Zamknięty przez: kabanos. 2010-08-25, 11:01 |
ponowny ban bez wejscia na forum |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
HerOs
Ranga: Świeżak
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-08-11, 12:14 ponowny ban bez wejscia na forum
|
|
|
Witam wszystkim cala sytuacja tyczy sie jednej osoby mianowicie admina o ile mozna go tak nazwac o nicku Shiza rozumiem dac komuc bana niech przesle ssy moze rzeczywiście ktos cos ma ale bez przesady zrobilem tak bo dzis takawa sytuacje mialem kolo godz 11;45 dostalem bana przyczyna ;wstaw foty na forum co wiadomo zrobilem od razu po jakims czasie wchodze na forum sytuacja prosta i logiczna unban wystawiony przez Voodo no ta gramy mowie dalej po czym wbijam na serv gram 30 min wchodzi super admin shiza i ciach ban od nowa przyczyna ; ban byl uzasadnienie godne admina ktory na bieżąco śledzi ruchy na forum i to co robi przybyk .to Tyle czekam na wyjasnienie tej sprawy bo nie od dzis gram na servie i jest git nawet juz lagow nie ma po wymianie sprz. pozdrawiam. wujekbuch |
|
|
 |
Użytkownik
kabanos.
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | fanmu |
|
#
Wysłany: 2010-08-11, 14:17 Odp: ponowny ban bez wejscia na forum
|
|
|
schiza zbanowales goscia i nie raczyles sprawdzic czy dal ss i mam nadzieje ze ss nie byly robione z poziomu gry ...
jesli ten koles mowi prawde to ja dluzej na to co robisz patrzyc nie chce
kazdy logiczny umysl wpadnie na to ze jak zbanowales goscia i on wchodzi po jakims czasie to trzeba sprawdzic forum - chyba ze to cos ze mna jest nie tak . |
|
 |
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | adas1669 |
Nick w Grze: inia<3
Wygrane: 1
Przegrane: 1
#
Wysłany: 2010-08-11, 15:54 Odp: ponowny ban bez wejscia na forum
|
|
|
| No to czekam na wypowiedź schizy.. 48h i potem lecą konsekwencje gorsze. |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
Użytkownik
schiza
Ranga: Wyjadacz
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-08-11, 16:33 Odp: ponowny ban bez wejscia na forum
|
|
|
| k**** , pytalem sie na say czy wstwil foty , wiem powinienem to sprawdzic na forum : ale nic nie pisal , wiec dalem mu bana z uzasadnieniem "ban byl! |VoodOO mi powiedzial ze typ czysty i ze wstawil fotki , przeprosilem go za problem i dal ub ... |Ciebie gosciu tez przeprosilem oficjalnie za problem na serwerze . Teraz oficialnie pisze na forum WIELKIE SORRY , to sie wiecej nie powtorzy. |

|
|
|
|
 |
Użytkownik
kabanos.
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-08-11, 17:21 Odp: ponowny ban bez wejscia na forum
|
|
|
co chwile sa z Toba wlasnie problemy schiza - zobacz na ten dzial - raz zmieniasz mape jak Ci sie podoba, zaraz banujesz igorra bo nie posluchal Twojego "rozkazu" i teraz olanie sprawy - pytales sie go czy dal ss - a moze jemu sie nie chcialo z Toba rozmawiac skoro jest czysty i tak go banujesz.
zamykam - jbz albo nemore powiedza pozniej co dale z Toba. |
|
 |
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | adas1669 |
Nick w Grze: inia<3
Wygrane: 1
Przegrane: 1
#
Wysłany: 2010-08-11, 20:56 Odp: ponowny ban bez wejscia na forum
|
|
|
Ciągnąć dalej irytujący mnie temat w ostatnich dniach czego powodem jest wiele osób mających tutaj range lub renomę nadal nie wie jak obchodzić się w obowiazkach / prawach
Na początku zadam pytanie po co odrazu zamykacie modzi temat jezeli piszecie :
| Cytat: | | jbz albo nemore powiedza pozniej co dale z Toba | nie rozumiem., skoro nie ma decyzji to po co zamykać? A nóz ktoś doda coś od siebie obciażające schize lub na jego obronę, temat ledwo tkwi kilka godzin.
Inna sprawa zadajcie sobie pytanie po co stworzone są rangi : Moderatora i J. Admina? A no jak mi się wyjdaje i jak ideologia mówi sama za siebie po to aby pomagać h@ a w przypadku jego nie obecności administrować i podejmować chociażby cieżkie decyzje w takich wypadkach, nie wiem cego nie robicie tego? Dlatego ze boicie się ponieść winę na siebie a zostawić to nemorowi i jak coś to na niego będzie a potem taka nagonka się robi jak nie raz było..;/;/ mówię STOP.
Faktycznie na schize jest mnóstwo skarg jakie koleś podałeś skarga jest nie jedna no wiec hellllllllllloł coś nie tak nie?? tak coś nie tak jest.. wiec albo schiza się opamięta albo podziękujemy mu bo nie zna regulaminu csnemore i adminowania, jak chce łamać regulamin to jako gracz.
Ps. Poświęcę ten topic jeszcze dla jednej sprawy , zajdzie to offtopem ale wyjaśnijmy sobie raz i wyraźnie.
Wszelki spam na priv/PW w sprawach UB, pieprzenia o dupie marynie zwiazane z banem itd.. nie toleruję ani administracja tego nie toleruje. Na pw mogę/ możemy przyjąć sprawy związane z wadliwym działaniem serwera/sprzętu oczywiście bez pieprzonej upierdliwości...
Kolejna sprawa, niech adminom się nie wydaje że skoro mają admina na jednym z serwerze będą miec na innym sslota/ admina.. sorry wybaczcie raz i twardo mowie jestescie na innym stanowisku , na forum z innymi adminami zyjecie w rodzinie csnemore na serwerach kto ma prawa administratora ma pilnowac porządku na wlasnym serwerze.
3. Mowa o zachłanności.. mówię jeszcze raz i ostatni, zacznijcie coś wymagać od siebie w koncu nie tylko ode mnie i csnemore... jezeli nie podoba ci sie plug taki i taki? pilka prosta.. nie graj na serwerze tym, nie zamierzam zmieniać serwera dla jednej osoby czy 2-3.. mowilem od dawna moja ideologia jest stworzyć serwery inne od wszystkich ktore zżrejają ciągle od siebie te same plugi i gdzie nie wejdziesz to to jest to samo.. Osoby które są z csnemore ponad 2 lata wiedzą jak uszatek powstawał i jak się miało od początku, więc proszę przestańcie narzucać swoje błache pomysły skoro nie mając pojęcia jaki ma skutek chociażby kolorowy admin chat dla serwera
4. Uprzedzam każdego admina jeżeli po prostu lecicie sobie w kulki poniesiecie konsekwencje, dla mnie plusem jest to że admini BF potrafią zachować atmosfere 4FUnową, FFA, minusem zaś że zachowują się jak szycha.. a neutral COD'a dawne TP są cisi jak mysz pod miotłą.. każdy adm jest sobie równy mówię.
Ps. Niech modzi wezmą sobie do serca to , że skoro wam powierzyłem część administracji tzn ze powinniście troche odciążać mnie z pracy.. |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
Użytkownik
Sylwinho28
Ranga: Świeżak
Informacje
Nick w Grze: Szajba
|
#
Wysłany: 2010-08-25, 10:45 Re: ponowny ban bez wejscia na forum
|
|
|
| Szczerze mowiac mam podobna sytuacje zostalem zbanowany jakies 4 dni temu w nocy okolo godziny 00:21 przez admina zosi#k czy jakos tak, na drugi dzien wstawilem foty przez ten jakis programik zapomnialem jak sie nazywa wchodze nrmalnie, admina zosik# czy jak mu tam nie bylo ale dzis byl i znow mi kurwwwa mac bana wpierdolił a nikt nie sprawdzil tych moich zdjec, czemu jest taki brak ogarniecia z waszej strony??hmm... jest tu jakas kompetentna osoba z ktora moge porozmawiac o tym?? z gry dzieki. a poza tym to na tym servie nie jestem od dzis i zawsze gralem i bylo spoko tylko.! |
|
|
|
 |
Użytkownik
kabanos.
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-08-25, 11:01 Odp: ponowny ban bez wejscia na forum
|
|
|
miszczu ja ten temat zamkne a ty napisz nowy co i jak - bo to jest skarga na schize od herosa .
Napisz swoj temat i z przyjemnoscia Ci pomoge , cala sprawe wyjasnimy na spokojnie. |
|
 |
|
|