Zamknięty przez: ghosthanys 2011-12-17, 18:24 |
Podanie o Admina - warunki |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
virus świrus
Ranga: Admin DD2
Informacje
Steam::  | asdafarian |
Nick w Grze: v.
#
Wysłany: 2011-10-16, 11:24 Podanie o Admina - warunki
|
|
|
Kazdy z nas wie jak wyglada podanie o Admina i kazdy z nas wie na czym polegaja glosy oddawane na kandydata...
Lubimy - dajemy Tak nawet jak warunki nie sa spelnione.
Nie lubimy - szukamy byle powodu zeby moc powiedziec Nie.
Dlatego moja propozycja wyglada nastepujaco:
Osoba ktora sklada podanie o Admina ma prawo do tego, by JEDEN z warunkow NIE ZOSTAL spelniony. Obojetne czy dotyczy to wieku, posiadania konta steam, przegranych godzin czy stazu na forum. Jeden moze po prostu wykreslic na wlasne zyczenie... Jesli jednak nie bedzie spelnial dwoch punktow - podanie zostaje automatycznie odrzucone, a nastepne bedzie mogl zlozyc, gdy nadrobi wymagania tak, by mogl odrzucic tylko jeden wymog.
Mysle ze pomoze to w obiektywnej ocenie kandydatow i co najwazniejsze w koncu wymogi te nabiora jakiegos znaczenia. Bo ile osob dostalo posade nie spelniajac kilku z wymienionych w podnaiu punktow? Troche ich bylo na pewno.
Teamt dotyczy wszystkich serwerow. |
|
 |
Użytkownik
milok
Informacje
Nick w Grze: MusicMan
#
Wysłany: 2011-10-16, 12:10 Odp: Podanie o Admina - warunki
|
|
|
kolesiostwo było, jest i będzie, choćbyśmy nie wiem co zrobili. Pomysł fajny, tyle ze nie zmieni to całowicie niczego:D
Bo jeśli miało być tak ze wszystkie musza byc spełnione, zeby podanie było ważne, i nie było to stosowane, to czemu niby miało by sie to zmienic, w regule ze wszytskie procz 1? |
|
|
|
 |
Użytkownik
virus świrus
Informacje
Steam::  | asdafarian |
Nick w Grze: v.
#
Wysłany: 2011-10-16, 13:22 Odp: Podanie o Admina - warunki
|
|
|
Duzo podan jest skladanych gdzie nie sa spelniane 2 czy nawet 3 punkty, a mimo to jest masa pozytywnych glosow, bo kandydat jest lubiany...
Zmieniajac regulamin, ze po nie spelnionych 2 i wiecej warunkach podanie automatycznie byloby odrzucane - nie byloby sytuacji gdzie przewaga glosow na Tak niejako zamazuje braki kandydata. |
|
 |
Użytkownik
ghosthanys
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | ghosthanys |
Nick w Grze: ghosthanys
#
Wysłany: 2011-10-16, 14:19 Odp: Podanie o Admina - warunki
|
|
|
Również przychylę się do twojej propozycji ,bo zostały by wprowadzone pewne restrykcje ,
tylko nasuwają się dwa pytania 1) czy będzie to dotyczyć każdego 2) i czy będzie to na tyle realne aby to wprowadzić . |
|
 |
Użytkownik
milok
Informacje
Nick w Grze: MusicMan
#
Wysłany: 2011-10-16, 15:14 Odp: Podanie o Admina - warunki
|
|
|
| wedle regulamini obeznego, nie moze byc tak, ze jaki kolwiek warunek jest niespełniony a jest to łamane... to czemu niby jak bedzie nowy regulamin ma to działac? "automat" nie usunie, musi to zrobic człowiek, a teraz tez to robi, ten sam człowiek |
|
|
|
 |
Użytkownik
Krecik
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | Krecik |
Nick w Grze: Krecik
#
Wysłany: 2011-10-16, 15:23 Odp: Podanie o Admina - warunki
|
|
|
| moim zdaniem ktoś powinien dobrze sprawdzać osoby, które składają podanie o admina. Jeśli chociaż jeden! warunek jest nie spełniony podanie out. Proponuje usunąć w regulaminie podanie o adma wiek! Nie jestem "młokos" udowodnił, że dobrze radzi sobie jako admin (przykład Miokiego:P (czytaj milok^^). |
|
 |
Użytkownik
.meX
Ranga: Świeżak
Informacje
Steam::  | lukasz1996PL |
Nick w Grze: .meX
|
#
Wysłany: 2011-10-16, 17:36 Odp: Podanie o Admina - warunki
|
|
|
| Jeżeli gracz złoży podanie i zostanie rozpatrzone pozytywnie, to jestem za trialem. W późniejszym czasie zobaczy się czy dany admin jest godny dalszej pracy. |
|
|
|
 |
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | adas1669 |
Nick w Grze: inia<3
Wygrane: 1
Przegrane: 1
#
Wysłany: 2011-10-16, 17:42 Odp: Podanie o Admina - warunki
|
|
|
| podoba mi się ta ideaa.. i chciałbym ją wdrożyć w życie |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
Użytkownik
skorupiak
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | SKORUPIAK78 |
Nick w Grze: skorupiak78
|
#
Wysłany: 2011-10-16, 18:39 Odp: Podanie o Admina - warunki
|
|
|
Virus dobrze napisal ale to juz chyba bylo kiedys przerabiane albo mnie pamiec zawodzi. Mialo byc juz tak nie wiem czy to zostalo zmienione w regulaminie widocznie nie ze osoba starajaca sie o admina mogla nie spelniac jednego warunku. Tak by bylo najlepiej bo w sumie jedno uchybienie mozna nadrobic z wieksza iloscia byly problemy. Tak ze ja jestem jak najbardziej za |
|
 |
|
|