Ogłoszenie 
el cassico, gran derbi, real madryt, fc barcelona, pojedynek

Forum Ogólnotematyczne - Serwery Counter Strike 1.6 Strona Główna
    » Serwery Uszatek » Uszatek [ONLY DD2] » [Only DD2] Sprawy Dotyczące Serwera » [Propozycja] Bany dla osób, które łamią blokade.

Tagi tematu: bany blokade dla ktore lamia osob propozycja

[Propozycja] Bany dla osób, które łamią blokade.
Autor Wiadomość
Użytkownik
tygrys
Ranga: Przyjaciel

Informacje
Steam::
tygry5

Nick w Grze:
t.

#  Wysłany: 2011-11-10, 21:33   [Propozycja] Bany dla osób, które łamią blokade.

Witam, mam propozycję. Zauważyłem już od dłuższego czasu, że gracze coraz bardziej bezczelnie łamią blokadę Wulgaryzmów, pisząc różne formacje słowa np. takie, jak ''ku.r**'' itp. Serwer wiadomo nie powinien być sztywny, że wszyscy zwracają się do siebie Per Panie, lub coś w tym stylu, ale ludzie przeginają z tymi bluzgami, to nie burdel, że co druga osoba strzela przekleństwami na lewo i prawo ! Sedno mojej propozycji jest takie, że jeśli widzimy osobę, która ewidentnie, w sposób bezczelny łamie blokadę i piszę różne formacje, aby tylko pokazać swoje rozwścieczenie lub złość powinniśmy nakładać na nią karę w postaci bana od 1 do 3 godzin. Może to spowoduje, że gracze zrozumieją znaczenie słowa ''KULTURA'', która coraz bardziej zanika na serwerze.

*Propozycja dotyczy oby dwóch serwerów. :)

Pozdrawiam tygrys ! :)
ASUS EAH3450 1GB
Słaaabo ;]

Użytkownik
dodek
Ranga: Zaczyna Ogarniać

Informacje
Lovemleko

Nick w Grze:
Dodek

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2011-11-10, 21:36   Odp: [Propozycja] Bany dla osób, które łamią blokade.

Tygrysku muszę przyznać Ci rację ;] denerwują mnie takie kozaczki które nie mogą sobie powiedzieć k******* tylko muszą pisać to chociaż nas to nie obchodzi.

Użytkownik
Gimp
Ranga: Świeżak

Informacje
smierc_w_skarpetkach

Nick w Grze:
Gimp

#  Wysłany: 2011-11-10, 22:00   Odp: [Propozycja] Bany dla osób, które łamią blokade.

Ja też ja najbardziej ZA :p Na FFA to czasami masakra xd

Użytkownik
bartek15krk

Informacje
nie posiadam

Nick w Grze:
[JRG]DiAm0nD[1KrK]

Ostrzeżeń:
 36/70/100
 #  Wysłany: 2011-11-10, 22:06   Odp: [Propozycja] Bany dla osób, które łamią blokade.

No muszę powiedzieć że to jest wspaniały pomysł, za każdym razem jak się wejdzie na serwer ktoś przeklina bez względu na uprzedzanie przez Administratora. Chodzi głównie o to że bana powinniśmy dawać za widoczną złość gracza, wyżywanie się na innych obrażając i przeklinając bez przerwy, nawet łamiąc barierę. Niektórzy przeklinają by pokazać jaki to wielki kolo jest ale nie możemy pozwolić by serwery opadły na dno przez kulturę ; ) Oczywiście nie chodzi tu o karanie za jedno słowo tylko za nadmierne przeklinanie. Moim zdaniem to co Tygrys wymyślił jest świetnym sposobem na pokazanie ze nie warto się denerwować, w końcu to Tylko gra.
Ja jak najbardziej jestem ZA! ; p Pozdrawiam.

Nie boj sie ! Ratuj !

Użytkownik
Justyna
Ranga: Admin DD2

Informacje
Niepowiem7

Nick w Grze:
Justyna

Ostrzeżeń:
 4/70/100
 #  Wysłany: 2011-11-13, 11:31   Odp: [Propozycja] Bany dla osób, które łamią blokade.

Notorycznie owszem jak ktoś bluzga (obraża) ale jak ktoś sobie napisze k******a to i tak jest cenzor więc jaki sens idiotycznego upominania ? Serwer to serwer jest napisane, że można przeklinać, a nie obrażać dla mnie głupota zróbcie zakon na serwie może jeszcze po każdym przekleństwie trzeba będzie napisać przepraszam jak widziałam na jakimś idiotycznym serwie ...

Użytkownik
kornik_87

Informacje
Nick w Grze:
K0rn!K

Ostrzeżeń:
 6/70/100
 #  Wysłany: 2011-11-13, 11:39   Odp: [Propozycja] Bany dla osób, które łamią blokade.

A w czym ci przeszkadza jak ktoś sobie przeklina, obraze innego gracza trzeba tępić z tym się zgodzie ale to ? bez sensu jak się komuś nie podoba daj "mute" i go słuchał nie będziesz

Użytkownik
Maverik
Ranga: Admin DD2

Informacje
Nick w Grze:
.MaVeRiK.

#  Wysłany: 2011-11-13, 15:50   Odp: [Propozycja] Bany dla osób, które łamią blokade.

Trzeba rozróżniać przekleństwa od wyzwisk. To, że ktoś napisze k***a gdy go zabiją to przecież nic wielkiego, chyba, że zacznie wyzywać tego kto go zabił lub inne osoby to już inna bajka. Ja jestem za tym by zostało tak jak jest, czyli "Można przeklinać, nie wolno obrażać"

Forza Nerazzurri!

Użytkownik
tygrys
Ranga: Przyjaciel

Informacje
tygry5

Nick w Grze:
t.

#  Wysłany: 2011-11-13, 15:55   Odp: [Propozycja] Bany dla osób, które łamią blokade.

Ale chyba po to jest blokada wulgaryzmów, żeby zapobiec bluzganiu ku*wami na prawo i lewo co chwile, nie ? A tu chodzi tylko o to, żeby nakładać kary na osoby, które bezczelnie łamią tą blokadę, pisząc co chwile różne kombinacje tylko po to, by przeklnąć. I nie chodzi tu też o to, że ktoś przeklina przez mikro, bo to jest insza inszość, bo można tak, jak Kornik napisał dać mute i tyle. :) Czytajcie ze zrozumieniem :)
ASUS EAH3450 1GB
Słaaabo ;]

Odpowiedz do tematu