Ogłoszenie 
el cassico, gran derbi, real madryt, fc barcelona, pojedynek

Forum Ogólnotematyczne - Serwery Counter Strike 1.6 Strona Główna
    » Organizacja Forum » Sprawy dot. Forum » [Propozycja] Czysczenie forum z reklam.

Tagi tematu: czysczenie forum propozycja reklam

Zamknięty przez: Bodex
2011-07-24, 08:52
[Propozycja] Czysczenie forum z reklam.
Autor Wiadomość
Użytkownik
tygrys
Ranga: Przyjaciel

Informacje
Steam::
tygry5

Nick w Grze:
t.

#  Wysłany: 2011-07-24, 00:11   [Propozycja] Czysczenie forum z reklam.

Witam, jest już późno więc będę się streszczał. Mianowicie ostatnio zauważyłem, że na forum spływa dużo tematów dotyczących reklam innych serwerowni, a moderatorka... no troszkę nie ogarnia sprzątaniu tego syfu z działu reklam, jak sam nemore napisał na SB. Moja propozycja polega na tym, żeby po prostu usunąć dział ''Reklamy innych serwerowni'' lub zapobiec temu w sposób taki (jeśli jest taki w ogóle dostępny), że tematy z tego działu będą automatycznie przenoszone do kosza na forum. Wiem sposób troszkę nie ''fair'' wobec innych for/serwerowni, ale nie zawsze trzeba używać tylko dozwolonych chwytów. Jeśli administracja zna pluginy, jakieś dodatki nie wiem Bóg wie co (ja się na tym kompletnie nie znam) dostępne dla for niech napiszę w tym temacie i podejmie właściwe środki w celu czyszczenia forum z tego nieporządku. Wypowiadajcie się lub podawajcie inne sposoby zapobiegnięcia temu. :)

Pozdrawiam Tygrysek ;p

Użytkownik
milok
Ranga: Admin DD2

Informacje
Nick w Grze:
MusicMan

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2011-07-24, 06:56   Odp: [Propozycja] Czysczenie forum z reklam.

Ja nie wiem, co ty masz do tych reklam - ogarnia ogarnia, jest bardzo dobrze:) ostatnio wyczysliliśmy stare, wprowadziliśmy nowy regulamin. Nam ten dział jest potrzebny, bo tylko dzięki niemu mamy ponad 13,5 zarejestrowanych uzytkowników:)

Użytkownik
saNN* CsN
Ranga: Zaczyna Ogarniać

Informacje
KosiFraGGu

Nick w Grze:
hazy20k

Ostrzeżeń:
 676/70/100
 #  Wysłany: 2011-07-24, 07:17   Odp: [Propozycja] Czysczenie forum z reklam.

Tiger Tak jak wyzej milok napisal mamy przez to urzytkownikow zarejestrowanych :) Ale no to zeby do kosza przenosilo nawet jest ok. :)

Użytkownik
Bodex
Ranga: Przyjaciel

Informacje
swojak1414

Nick w Grze:
Bodex

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2011-07-24, 08:52   Odp: [Propozycja] Czysczenie forum z reklam.

TyGrY5 # ! napisał/a:
Witam, jest już późno więc będę się streszczał. Mianowicie ostatnio zauważyłem, że na forum spływa dużo tematów dotyczących reklam innych serwerowni, a moderatorka... no troszkę nie ogarnia sprzątaniu tego syfu z działu reklam, jak sam napisał na SB. Moja propozycja polega na tym, żeby po prostu usunąć dział ''Reklamy innych serwerowni'' lub zapobiec temu w sposób taki (jeśli jest taki w ogóle dostępny), że tematy z tego działu będą automatycznie przenoszone do kosza na forum. Wiem sposób troszkę nie ''fair'' wobec innych for/serwerowni, ale nie zawsze trzeba używać tylko dozwolonych chwytów
Jak dla mnie to ten Twoj pomysl jest bezmyslny. Po to jest ten dzial by kazdy mogl reklamowac swoja siec. Jesli robi to niezgodnie z regulaminem zostaje ukarany a temat usuniety. Od tego jest posada moderatora ze kontroluje co sie dzieje na forum. I nie widze zadnego problemu zeby dzial likwidowac. Nie szukajmy dziury tam gdzie jej nie ma. Proponuje zajac sie sciaganiem ludzi na serwery i reklamowanie naszej sieci!
Temat zamykam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi