Ogłoszenie 
el cassico, gran derbi, real madryt, fc barcelona, pojedynek

Forum Ogólnotematyczne - Serwery Counter Strike 1.6 Strona Główna
    » Organizacja Forum » Forum Administracyjne » Info do adminów serwerów » Ostrzeżenia!

Tagi tematu: ostrzezenia

Otwarty przez: Zos!#k
2010-03-11, 16:13
Ostrzeżenia!
Autor Wiadomość
Użytkownik
Kooombiii
Ranga: Zaczyna Ogarniać

Informacje
Steam::
Kooombiii

Nick w Grze:
Kooombiii

Ostrzeżeń:
 1/70/100
 #  Wysłany: 2010-03-15, 21:56   Odp: Ostrzeżenia!

Proszę się zapytać zlatan który pisał do Zosi w tej sprawie..... zaraz po zajściu załatwiałem mu ub.

Użytkownik
rutekkarolinka
Ranga: Mały troll

Informacje

#  Wysłany: 2010-03-15, 22:01   Odp: Ostrzeżenia!

witam i chcialbym oddac swoja wladze do edytowania ostrzeżen komus innemu i bardziej odpowiedzialnemu niz ja...poniewaz obecnie mam kope roboty ...tyram niczym koparka takze nie bede mial czasu aby ogarnac te ostrzezenia... oczywiscie moja aktywnosc na forum i servie raczej nie ulegnie zmianie... lecz nie moge byc na bizaco z tym wszystkim a a systematycznosc jest bardzo wazna
a ja niestety nie moge byc systematyczny. prosze o powiezenie tego stanowiska komus konkretnemu, dziekowka :)

Użytkownik
zlatan
Ranga: Rośnie w siłę

Informacje

Ostrzeżeń:
 21/70/100
 #  Wysłany: 2010-03-15, 22:05   Odp: Ostrzeżenia!

po 1. kaban dostal ub najpozniej 20 min po zajsciu bo odrazu napisalem do zoski
po 2. co to za poroniony pomysł z jakimis ostrzezeniami jest ? chcecie zeby admini bali sie komukolwiek zrobic ss bo moga sie czasem pomylic ? czy za glupie przeskoczenie numerkow maja ostrzezenie dostac ? wezcie skasujcie ten wątek wogole.
po 3. szlak mnie trafia gdy widze eda jak w kazdym poscie sie wymadrza : /
Ostatnio zmieniony przez zlatan 2010-03-15, 22:06, w całości zmieniany 1 raz  

Użytkownik
Zos!#k

Informacje
Nick w Grze:
Zos!#k

#  Wysłany: 2010-03-15, 22:10   Odp: Ostrzeżenia!

Tak pamiętam coś takiego. Zlatan napisał do mnie po czym Kaban dostał unbana.

Użytkownik
ed

Informacje

#  Wysłany: 2010-03-15, 22:48   Odp: Ostrzeżenia!

zlatan napisał/a:
po 1. kaban dostal ub najpozniej 20 min po zajsciu bo odrazu napisalem do zoski

A skad niby ja mialem to wiedziec? Nie pomyslales juz o tym, bo lepiej sie pozniej przyczepic, niz cos wczesniej wyjasnic.

zlatan napisał/a:
po 2. co to za poroniony pomysł z jakimis ostrzezeniami jest ? chcecie zeby admini bali sie komukolwiek zrobic ss bo moga sie czasem pomylic ? czy za glupie przeskoczenie numerkow maja ostrzezenie dostac ? wezcie skasujcie ten wątek wogole.

Jestes zaskoczony, ze to istnieje? Czytaj forum dokladniej. Nemore i DFI to wymyslili kilka miesiecy temu, niestety nikt sie tym nie "opiekowal".

zlatan napisał/a:
po 3. szlak mnie trafia gdy widze a jak w kazdym poscie sie wymadrza : /

Wymadrza, nie wymadrza, ale przynajmniej cos proboje zrobic, wypowiedziec sie, a nie tylko banowac i lache klasc na wszystko dookola. A jak cos nie dziala tylko szukac winnych i pretensji, zamiast cos zrobic w kierunku zeby nic sie nie psulo.

Nie mowie tylko do ciebie zlatan, ale do duzej czesci adminow.

+1 warn dla mnie, i dla kogo jeszcze powinni zdecydowac Moderatorzy, J@, albo H@ stosujac sie do wskazowek w pierwszym poscie.

The end. Dobranoc.

Im worse at what I do best.
----------------------------------------
If you ever need anything, please dont hesitate to ask someone else first.
Ostatnio zmieniony przez ed 2010-03-15, 22:49, w całości zmieniany 1 raz  

Użytkownik
zlatan

Informacje

Ostrzeżeń:
 21/70/100
 #  Wysłany: 2010-03-16, 09:49   Odp: Ostrzeżenia!

1.c do kabana masz racje moglem to spokojnie wyjasnic.
2.zaskoczony nie jestem bo wiedzialem ze istnieje taki dzial ale poki nikt do tego wiekszej wagi nie przywiazywal to sie nie odzywalem, jak to sie mowi "nie chcialem budzic wilka z lasu", a teraz kiedy zaczeliscie sie tym zajmowac moge tylko powiedziec ze jestem calkowicie temu przeciwny, owszem admini powinni wiedziec ze nie sa bezkarni i ze za bledy beda musili przyplacic pozbawieniem admina ale nie w taki sposob jaki to mam miejsce teraz z tymi ostrzezeniami.
3. ed wydaje mi sie ze ja akurat swoje obowiazki pelnie dobrze zarowno na serwerze jak i na forum.

Chcilabym tez zwrocic uwage na aktywnosc adminow w ostatnim czasie na serwerze FFA, moze 3-4 gra regularnie i naprawde staraja sie ogarnac serwer, gdzie jest reszta pytam ? z tego co wiem FFA ma kilkunastu adminow :|

Użytkownik
Igorro

Informacje
jerzyxd93

Nick w Grze:
Igorro

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-03-16, 13:26   Odp: Ostrzeżenia!

ja regularnie wchodze 7-8 rano banuje kogo trzeba (dzis zbanowalem kolesia[ssy] bo numerki przeskoczyly) i co za to mam miec ostrzezenie jak ssy wrzuci bo czyste? zaczynam sie bac robic ssow, moze mam wolac kogos (gdy z rana nikogo nie ma) do banowania za mnie ?

rejestrujcie sie :http://s3.sfgame.pl/index.php?rec=61666
gra przegladarkowa :D

Użytkownik
Zos!#k

Informacje
Nick w Grze:
Zos!#k

#  Wysłany: 2010-03-16, 13:40   Odp: Ostrzeżenia!

Koniec tego dobrego. Ostrzeżenia będą czy to się wam podoba czy nie. Nauczcie się odróżniać czita od skilla. Puacz bo są wuha które się wyłączają przy robieniu ss ? Pytam od czego macie demka. Chcecie złożyć skargę co do tego tematu złóżcie ją sobie w innym temacie w odpowiednim dziale. To nie jest temat od uwag kto kiedy gra na serverze. Kolejny niepotrzebny post w tym temacie i posypią się warny.

Użytkownik
rutekkarolinka

Informacje

#  Wysłany: 2010-03-16, 23:40   Odp: Ostrzeżenia!

ej panowie i po co te klotnie ? ostrzezenia sa potrzebne i kazdy o tym wie ! i jak ktos moze wogole powiedziec ze boji sie robic esy....nawet mi to przez czache nie przeszlo, niech kazdy pracuje jako admin tak jak wczesniej tylko niech sie troszeczke bardziej przylozy, wystarczy ze poswieci kilka mninut dluzej lub kilka demek wiecej jezeli nie jest pewny.... Prawdziwy Admin napewno nie bedzie bal sie zadnych ostrzezen itp... tylko leszcze i nie doswiadczony admin bedzie narzekal.... popatrzcie czy jakis stary admin cos beczal o te skargi ? nie wydaje mi sie.... a jesli ktos nie jest siebie pewny to niech zrezygnuje z czynienia tej powinnosci na pewien czas lub na stale...Ja jestem zwarty i gotow brac na swojego garba te ostrzezenia bo nawet jezeli bym sie pomylil kilka razy i zawiesza mi adma to nie jest koniec swiata ! a to tylko zmusza mnie zebym byl bardziej wydajny.... o to tyle chyba...

Użytkownik
Number One

Informacje
NumberOneWisnia

Nick w Grze:
Barcelonczyk

#  Wysłany: 2010-03-17, 08:52   Odp: Ostrzeżenia!

Ja powiem tak . Ss'y robimy dla pewnosci czy jakiś gość gra czysto jak gra daje ssy jest gitara. A nie zaraz wylatuje z "pyskiem" ze zbanowali go nieslusznie i sklada zazalenie. i w ten oto sposob inni traca admina na tydzien ... Mysle ze za takie cos nie powinno byc ostrzezen...

Użytkownik
OWANGE

Informacje
lechu207

Nick w Grze:
LsK

Ostrzeżeń:
 2/70/100
 #  Wysłany: 2010-03-17, 09:50   Odp: Ostrzeżenia!

Ja sie zgadzam z Numberone to jest niepotrzebne a dla czego??? Otóż ss robi sie po to aby sprawdzic czy gracz nie oszukuje podczas gry, jezeli nie oszukuje to powinien wstawic wszystkie ss bez zadnego halasu ale nie ktorym to odbija i zaraz pisza skargi bo admin zrobil mu ss a on byl nie winny i co to ma za sens. Jesli gracz ktory zostal zbanowany i ma wrzucic ss to powinien to robic normalnie bez zadnego stresu bo jak gral czysto to zawsze dostanie ubana innej opcji nie ma.

Tyle odemnie

Użytkownik
ed

Informacje

#  Wysłany: 2010-03-17, 10:05   Odp: Ostrzeżenia!

Cytat:
Termat zostaje otwarty, ale tolorowane bada tylko posty:
- Na temat rezygnacji ze swoich funkcji Admina, ktory widnieje na liscie,
- Informacji o odbyciu kary przez Admina i terminie "odpoczytku",
- Zazalenia Adminow serwerow o nieslusznosci zapisania skargi,
- Zazalenia Graczy/Adminow serwerow o niezapisaniu skargi,
- Propozycje dodania skargi, mimo braku jej na forum. (Np. Obrazajacy powod dania bana)
Wszystkie inne beda karane warnem!

A ode mnie tyle.
Temat mial byc czysty, latwy do odczytania, w razie pytan, zeby kazdy mogl mogl szybko przeczytac i znalezc odpowiedziedz, a wy co? Zasmiecacie!

SheePen napisał/a:
Kolejny niepotrzebny post w tym temacie i posypią się warny.

Po co to powtarzasz, jesli masz napisane to w pierwszym poscie?
KAZDEMU od postu Igorro, nalezy sie warn, czyli:
Igorro, SheePen, rutekkarolinka, Number One, OWANGE, + ten moj ed Koniec.

Im worse at what I do best.
----------------------------------------
If you ever need anything, please dont hesitate to ask someone else first.

Odpowiedz do tematu