Zamknięty przez: ghosthanys 2011-08-29, 12:35 |
PROBLEEM ; / |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
saNN* CsN
Ranga: Zaczyna Ogarniać
Informacje
Steam::  | KosiFraGGu |
Nick w Grze: hazy20k
|
#
Wysłany: 2011-07-19, 17:15 PROBLEEM ; /
|
|
|
| Siemano. Mam problem od pewnego czasu w grze Metin2 PL widze pixele i wyskakuje mi czarny obraz z napisem no signal , wtedy musze resetowac kompa i potem znowu i tak ciagle ; / Kolega mowil ze tez tak mial ale sciagnal inne sterowniki i dzialalo . Wiec ma ktos moze jakies sterowniki dobre do karty ati rdeon czy jakos tak . |
|
|
 |
Użytkownik
milok
Ranga: Admin DD2
Informacje
Nick w Grze: MusicMan
#
Wysłany: 2011-07-19, 17:40 Odp: PROBLEEM ; /
|
|
|
| wujek google - sprawdz w moj komputer---->kliknij prawym przyciskiem myszki---> karta graficzna, dokladnie tę nazwę skopiuj i wpisz w google i dopisz na koncu sterowniki:) powinno znalesc |
|
|
|
 |
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | adas1669 |
Nick w Grze: inia<3
Wygrane: 1
Przegrane: 1
#
Wysłany: 2011-07-20, 20:47 Odp: PROBLEEM ; /
|
|
|
| A ja bym postawił na chłodzenie Grafiki, po prostu grzeje ci się . (jak już ci no signal wyskakuje ) |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
Użytkownik
milok
Informacje
#
Wysłany: 2011-07-21, 06:26 Odp: PROBLEEM ; /
|
|
|
| a to też fakt - własnie sprawdziłem, przy włączonym ceesie, kilku stronach internetowych i metinie, to nawet gfroce 9800 ma problemy:D |
|
|
|
 |
Użytkownik
nemore
Informacje
#
Wysłany: 2011-07-21, 06:40 Odp: PROBLEEM ; /
|
|
|
CS + Metin to się nie zdziw że grafa chodzi na 100 % ^^ A do tego jeszcze www W tym wypadku bym obstawiał że i pamięc ram i proca słodko wżerało |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
Użytkownik
draggero
Informacje
Steam::  | draggero |
#
Wysłany: 2011-07-21, 06:44 Odp: PROBLEEM ; /
|
|
|
A może najpierw Sann powie nam jaki ma tam sprzęt ? Bo to że ktoś ma cs'a i metina włączone nie oznacza, że mu całą kartę zjedzie, bo wszystko zależy od karty.
I czy przed wyłączeniem się karty pojawiają się takie artefakty | Kod: | | Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować |
Dla mnie po prostu powinieneś zrezygnować z Metina
@down ja mam u siebie ustawione chłodzenie na 35%, żeby nie szumiało bo jak ustawie na 100% to nie dość, że wyj to i tak nic nie zmienia |
| Ostatnio zmieniony przez draggero 2011-07-21, 06:48, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Użytkownik
milok
Informacje
#
Wysłany: 2011-07-21, 06:45 Odp: PROBLEEM ; /
|
|
|
nie, nie wszedłem do gry w metku, wiec rpocek na 45% tylko:D A ram raczej też nie 3GB to juz wystarczająca ilosc;p grafa szła na 100, to wiadome, ale chłodzenie, to tak zaczęło mi szumiec, jakby pułk bobmbowców nade mną leciał:D
@Wystarczyło by, komputer na balkon, albo chcociaz blizej otwartego okna:)
@UP nie no, ja tam raczej nie mam problemow z chłodzeniem, a to buczenie to jednorazowa sprawa, ale fakt, nawet ostatnio w ktoryms czasopismie czytalem, ze efektywne chłodzenie jest do około 45%, a powyżej, i tak juz nic nie daje |
|
|
|
 |
Użytkownik
polakowsky
Ranga: Wyjadacz
Informacje
Steam::  | napisz pw to dam |
#
Wysłany: 2011-07-21, 13:59 Odp: PROBLEEM ; /
|
|
|
ja mam pasywnie chlodzone 9500gt 1gb ramu i na 4 mozillach gg i cs na 32 sloty
nic mi nie wyskakuje. Moim zdaniem to nie wina karty. No chyba ze masz faktycznie jakieś ścierwo:D ale ja się nie znam : ) Zacząłbym od reinstalki metina bo też mi się często psuł.
@nie zauważyłem że masz radeona .. stery omegi zgraj. |
|
|
|
 |
Użytkownik
saNN* CsN
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-07-21, 14:28 Odp: PROBLEEM ; /
|
|
|
| Chodzi o to ze na samym metq mam kompa za jakies 4 tys ma 3 lata Pudlo z Fenixa intel Core2 Duo 21c |
|
|
 |
Użytkownik
nemore
Informacje
#
Wysłany: 2011-07-21, 14:53 Odp: PROBLEEM ; /
|
|
|
A płyta jaka, grafika, ram? 3 tys dwa lata temu za pudło to to jak teraz 1,5 tys i to już masz płyte na socket'cie am3/i3 (i5 i i7 dużo droższe + grafa GT 450 |
|
|
|
 |
Użytkownik
saNN* CsN
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-07-21, 15:10 Odp: PROBLEEM ; /
|
|
|
| GRAFIKA TO ATI Radeon x1550 Wiem tyle ze cos 2000 .xd Nigdy nie wchodzilem w takie wlasciwosci kompa. kto chce być pomocny to zapraszam na gg 25787744 |
|
|
 |
|
|