Zamknięty przez: Zos!#k 2010-11-23, 16:30 |
Opiekunowie i Moderatorzy |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | adas1669 |
Nick w Grze: inia<3
Wygrane: 1
Przegrane: 1
#
Wysłany: 2010-11-22, 21:44 Opiekunowie i Moderatorzy
|
|
|
Więc tak Przedstawiam wam dwie osoby które będą tzw opiekunami serwerów BF a takze CoD są to:
Osoby te będą uczyć wraz z innymi adminami którzy mają admina na serwerze BF są to:
| Cytat: | Kasztan
Zuzia
Kazik
Topek
Skorupiak
Nemore
Ino Dino
GuDeK |
Trial adminów obsługi Amxa, po 2 tygodniowym trialu bedą triale mieć mały sprawdzian czy się nadają na pozycje z pełnym bagażem flag.
Opiekunowie serwerów, będą mi przekazywać wszystkie prośby znajdujące się w sprawach dotyczących serwera w ich dziale. A także zgłaszali mi usterki. Oni sami będą tak jakby Małymi J@ serwerów, wprawdzie bez dostępu do ftp, ale z ich zdaniem trzeba się liczyć.
Wszelkie prośby możcie kierować do nich oni sami osądzą czy warte jest to uwagi i przekażą mi.
Rozważam też możliwość dania im dostępu do zamykania tematów ( co by ulżyło pracy modom) np do niektórych działów związnych z ich serwerem, ale to muszę przemyśleć.
Co do opiekuna FFA, zosiek widzę ostatnio lekko robi małe bulwersy więc sam się zajmę osobiście FFA, chyba że zosiek przeprosi się z własną dumą i zacznie racjonalnie z nami współpracować.
Moderatorzy.
Pozycję otrzymali Vires i Kaziu.
Vires swego czasu był moderatorem więc przypuszczam że pamięta co nieco, kazik jeżeli pomocy będziesz potrzebował zawsze możesz się zgłosić do mnie, viresa, kabanosa, skorupiaka zawsze coś ci podpowiedzą.
Wierzę ze dacie sobie chłopaki radę, ja sam co będę mógł będę was wyręczał.
Gratuluję. |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
Użytkownik
Szczota
Ranga: Rośnie w siłę
Informacje
Steam::  | szczota |
Nick w Grze: szczota
#
Wysłany: 2010-11-22, 21:48 Odp: Opiekunowie i Moderatorzy
|
|
|
Gratuluje NIe zawiedziemy Ciebie |
KaÂżdy ponad kaÂżdym – skurwysyn - innego traktuje jakby byÂł niczym, wszyscy najmÂądrzejsi – jebani - myÂślÂą chyba, Âże sÂą wybraĂącami... wszyscy tu, niestety... Na takie podejÂście brak mi s³ów. |
|
|
|
 |
Użytkownik
virus świrus
Ranga: Admin DD2
Informacje
Steam::  | asdafarian |
Nick w Grze: v.
#
Wysłany: 2010-11-22, 21:52 Odp: Opiekunowie i Moderatorzy
|
|
|
No problemo amigo
Moderatora mialem na oddzielnej stronie Ligi CsN.pl i to bylo przez 2tyg. czasu wiec wystarczajaco dlugo zeby sie nauczyc (chyba) wszystkiego.
Z Kazikiem juz rozmawialem na gg wiec lajcik
Ekypa da rade... |
|
 |
Użytkownik
Kaziu:)
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | kaziu541 |
Nick w Grze: Piwo, wino, cappuccino.
|
#
Wysłany: 2010-11-22, 21:59 Odp: Opiekunowie i Moderatorzy
|
|
|
| Dziękuje za powierzone mi zaufanie mam nadzieję , że Was nie zawiodę , z Viresem myślę , że się dogaduje pomaga mi i za to mu dziękuje :-). |
|
 |
Użytkownik
kabanos.
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | fanmu |
|
#
Wysłany: 2010-11-22, 22:24 Odp: Opiekunowie i Moderatorzy
|
|
|
- a meczami zajmuje sie kabanos |
|
 |
Użytkownik
Zos!#k
Ranga: Mały troll
Informacje
Nick w Grze: Zos!#k
|
#
Wysłany: 2010-11-23, 16:30 Odp: Opiekunowie i Moderatorzy
|
|
|
| Zosiek się pogodził z własną dumą. Temat jasny wszystko zostało powiedziane. Zamykam. |
|
|
|
 |
|
|