|
Promocja slot publiczny 60 groszy Polska lokalizacja. |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
adi1
Ranga: Świeżak
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-05-04, 16:03 Promocja slot publiczny 60 groszy Polska lokalizacja.
|
|
|
Drodzy klienci,
Od dzisiaj ceny spadają dla najbardziej popularnych serwerów gier ( Counter-Strike 1.6, Condition Zero )
Polska Lokalizacja
Slot publiczny: 0.70 gr.
Slot prywatny: 0.60 gr.
Ponadto, zamawiasz serwer dostajesz od nas prezent Fast gratis
Dane firmy:
Regon : 100997763
Nip : 726-247-5736
FPSplay.net.pl |
| Ostatnio zmieniony przez adi1 2011-05-09, 19:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Użytkownik
milok
Ranga: Admin DD2
Informacje
Nick w Grze: MusicMan
#
Wysłany: 2011-05-04, 16:52 Odp: Promocja slot publiczny 60 groszy Polska lokalizacja.
|
|
|
| no to widac firma na skraju bankructwa... zeby sloty ponizej kosztow sprzedawac.... |
|
|
|
 |
Użytkownik
adi1
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-05-04, 17:58 Witam
|
|
|
| Proszę nie opowiadać takich rzeczy mamy swoje maszyny więc ustalamy ceny wedle uznania. |
|
|
|
 |
Użytkownik
milok
Informacje
#
Wysłany: 2011-05-04, 18:01 Odp: Promocja slot publiczny 60 groszy Polska lokalizacja.
|
|
|
Ja rozumiem, wiekszosc ma swoje maszyny tylko utrzymanie ich kosztuje, cena 70gr za publika w polsce, to naprawdę ponizej kosztów... ja oczywiscie rozumiem ze to w livenecie, ale to i tak z lekka przesada:)
@@ Acha, nie dodał Pan ze 170 FPS:) no, to moze nie ponizej kosztow a po kosztach:) |
|
|
|
 |
Użytkownik
adi1
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-05-04, 19:26 Witam
|
|
|
Proszę pamiętać że my dajemy najtaniej na rynku.
Inne firmy za slota chcą o wiele więcej i dają w ofercie 100 fps w standardzie.
Są też firmy gdzie dają 70 fps
Serwery testowe są na stronie proszę wejć i oceń .
Potem krytykuj |
|
|
|
 |
Użytkownik
milok
Informacje
#
Wysłany: 2011-05-04, 20:14 Odp: Promocja slot publiczny 60 groszy Polska lokalizacja.
|
|
|
Znam wasze serwery:) I jakos 300fps (na 170 nie gralem) jest dosc dobra:)
A po co pan przywoluje inne firmy, nie odnosiłem sie do zadnej inne:) Oceniam tylko i wylacznie tę promocję:) |
|
|
|
 |
Użytkownik
siulamy siulamy
Ranga: Troll
Informacje
#
Wysłany: 2011-05-04, 21:03 Odp: Promocja slot publiczny 60 groszy Polska lokalizacja.
|
|
|
Jak już autor tego tematu zaczął porównywać się z innymi firmami, to ja napisze zdanie swoje. Coś mi tu śmierdzi, żadna szanująca się firma nie daje tak śmiesznie niskich cen. Nie jesteś żadną marką na rynku. Wasza strona wygląda jak jakiegoś klanu sklejonego przez 15 latków. Ciekawe jakie firmy liczące się na tym rynku oferują jakoś na poziomie 100 fps?
Taka mała rada na tym rynku najwięcej kupują gracze, którzy chcą grać mixy,cw itp. Przy dobrej jakości zacząć od sponsorowania grupki mixowej, przy dobrej jakości serwera. Szybko by się klienci znaleźli. Ale promocja z fastdownlaodem i szukania na tym forum osoby, która ma aspiracje na stworzenie swojego serwera ffa, no chyba nie na miejscu.
Może nie jestem wielkim znawcą marketingu, ale ta promocja nie przyciągnie do was klientów, jeszcze z jednego powodu. Wielu już się przejechało na tym, że lagi, zwiechy, off. Wolą zapłacić więcej i mieć pewność. Cena głównie mówi o jakości.
BTW Najlepsza jakość obecnie oferuje progamers., 1shot1kill, whiterabbit. |
|
|
|
 |
Użytkownik
milok
Informacje
#
Wysłany: 2011-05-05, 20:44 Odp: Promocja slot publiczny 60 groszy Polska lokalizacja.
|
|
|
wiesz siulamy, zgadzam się z tobą w 95%! Ludzie, kupowali drogie i lepsze serwery, teraz, szukają tanszych a dobrych jakosciowo rozwiazan. jednak, na 100fps zaryzykują tylko Ci ktorzy się na tym nie znają, a i tak po pewnym czasie zrezygnują z takiej usługi.
Co do najlepszej jakosci, to dodał bym jeszcze unixa, hostvision, pukawke MAX i moze shooters.
Teraz odniosę się co do marki - wiesz, w swiatku hostingowym fpsplay jest rozpoznawalną marką. Lecz, na pewno nikt nie wymieni jej, pod tagiem "Dobra jakosc" |
|
|
|
 |
Użytkownik
adi1
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-05-06, 17:38 Odp: Promocja slot publiczny 60 groszy Polska lokalizacja.
|
|
|
| Proszę pamiętać że te marki mają wiele lokalizacji między innymi Warszawę i dzięki tej lokalizacji serwery pod mixy, cw są kupowane . Też planujemy taką lokalizację wprowadzić. |
|
|
|
 |
|
|