#
Wysłany: 2011-07-24, 00:11 [Propozycja] Czysczenie forum z reklam.
Witam, jest już późno więc będę się streszczał. Mianowicie ostatnio zauważyłem, że na forum spływa dużo tematów dotyczących reklam innych serwerowni, a moderatorka... no troszkę nie ogarnia sprzątaniu tego syfu z działu reklam, jak sam nemore napisał na SB. Moja propozycja polega na tym, żeby po prostu usunąć dział ''Reklamy innych serwerowni'' lub zapobiec temu w sposób taki (jeśli jest taki w ogóle dostępny), że tematy z tego działu będą automatycznie przenoszone do kosza na forum. Wiem sposób troszkę nie ''fair'' wobec innych for/serwerowni, ale nie zawsze trzeba używać tylko dozwolonych chwytów. Jeśli administracja zna pluginy, jakieś dodatki nie wiem Bóg wie co (ja się na tym kompletnie nie znam) dostępne dla for niech napiszę w tym temacie i podejmie właściwe środki w celu czyszczenia forum z tego nieporządku. Wypowiadajcie się lub podawajcie inne sposoby zapobiegnięcia temu.
#
Wysłany: 2011-07-24, 06:56 Odp: [Propozycja] Czysczenie forum z reklam.
Ja nie wiem, co ty masz do tych reklam - ogarnia ogarnia, jest bardzo dobrze:) ostatnio wyczysliliśmy stare, wprowadziliśmy nowy regulamin. Nam ten dział jest potrzebny, bo tylko dzięki niemu mamy ponad 13,5 zarejestrowanych uzytkowników:)
#
Wysłany: 2011-07-24, 08:52 Odp: [Propozycja] Czysczenie forum z reklam.
TyGrY5 # ! napisał/a:
Witam, jest już późno więc będę się streszczał. Mianowicie ostatnio zauważyłem, że na forum spływa dużo tematów dotyczących reklam innych serwerowni, a moderatorka... no troszkę nie ogarnia sprzątaniu tego syfu z działu reklam, jak sam napisał na SB. Moja propozycja polega na tym, żeby po prostu usunąć dział ''Reklamy innych serwerowni'' lub zapobiec temu w sposób taki (jeśli jest taki w ogóle dostępny), że tematy z tego działu będą automatycznie przenoszone do kosza na forum. Wiem sposób troszkę nie ''fair'' wobec innych for/serwerowni, ale nie zawsze trzeba używać tylko dozwolonych chwytów
Jak dla mnie to ten Twoj pomysl jest bezmyslny. Po to jest ten dzial by kazdy mogl reklamowac swoja siec. Jesli robi to niezgodnie z regulaminem zostaje ukarany a temat usuniety. Od tego jest posada moderatora ze kontroluje co sie dzieje na forum. I nie widze zadnego problemu zeby dzial likwidowac. Nie szukajmy dziury tam gdzie jej nie ma. Proponuje zajac sie sciaganiem ludzi na serwery i reklamowanie naszej sieci!
Temat zamykam