Zamknięty przez: Bodex 2011-07-08, 08:07 |
Popracujmy troszkę! |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
spierniczak
Ranga: Admin FFA
Informacje
Steam::  | spierniczak |
Nick w Grze: spierdolinka spierniczak
|
#
Wysłany: 2011-05-09, 19:03 Odp: Popracujmy troszkę!
|
|
|
Zwiech nie ma tylko 1 dnia na nowym IP były raz.
Ping mam ~ 35-40 to i tak za dużo jak na moje łącze. Wchodząc na inne serwery mam mniejszy max 20, ale nie ma co narzekać ważne że da się grać |
|
 |
Użytkownik
Bodex
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | swojak1414 |
Nick w Grze: Bodex
#
Wysłany: 2011-05-10, 10:27 Odp: Popracujmy troszkę!
|
|
|
Wg mnie serwer chodzi duzo lepiej. Ja tez mialem sporo problemow z pingiem. W dodatku ta muzyczka o ktorej mowilem na poczatku kadencji daje fajny efekt:D Tylko Kaziu niech disco polo wiecej wrzuca:D
A co do poprawy ilosci graczy na forum to kabanos ma racje. Nie ma co teraz sie tlumaczyc i wytykac bledy innym. Na to przyjdzie czas Tak wiec niech ZYJE SPAM!!!:D
Ja siedze i na mase rejestruje sie na forach bo poraz 1 robie reklamy:D wkoncu wiem co to znaczy dostac bana za reklame:D 12 na steam:D |
|
 |
Użytkownik
TmK :)
Ranga: Mały troll
Informacje
Steam::  | TmK aka ToMi ... |
Nick w Grze: TmK :)
|
#
Wysłany: 2011-05-10, 12:37 Odp: Popracujmy troszkę!
|
|
|
| Według mnie problemów z pingiem . Ciężko z tymi reklamami mało wyświetleń itp. Zaraz lookne i zobaczę ile jest ludu na servie i troszkę pogram : ] |
|
|
 |
Użytkownik
VeROn!
Ranga: Rośnie w siłę
Informacje
Steam::  | VeROn! |
Nick w Grze: Z4wzi3ty!
|
#
Wysłany: 2011-05-10, 22:02 Odp: Popracujmy troszkę!
|
|
|
| Mam nadzieje, że tego posta mi nie usuniecie.. Ja zaczynam grać na innych serwerach. Powiedzcie mi jak mam mieć chęci promowania serwera, grania gdzie poświęciłem tyle czasu i roboty, a po przymusowym ograniczeniu czasu zostałem potraktowany w sposób "dzięki ale spierdalaj". Posty, rangi, wszystko kasowane bez słowa "nie masz czasu wypierdalaj". Nie ważne co zrobiłeś. Mam nadzieje, że osobom typu Kaziu Kabanos się to nie przytrafi w przyszłości bo dopiero wtedy człowiek widzi jak poświęca czas a tak naprawdę jest maszyną z dobrej woli prowadzącą serwer... To jakość nie ilość tworzy serwer więc dążąc do odbudowy tym się kierujcie. Powodzenia chłopaki ;] |
|
 |
Użytkownik
GoHan_11
Ranga: Świeżak
Informacje
Nick w Grze: GoHan
#
Wysłany: 2011-05-11, 00:05 Odp: Popracujmy troszkę!
|
|
|
Milok, odnośnie NS pomyśl komu chce się ściągać nowego cs ? Gammemenu jest zapisane w 1 pliku który waży 1 kb, a to już każdy ściągnie.
Oto link
| Kod: | | Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować |
Plik działa w 100 % , należy go wrzucić do folderu D:\gry\cs1.6 v32\cstrike\resource ( przykładowa ścieżka)
a wygląda to tak
Uploaded with ImageShack.us
Odnośnie działania serverów, to nie zauważyłem już lagow i cięcia. Wiec poprawa jest. |
|
 |
Użytkownik
milok
Ranga: Admin DD2
Informacje
Nick w Grze: MusicMan
#
Wysłany: 2011-05-11, 16:00 Odp: Popracujmy troszkę!
|
|
|
| chodziło mi o cos innego, aby ten kto chce 1 raz w cs zaczac, zeby sciagal nasze ale mam problem z pliczkami instalacyjnymi, i narazie raczej tego nie zrobie. |
|
|
|
 |
Użytkownik
Hello And Die
Ranga: Admin DD2
Informacje
Steam::  | kalwi14 |
Nick w Grze: HD
#
Wysłany: 2011-05-11, 16:53 Odp: Popracujmy troszkę!
|
|
|
| GoHan_11 napisał/a: | Milok, odnośnie NS pomyśl komu chce się ściągać nowego cs ? Gammemenu jest zapisane w 1 pliku który waży 1 kb, a to już każdy ściągnie.
Oto link
Plik działa w 100 % , należy go wrzucić do folderu D:\gry\cs1.6 v32\cstrike\resource ( przykładowa ścieżka)
a wygląda to tak
Obrazek
Uploaded with ImageShack.us
Odnośnie działania serverów, to nie zauważyłem już lagow i cięcia. Wiec poprawa jest. |
Rusz wyobraznia. Jak pobierze nowego CSa to od razu przy instalacji zainstaluje mu new GUI, liste servow by potem nie musial szukac na forum. |
|
 |
Użytkownik
GoHan_11
Ranga: Świeżak
Informacje
Nick w Grze: GoHan
#
Wysłany: 2011-05-11, 17:23 Odp: Popracujmy troszkę!
|
|
|
Wszystko okej z tym że czytanie nie boli. Komu się chce ściągać nowego cs ? Prędzej polecę do kumpla jak mi się coś spieprzy i przyniosę cs na pen'ie żeby nie ściągać map muzy , itp. Wiec tworzenie instalki jest trochę bezcelowe. Poza tym jest plugin, który zmienia gammemenu.
Nie wiem czy jest taki plugin, który dodaje do ulubionych, ale sadze że jest. google
Reasumując : tak owszem powinna być "nemore'owa" instalka CS NS, ale i tak mało kto będzie ją ściągał. Nie chce mi się tłumaczyć dlaczego > rusz wyobraźnią. |
|
 |
|
|