|
Porozmawiajmy o forum. |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | adas1669 |
Nick w Grze: inia<3
Wygrane: 1
Przegrane: 1
#
Wysłany: 2011-07-29, 13:47 Porozmawiajmy o forum.
|
|
|
Z racji, że ostanio zrobiło się gorąco, a część osób zaczyna sobie lekko bimbać z tutejszymi zasadami myślę że muszę podać do wiadomości publicznej kilka swoich postanowień.
Zacznijmy od samego przebywania na forum.
Forum ma jakiś określony regulamin, i każdy kto wchodzi na forum automatycznie akceptuje regulamin, odrazu mówię że nie bedę akceptował samowolki na forum, jest zakaz przeklinania i używania słów wulgarnych więc każdy kto zostanie złapany na wulgaryzmach otrzymuje warny, nie ważne czy to jest J@ czy MOD czy User (kolega/koleżanka) są zasady, wiele mówicie ze syf sie robi, nikt nie ogarnia, że to że tamto.. zacznijmy od tego ze to my/wy wprowadzamy to na forum, bo zaczynamy sie nawzajem "kurwować" wchodzi nowy user widzi to i już ma zdanie o nas że jesteśmy jakąś bandą buntowników i szczyli.
Kolejna sprawa, podaważanie autorytetu osób nad nami, nie życzę sobie by ktoś ze zwykłych graczy podważał decyzje administracji, od tego są podania/odwołania. Jeżeli chce ktoś mieć trochę władzy to trzeba pokazać że chce się pomóc temu forum itd.
Przede wszystkim dystans do Administracji, jakieś łapania za słówka też będą nie mile widziane, część osób ma czelność i mi w morde pluć bo nemorowi władza do głowy uderzyła, sorry użytkowniku... linda powiedział co ty wiesz o zabijaniu, a ja ci powiem.. co ty wiesz o prowadzeniu forum i serwery przez 4 lata. Wymagacie od nas administracji rzetelnej pracy i wyciąganie konsekwencji to pomagajcie nam dając nam konkretne dowody ( przypadek polaka )
Niszczenie użytkowników.
Te forum od x lat ma jedną zasadę młody user który wchodzi na forum i wykazuje większe aspiracje niż osoba z kolorkiem i nie daj boże ma mniej lat niż ktoś z władzy automatycznie zostaje niszczony, czemu? Władza się boi o posadke.
Od dziś się zmienia, tylko zauważę że ktoś ma do kogoś jakieś problemy jakieś ale.. a sam nic nie robi, będę dziękował za życie na forum io do tego również upoważniam admnistracje po uprzedniej rozmowy ze mną.
Mówicie o serwerach, ze puste są itd.. Heicha czy ktoś tam łądnie to podsumował na SB. Tak jest prosi się o pomoc, i każdy oferował się pomocą a tylko 1-2 osoby z 20 chce coś pomoc, wracając do frekwencji.. sprawa tak sie ma że osoby które oferowały pomoc pogrywa sobie na innych serwerkach potem pisze na forum zę serwery "puste " zamaist zgadać się i wejść, sciagać ludzi.
Dla przykładu podam 3 userów heicharo, dodek, tygrys, ci ludzie ostatnimi czasu ile mogą pomagają, i co widać po frekwencji na ffa i d2.
Kolejna sprawa część ludzi ma problem ze zrozumieniem ideii działów zacznijmy od działy Zakłądy bukmacherskie a dokładnie od typów dnia, każdego dnia tam będzie Otwierany temat przeze mnie w ktorym bedziemy mogli pisać typy na dany dzień, w tym dziale zabrania się komentowania np typu nemor'a w tym dziale dajemy swoje typy, a raczej niech piszą tylko ludzie któzy mają styczność z bukmacherką, jeżeli ktoś chce pogadać o danym meczu od tego jest osobny dział : Sport/Piłka nożna.
WAREZ.
Wiele osób nie ma pojęcia na jakiej zasadzie działa warez.
Warez polega na tym że tworzymy temat z jakimś oprogramowaniem/filmem i dajemy linki do tych programów następna procedura to podbijanie linkami innymi do danych programów albo informowanie ze linki wygasły. Wszelkie pytania na temat oprogramowań kierujemy do innych działów.
Za niestosowanie się do zasad działania na forum oraz pisowni będą nakładane kary po 5 % warnów za każdy post + usunięcie postu. |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
Użytkownik
Hello And Die
Ranga: Admin DD2
Informacje
Steam::  | kalwi14 |
Nick w Grze: HD
#
Wysłany: 2011-07-29, 14:12 Odp: Porozmawiajmy o forum.
|
|
|
Nie wiem czy jest taka mozliwosc wprowadzenia hmm na SB, zeby te slowa ktore sa wulgarne zaslanialo w jakis sposob jesli sie nie da to mhmm szkoda Wiecej teraz ludzi jest przez to co sie dzialo i wyklina na lewo i prawo ale opanowac sie ich nie da, rozne proby upomnienia tez nie daja skutku Warez staralem sie wrzucac muzyke ale po co mam to robic jak wrzuce i nikt nie pobierze szkoda czasu chodz tyle albumow mam z dziedziny Trance, House, Electro-House rozumiem, ze ludzie moga sie taka muzyka nie interesowac wybaczcie ale innej muzyki nie slucham oprocz tego co wymienilem. Teraz chcialem oznajmic, ze wracam i postaram sie tutaj servery rozruszac i obiecuje, ze moja pomoc nie wypali tym co zrobil dolot, ktory komentowal, ze poziom intelektualny na servie oraz w gronie adminow siega 0. Ze mna tak nie bd oraz postaram sie namowic hmm starych weteranow do gry na servach. Postaram sie rowniez aby organizowac spotkania na servie w godzinach wieczornych. Co bym tu mogl jeszcze dodac hmm Chyba tyle |
|
 |
Użytkownik
nemore
Informacje
#
Wysłany: 2011-07-29, 14:17 Odp: Porozmawiajmy o forum.
|
|
|
HD to ze nikt nie wypowiada się w warezie to nie świadczy o tym ze nikt nie pobiera, dla poprawienia twoich morałów dodam ze po wpisaniu w google , Nod 32 Antyvirus 4 + fix, znajdujemy się wysoko, wcale nie pod słowem serwery cs tylko wlasnie nod 32 anntyvirus 4, i bezpośrednie wejścia na tą stronę z googli są |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
Użytkownik
Hello And Die
Informacje
#
Wysłany: 2011-07-29, 15:17 Odp: Porozmawiajmy o forum.
|
|
|
| Hmm nie wiem czy da tutaj rade tj na forach muzycznych gdy wrzuce jakis kawalek to od razu wyskakuje pasek do odsluchania np. z ZS i zebym nie musial klikac na link by mnie przekierowalo do downloadu + z odsluchaniem. Da rade cos takiego tutaj umiescic? Jak nie bd wiedzial oco chodzi to wysle ci na PW. |
|
 |
Użytkownik
TmK :)
Ranga: Mały troll
Informacje
Steam::  | TmK aka ToMi ... |
Nick w Grze: TmK :)
|
#
Wysłany: 2011-07-29, 17:19 Odp: Porozmawiajmy o forum.
|
|
|
Nemore wiem ,że ja miałem swoje 5 minut podejrzewam ,że je wykorzystałem ,ale później brakowało mi czasu z powodów rodzinnych i niestety wszystko się sypnęło . Pomagałem mało chociaż wrzuciłem reklamy naszego servera gdzie nie gdzie po zmianie ip oczywiście mówię . Teraz miałem czas i zorganizowałem spotkanie wieczorne "event serverowy" ,ale nie wypalił . Nie będę na ten temat się rozpisywał ,bo wszystko napisałem w poście w temacie na FFa "Sprawy dotyczące servera" i temat się zwie :"dobry pomysł" . Pograłem 1h i koniec no nic będę próbował dalej . Jeżeli możesz to postaraj się przeczytać tamten temat i oceń mój ostatni post ...
Pozdrawiam TMK |
|
|
 |
Użytkownik
nemore
Informacje
#
Wysłany: 2011-07-29, 20:44 Odp: Porozmawiajmy o forum.
|
|
|
| Właśnie TMK tutaj pojawia się ta honorowość ludzi którzy obiecują, tak naprawdę ci którzy obiecali i nie przyszli są nawet wobec siebie zakłamani i to publicznie pokazali, będą tłumaczenia a bo to bo tamto.. ale od tego służy słowo, "postaram się" "nie obiecuję ale będę chciał pomóc".. TMK dzięki wielkie, na pewno zarobiłeś u mnie wielki plus i szacunek za chęć pomocy |
|
|
|
 |
Użytkownik
ufek
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | Ufek ! |
Nick w Grze: Ufek ! / Kebab ! Nasza Styla !
#
Wysłany: 2011-07-29, 22:38 Odp: Porozmawiajmy o forum.
|
|
|
Ja wiem że pewno was zawiodłem za swoje zachowanie, i pewno mało kto weźmie mój post na uwage.
Co do frekfencji na serwerach, mamy z tym problem, chciałbym zaproponować coś jak "Godzina Grania" ustawić sobie budzik tych którzy np nie mają 2 zmiany, bądz innego problemu i w wybranej godzinie od 17-21 bo tak przewaznie najwięcej osób jest, wejść na serwer w większym komplecie, może to głupie ale sądze że z miejsca może uda się podnieść tą frekfencje. |
|
|
|
 |
Użytkownik
Hello And Die
Informacje
#
Wysłany: 2011-07-29, 23:11 Odp: Porozmawiajmy o forum.
|
|
|
A co zle zrobiles drogi ufku? Pamietam jak 2 lata temu nakuzwiales dobrze mowie? Nie ma co tamto to dopiero byly czasy Tylko czasami chcialbym aby powrocil nasz drogi, ukochany, zajefajny Uszatek |
|
 |
Użytkownik
VeROn!
Ranga: Rośnie w siłę
Informacje
Steam::  | VeROn! |
Nick w Grze: Z4wzi3ty!
|
#
Wysłany: 2011-08-12, 08:28 Odp: Porozmawiajmy o forum.
|
|
|
Nic się nie zmienia
Ludzi obiecujący pomoc & mających chwilowe poczucie godności; zdobycie szacunku w oczach innych nigdy tu nie brakowało. Wyśle reklamę, i zaszczyty sobie robi. 90% postów to obietnice heh Najpierw działaj później pokaż owoce pracy.
Te pomysły typu "godzina gry", "zbiórka" to wałkowane cały czas bez sensu, z nowymi graczami te same denne propozycje
Gracze to ignorują bo nie mają ambicji, chęci, przyjemności grania na serwerze gdzie jest pustka i panuje cmentarna atmosfera (o ile to można atmosferą nazwać )
Zawsze miałem swoje poglądy inne od większości ale zawsze wiedziałem co chcę osiągnąć i jaką drogę ku temu obrać.
Uważnie czytaj , przemyśl abyś zobaczył to tak jak ja to widzę. Zaraz będziecie wypisywać swoje "sprzeciwy" i "lamentowania starej baby" zamiast konkretnie podjąć działania.
1. Wprowadzenie zamiast Nudnego FFA serwer własnego pomysłu którego nie ma nigdzie indziej.
2. Istnieje setki pluginów z których można skonstruować własny serwer na 4fun modzie dla przykladu.
3.Sami wiecie, że FFA jest ciężko rozkręcić przecież więc zacznijmy od czegoś co zaciekawi chołote.
4 Później można wrócic do FFA jak już będzie graczy a z reszta jak będzie wypasiony 4fun to po co?
5. DD2, FFAi BF2 to jest coś co zaciekawi gracza?
6. Potrzeba zwykłego DM (np z hs) 4fun, awp a z reszta szkoda gadać
Samo się nic nie zrobi. Czekając aż serwer sam się rozkręci i na ludzi, którzy nagle zlecą się na serwer nic z tego nie będzie. Nie przyjdą do niczego trzeba ich zachęcić a na pewno już nie pustym FFA.
Pozdrawiam Z4wzi3ty VeROn! |
|
 |
Użytkownik
milok
Informacje
Nick w Grze: MusicMan
#
Wysłany: 2011-08-12, 10:34 Odp: Porozmawiajmy o forum.
|
|
|
Veron, ja Cię proszę... z tego co pamiętam, to własnie ty obiecywałeś ze rozkręcisz AWP DM i co z tego wyszło - kompletna lipa;) Także, powstrzymaj się od zbędnych komentarzy
Dalej - serwera FFA gdyby nie zachowanie administracji i stałych graczy (w tym też Ciebie) nie trzeba by rozkręcac - bo ludzie byli, a zmyli się tylko dlatego, ze ile razy kogos zaprosze do gry np. albo cos to słyszę "mam 1vs1 biegac?" itp. Sądzę, że to nie jest tylko moja opinia.
Zgodzę się tylko w 1 punkcie - musimy być "niestandardowi" zeby coś osiągnąc:)
Pzdr. milok |
|
|
|
 |
Użytkownik
Santos.
Ranga: Świeżak
Informacje
Steam::  | Santos1878 |
Nick w Grze: Santos.
|
#
Wysłany: 2011-08-13, 08:34 Odp: Porozmawiajmy o forum.
|
|
|
serwery są puste ? to mniej gadania na forum a ronienia czegoś
jestem z smerfa i żeby nie było że reklamuje czy coś
ale też mieliśmy przez jakiś czas problemy
bo tam dużo ludzi gra i każdy się zna praktycznie
no i był taki czas gdzie nikt nie chciał grać na [TP]
bo inni gracze denerwują się na innych którzy wymądrzają się że niby są z tej starej gwardii itp
ja mogę pomóc może nawet dziś zrobie temat na forum i pokaże zdjęcia z reklamowania uszatka
co do FFA serwer łatwo rozkrecić tylko trzeba chcieć
można byłoby wgrać taki Plugin jak np jest u nas na FFA
tak zwana Asysta
Gdy strzelasz w typa i zbijesz mu 50 HP a ktoś inny z twojego teamu go zabije to wam obu dodaje do skilla !
to jest bardzo fajne bo nie raz się wkurzamy jak ktoś nam dobije
zabrać się za reklamowanie wszędzie serwerów TP oraz FFA
ja też będę oraz będę zawsze wpadał na serwe z kilkoma osobami z smerfa ^^
a jak już rozkreci się TP oraz FFA
można zrobić serwer 4FUN ^^
Tyle w temacie
[ Dodano: Minutę temu ]
fajnie że wprowadzone zostały te asysty ale zle to jest zrobione
ponieważ astste powinna dostać osoba która żyje
i jest dalej w grze
ale to juz jak wolicie
tak jak wspominałem wyżej