Ogłoszenie 
el cassico, gran derbi, real madryt, fc barcelona, pojedynek

Forum Ogólnotematyczne - Serwery Counter Strike 1.6 Strona Główna
    » Organizacja Forum » Sprawy dot. Forum » Aktualności » Opiekun FFA

Tagi tematu: ffa opiekun

Zamknięty przez: ghosthanys
2011-05-07, 16:01
Opiekun FFA
Autor Wiadomość
Użytkownik
kabanos.
Ranga: Przyjaciel

Informacje
Steam::
fanmu

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2011-04-21, 08:46   Opiekun FFA

Witam.

Jeśli ktoś śledzi sb to wie jeśli nie to mu powiem - Veron odchodzi ze stanowiska opiekuna FFA z powodu braku czasu. Serdecznie mu za wszystko dziękujemy i życzymy powodzenia oraz żeby sie nie musiał przepracowywać ;) Dzieki wielkie Veron!

Druga sprawa jest taka że skoro odszedł opiekun to to stanowisko jest wolne i potrzeba obsadzić na ten stolek czlowieka :
- dojrzałego
- odpowiedzialnego
- nie bojącego sie krytyki
- sumiennego
- i potrafiacego złapać całe FFA za morde żeby grało tak jak on bedzie kazał.

Decyzje o tym podejmuje administracja ale jak wiadomo nemore i skorupiak nie są wszędzie i nie wiedzą niektorych rzeczy. Dlatego proponuje aby KTO CHCE zgłosił kandydature jakiegoś usera/admina/moda i uzasadnił dlaczego ta osoba jest godna zaufania i tego stanowiska. Myśle że można równiez zaproponowac swoją osobę.

Temat ma pomóc administracji w ewentualnym wyborze nowego opiekuna, ale oczywiście nie musi bo jak wiadomo administracja i tak zrobi co uważa za słuszne.

Tak wiec może ja zaczne , moj typ to KIKSU.
Dlaczego ?
Zaraz może byc powiedziane ze to moj kolega to faworyzuje (kolesiostwo jak wy to nazywacie) otóż tak, znam kiksa długo przegralismy nie jednego mixa, przegadalismy nie jedna sprawe i znam go na tyle by stwierdzic że jest to osoba odpowiedzialna, rzetelna i sumienna co chyba daje się zauważyc w jego wypowiedziac ze jest stanowczy i zdecydowany. Pozatym Kiksu sporo czasu spędza na kompie i CHYBA najwięcej z adminów na serwie. To że go dobrze znam może nam ułatwć tylko ewentualna późniejsza współprace. No i oczywiście za Jackiem przemawia wiek, sam nie wiem w sumie ile ale to juz chyba z 24 lata :D co oznacza ze jest juz poważnym czlowiekiem a nie pełnoletnim półgłowkiem.

KIKSU KIKSU KIKSU !

pozdro - kabanos. :)

Użytkownik
CIASTKO W D...
Ranga: Admin DD2

Informacje
TrzezwyInaczeJ

Nick w Grze:
puSSy^^wAgon.

Ostrzeżeń:
 36/70/100
 #  Wysłany: 2011-04-21, 15:57   Odp: Opiekun FFA

Był bym w stanie przychylic sie do propozycji kabanosa
Moze kiks najkrócej z nas ma adma ale mimo wszysko dał bym mu sznase
Te, d¿oja podaj, bo se machn¹Ì chcê
Strach ma strasznie maÂłe oczka swe

Użytkownik
GoOfie
Ranga: Zaczyna Ogarniać

Informacje

#  Wysłany: 2011-04-21, 16:13   Odp: Opiekun FFA

Nie wiem czy dobrze mi się wydaje ale bardzo pomagał mi w moich adminowych początkach i przedstaraniach Ghosthanys. z tego co wiem troche już gra - może on by dał rade? Chyba że sam od siebie nie chce. Ale mój post ma tylko chyba pokazać że może on się nadaje.

Użytkownik
KruQ

Informacje
Nick w Grze:
KruQ

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2011-04-21, 19:22   Odp: Opiekun FFA

Wg mnie opiekunem zdecydowanie powinna zostać osoba spoza PSK, nic do Was nie mam, ale niestety ale za dużo było już razy przerabiana sytuacja kiedy ktoś był nieobiektywny no bo kolega, czy też sytuacje kiedy regulamin jest olewany. Niestety ale jestem niemalże przekonany że admini z Psk mieliby przymykane oko na swoje zachowania i jak sądzę niestety sporo osób wykorzystywałoby to, a sporo spraw mogłoby zostać załatwianymi poza plecami reszty. Do Kiksa nic nie mam, ale nie dał się jeszcze dobrze poznać jako admin, a już ma dostawać nominację na opiekuna ? Zdecydowanie za wcześnie. Sorry ale opiekun jest można powiedzieć przedstawicielem wszystkim adminów, powinna to być osoba z większym stażem, nie widziałem jeszcze sytuacji kiedy to np. kapitanem drużyny zostaje zawodnik który dopiero co przyszedł do drużyny, to musi być ktoś zasłużony i osoba mająca wybudowaną renomę u innych. Jakoś nie widzę sytuacji kiedy Kiks, który jest jeszcze świeżutkim adminem - opieprza kolegę z Psk który jest tu adminem przez przypuśćmy 3 lata i daje mu jakąś karę, nawet nie mówię tutaj konkretnie o osobie Kiksa także nie mówię tu o jego osobistych wadach, tylko ogólnie o sytuacji.

Ja proponuję Ghosthanysa.

Wg mnie jest jak najbardziej obiektywny, ma dużo czasu, wszystkie punkty spełnia - dojrzały, odpowiedzialny i nie widziałem żeby odrzucał krytykę. Naprawdę widać że się stara, trzyma się regulaminu, no i przede wszystkim jest bezkonfliktowy oraz umie się zachować z klasą, a tego wielu adminom brakuje. Na opiekuna jak najbardziej się nadaje.

Jeżeli mógłbym polecić drugą osobę to jest nią Kaziu.

Myślę że także bardzo dobry kandydat na to stanowisko, ale jednak parę konfliktów z jego udziałem było - to z kogo winy one były to inna sprawa, nie miejsce żeby o tym dyskutować - ale fakt że były i z niektórymi osobami ma napięte stosunki, a przez to nie wiem jakie by były relacje między nim, a tymi niektórymi adminami..

Pozostałe osoby jakie mógłbym zaakceptować na stanowisku to Winged, Ciurek, Petros oraz Kasztan.
Winged- młody jest ale cały czas mnie przekonuje swoim zachowaniem że dałby sobie radę z odpowiedzialną funkcją, tylko nie wiem czy dałby radę z ostatnim punktem: "- i potrafiacego złapać całe FFA za morde żeby grało tak jak on bedzie kazał. ".., tu już nawet nie jego wina, ale podejście innych adminów, niestety ale sądzę że spora część podchodziłaby do tego że "nie będzie mną rządził jakiś 15 latek, który na dodatek admina dostał kilka lat po mnie". Oczywiście są wtedy jeszcze wyższe osoby, który niby mogą dopilnować żeby jego zdanie było przestrzegane, ale pewnie dochodziłoby do kolejnych konfliktów, a może i rezygnacji " bo nie jest po mojemu". U samego Wingeda specjalnych wad nie widzę i myślę że dobrze by się spisywał.

No a Kasztan.. jest z Przeworska ale myślę że akurat on potrafi być obiektywny. Wadą jest mała aktywność, ale ostatnio często był na urlopach, gdyby był w stanie być już aktywniejszy to nie miałbym do niego specjalnych przeciwieństw ;]

Moje zdanie jest jakie jest, zależy mi na sieci i chciałbym żebyśmy my - admini byli jedną, zgraną ekipą, a nie grupą podzieloną na 2 części - bezbłędni, niekaralni admini z PSK i reszta spoza, kozły ofiarne. Powinniśmy być wszyscy na równych zasadach i razem działać ku dobru serwera :)

edit; Jeszcze zapomniałem się szerzej wypowiedzieć o Ciurku i Petrosie, ale nie mam do nich raczej żadnego ale, pewnie wymieniłbym same zalety - więc why not ;p

Pozdrawiam, KruQ.

Użytkownik
Songo Ku :)

Informacje
Nick w Grze:
Songo Ku:*troche sÂłoĂąca:*

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2011-04-21, 19:58   Odp: Opiekun FFA

Zgadzam się z Kruq w zupełności. Myślę, że na chwile obecną najbardziej odpowiedni będzie ghosthanys, gdyż jest osobą dojrzałą, odpowiedzialną i mającą wybudowaną renomę. Opiekun to osoba , która będzie trzymała innych adminów krótko i stanowczo , bezinteresownie i bezwzględnie. Myślę, że z pomocą innych da sobie rade , chodź czasem odczuwam wrażenie, że jest delikatnie rozkojarzony i zmęczony, ale mam nadzieje , że to tylko moje złudzenie optyczne. Kiks , kojarzę , ale żebym go jakoś znacząco zapamiętał to nie , nic także do niego nie mam , ale to chyba jeszcze nie to. Veron był osobą zdecydowaną i choć czasem dostawał ripostę ode mnie to potrafił być wyrozumiały i mieć nerwy w dystansie, bo często jest tak , że admin się myli, wchodzi ktoś z góry na fejku i zaczyna się kłótnia. Przykładem jest kabanos, kiedy wparował na BF2 a ja rządziłem tam z Papą chyba. Mówię to dlatego , ze mimo większej władzy opiekuna, powinien on w jak najmniejszym stopniu jej używać i karać kiedy rzeczywiście jest to potrzebne.

Kasztan i Petros , dobrzy ludzie , myślę, że jeśli daliby radę z czasem ogarnęliby to wszystko.
Także byłbym zgodny dać im szanse i powiedziałbym , że to dobry wybór.

Ciurek to drugi Krecik, tam pobryka , tu wejdzie , pośmieje się , rozbawi cały serwer i wychodzi z gry, myślę , że wypełniłby rolę opiekuna dobrze, ale sadze, że nie będzie chciał.

Wybór pozostanie w rękach administracji i nemora , ale dla mnie to ghosthanys jest faworytem i go chciałbym także zgłosić a co na to on , dowiemy się wkrótce.

Ponownie dodam , że to moje zdanie i proszę się nim zbytnio nie sugerować i nie obrażać jeżeli coś źle napisałem.

Pozdrawiam

Użytkownik
Kaziu:)

Informacje
kaziu541

Nick w Grze:
Piwo, wino, cappuccino.

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2011-04-21, 20:11   Odp: Opiekun FFA

KruQ napisał/a:
Wg mnie opiekunem zdecydowanie powinna zostać osoba spoza PSK, nic do Was nie mam, ale niestety ale za dużo było już razy przerabiana sytuacja kiedy ktoś był nieobiektywny no bo kolega, czy też sytuacje kiedy regulamin jest olewany. Niestety ale jestem niemalże przekonany że admini z Psk mieliby przymykane oko na swoje zachowania i jak sądzę niestety sporo osób wykorzystywałoby to, a sporo spraw mogłoby zostać załatwianymi poza plecami reszty.

Tutaj zgadzam się w zupełności z Tobą. Też uważam, że Admini z tej samej miejscowości nie powinni pracować razem, a jeżeli już to obiektywistycznie. A obiektywistycznie patrząc na sytuacje jaka jest teraz na CSN, proponowałbym 2 osoby:
-Petros
-Ghosthanys

Kilka słów o Petrosie, rozmawiałem z Nim chwilę temu, i niestety powiedział, że owej posady nie jest w stanie przyjąć, dlaczego może napisze sam. Ale mimo tego ja jego proponuje, bo może jeszcze swoje zdanie zmieni. Chłopak ogarnia serwer, jest pomocny, przyjazny i fajnie się z nim rozmawia, gdy chciał rezygnować ludzie wybijali mu to z głowy, więc to znaczy, że ma dobry kontakt z graczami.

O Ghosthanysie, długo by pisać, po prostu równy gość... Pomocny, miły, "Wujek dobra rada". Pewnie kilka osób będzie myślało, że piszę Ghosta jako kandydata, bo się kumplujemy, ale niech sobie myślą i tak gó*** wiedzą.

To by było na tyle, takie są moje typy... Miałem jeszcze napisać dlaczego nie zgadzam się z propozycją kabanosa, ale Kruq już wszystko wyjaśnił.

Użytkownik
sirkiks01

Informacje

Ostrzeżeń:
 30/70/100
 #  Wysłany: 2011-04-21, 20:33   Odp: Opiekun FFA

Z serwerem jestem zwiazany od boajze - 2lat. Caly czas bylem skazany na bycie "w tyle", m.in dlatego ze wiekszosc sie znala, etc. Poznawalem ludzi powoli chociaz czas, ktory spedzilem na serwerze byl duzy, mimo to jak zaznaczyl songo - to nie bylem zauwazany. Sama propyzcja Wojtka byla dla mnie zaskoczeniem, bo rowniez sadzilem ze jako swiezo upieczony admin nie dalbym sobie rady etc. Ale wrocmy do terazniejszosci, na naszym uszatku sa chwile trudne, admini ("starsi" czy nowsi) co raz mniej spedzaja czas na uszatku, ostatnimi czasu to jedynych adminow jakich spotykam to, petos, ghost, topek, zlatam, milok czy kabanos. Veron zrezygnowal, co bylo dla mnie wielkim rozczarowaniem, ale wkoncu ma wazniejsze sprawy.

Co do osob, ktore zaproponowal kruq nie bede sie wypowiadl bo nie ma to sensu, jezeli hanys podejmnie sie pracy opiekuna serwara z mila checia bede go wspieral. A moze kruq zaproponuje jeszcze dajbucha, albo petarde, to juz wogle "rozuchamy" serwer.

Pzdr,
kiks

Użytkownik
TmK :)
Ranga: Mały troll

Informacje
TmK aka ToMi ...

Nick w Grze:
TmK :)

Ostrzeżeń:
 30/70/100
 #  Wysłany: 2011-04-22, 08:28   Odp: Opiekun FFA

@up Ja przepraszam za swoją nieobecność ,ale mam mało czasu. Wracając do tematu to proponuje zdecydowanie ghosta. Kiksu ja Cię pamiętam od dawna i Cię zauważyłem już dawno ,ale wiesz osoba ,która ma być opiekunem musi być bardzo długo adminem i siedzieć dużo na forum. Ghost spełnia te kryterium. Jestem również zgodny z tym stwierdzeniem ,że nie może być opiekuna z PsK ,bo było by to troszkę dziwne (coś w stylu nepotyzmu ) :D DAJE SWÓJ GŁOS NA GHOSTA

Użytkownik
siulamy siulamy
Ranga: Troll

Informacje

Ostrzeżeń:
 66/70/100
 #  Wysłany: 2011-04-22, 09:51   Odp: Opiekun FFA

Ghosta znam krócej niż kiksa? Czy on ma tak długo już adma tego bym nie powiedział, jest osoba godna zaufania, ale czy wniesie nowe pomysły nie był bym tego pewien. Co do kiksa pomysłowy to jest, tylko czy będzie mu się chciało i po ilu sobie odpuści tak jak reszta.

Użytkownik
ghosthanys
Ranga: 'Mosh'

Informacje
ghosthanys

Nick w Grze:
ghosthanys

#  Wysłany: 2011-04-22, 12:02   Odp: Opiekun FFA

Więc rozwieje wszelkie wątpliwości dotyczące mojej osoby w roli opiekuna serwera ffa ,
zadowolę co niektóre osoby stwierdzając stanowczo że nie obejmę stanowiska opiekuna.
Moja decyzja nie jest spowodowana różnicą podzielonej opinii oraz niechęcią do w/w stanowiska,
po prostu nie jestem osobą zachłanną i w zupełności wystarcza mi stanowisko Moderatora za które bardzo dziękuję.
Z tego miejsca chciałbym podziękować osobom które to mnie wytypowały na w/w stanowisko
oraz przeprosić za to że nie mogę spełnić ich oczekiwań

A co do mojego wyboru osoby nadającej się na to stanowisko , to z pozycji Moderatora
nie będę nikogo faworyzował oraz dyskryminował względem dotyczącego w/w stanowiska ,
mogę jedynie za sugerować zalety które były by mile widziane :

- kultura
- zaangażowanie
- obiektywizm
- osoba która nie będzie nadużywać danych mu przywilejów
- osoba która będzie też pamiętać o zwykłych graczach
- osoba która nie ogarnie mania wyższości

Użytkownik
Budyniasty
Ranga: Admin DD2

Informacje
budys00

Nick w Grze:
Budys

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2011-04-22, 14:19   Odp: Opiekun FFA

Jeśli chodzi o opiekuna FFA to ja bym zaproponował na to stanowisko kabanosa. Chłopak ogarnięty ma sporo czasu żeby ogarnąć serwer jak i forum. Jest bez kompromisowy i na pewno będzie się nadawał na to stanowisko. Stwierdzam to po jego dokonaniach na forum. Mimo iż ostatnimy czasy za dużo nie jestem wstanie poświęcić czasu tej grze to na forum zaglądam co dziennie po kilka razy. I kabanos będzie sie nadawał jak najbardziej na to stanowisko :) I nie sprzeciwiaj sie chlopcze! hahaha :D

Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'

Informacje
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2011-04-22, 21:06   Odp: Opiekun FFA

Jestem w trakcie obserwowania temtu żeby nie było.. chciałbym by jeszcze troche osób się wypowiedziało.
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.

Użytkownik
GoOfie

Informacje

#  Wysłany: 2011-04-22, 21:14   Odp: Opiekun FFA

Proponuję by prosić na serwie by zwykli gracze także się wypowiadali nie tylko admini! przecież to ma być opiekun całego FFA nie tylko Admów.!

Użytkownik
PeTrOs
Ranga: Admin FFA

Informacje
Nick w Grze:
PeTrOs

#  Wysłany: 2011-04-22, 23:55   Odp: Opiekun FFA

Dalsze proponowanie mnie jest bezskuteczne poniewaz nie chce byc opiekunem FFA, funkcja admina w zupelnosic mi wystracza a na nia mam tez troche malo czasu wiec byloby to nieywpalem. Dzieki wszystkim ktorzy mnie wymienili.

Moim typem jest rowniez kiksu... Jest nowy wiec zapal do tej funkcji pewnie mu nie zgasnie tak szybko, a (mam nadzieje) dobro serwera by stawial ponad kontakty z kolegami adminami. Jest to funkcja odpowiedzialna i musi objac ja osoba nie bojaca sie krytyki z drugiej strony. W moich oczach kiks by to ogarnal.

Druga osoba jest Kaziu ktory zawsze stawia dobro serwera ponad inne sprawy, sporo czasu poswieca sieci CsN, jest z nami dlugo i wiemy co potrafi. Jest osoba obiektywna ktora nie szuka dziury w calym. Nie boi sie wypowiadac wlasnego zdania co nieraz spotkalo sie z krytyka z ktorej sobie nic nie robil.

Tyle ode mnie ;)

Użytkownik
zlatan
Ranga: Rośnie w siłę

Informacje

Ostrzeżeń:
 21/70/100
 #  Wysłany: 2011-04-23, 07:14   Odp: Opiekun FFA

Według mnie najlepszym kandydatem jest kiks. NIe przeszkadza mi ani troche to ze jest krótko adminem, jest dojrzały, bezproblemowy, obiektywny i potrafi sie sensownie wypowiedzieć. Ma wszystko czego potrzeba opiekunowi. Śmiało moge stwierdzic ze bez problemu sobie poradzi.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi