeżeń:
 66/70/100
 #  Wysłany: 2011-03-16, 19:30   Odp: Propozycja do Regulaminu Forum

A ja powiem, tak napisanie czysto przez osobę, powiedzmy to admina. Daje powód, że nie trzeba aż tak się przyglądać, zobaczyć obandować, ok. Już to widzę jak jakaś osoba ściąga ss po odbanowaniu, żeby sprawdzić czy mod czegoś nie przegapił.
Jak dla mnie 2 osoby powinny oglądać ss, mod nie mod. To już mnie nie interyri. Równie dobrze, zamiast wy pisać kolejny post możecie edytować komuś i napisać ub, zamknięte. Jeśli dasz mi gwarancje, że jedna osoba czegoś nie przegapi. Często jest tak, że mod się udziela w innych tematach, na sb. Temat z unbanem leży. Czeka na konsultacje z innym czy mu się nie chce?

Użytkownik
VeROn!
Ranga: Rośnie w siłę

Informacje
Steam::
VeROn!

Nick w Grze:
Z4wzi3ty!

#  Wysłany: 2011-03-16, 19:50   Odp: Propozycja do Regulaminu Forum

1 Moderator to osoba, która ponosi pełną odpowiedzialność za zostawienie lub zdjęcie bana. Dlatego nie może sobie pozwolić by ktoś za nią decydował lub polegać na opinii innej osoby.

2 Jeżeli osoba znalazła niejasności na ss czy demku wtedy może się wypowiedzieć w temacie, pomagając moderatorowi. Pisanie "ub czysto" nic nie wnosi do tematu bo tak mógłby każdy gracz pisać nie patrząc nawet na ss. Znalazłeś coś - napisz, czyste ss - nie pisz bo ub będzie i tak nie wcześniej niż moderator nie zamknie tematu, a na pewno po zobaczeniu wszystkich da szybko ub.

3 Gdy ktoś stwierdzi, że na demku lub ss w tym czasie/miejscu jest coś nie tak, możesz się wtedy wypowiedzieć, że czysto/to nie czit .

CZY TO JEST WYSTARCZAJACO JASNO NAPISANE? MI SIE WYDAJE ZE TAK WIEC SIE DO TEGO STOSUJCIE! --> SKORUPIAK

Sorki , ale edytuje by nie pisać nowego posta... Popieram Skorupa i Verona, stosujmy się do tego , i bedzie wszystko w porządku... Czarny, mówisz aby nie dawać warnów nowym użytkownikom , ale zauważ że na górze forum od razu po wejściu jest grubo napisane "Zanim coś napiszesz zajrzyj tu" czy jakoś tak... Jeżeli ktoś nie napisze podania , to znaczy że to olał , i nie zajrzał... Wyjaśnione , close... Kazik

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi