Ogłoszenie 
el cassico, gran derbi, real madryt, fc barcelona, pojedynek

Forum Ogólnotematyczne - Serwery Counter Strike 1.6 Strona Główna
    » Organizacja Forum » Sprawy dot. Forum » Aktualności » Ogłaszam wszem i wobec

Tagi tematu: oglaszam wobec wszem

Zamknięty przez: kabanos.
2010-08-24, 19:52
Ogłaszam wszem i wobec
Autor Wiadomość
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'

Informacje
Steam::
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2010-08-23, 15:06   Ogłaszam wszem i wobec

Z racji ze nastało małe rozluźnienie ze strony nie tylko Administracji forum a także adminów serwerów postanowiłem zacisnąć po raz kolejny pasik i nałożyć pewien obowiązek i nie tylko..

zacznę od J@, tutaj w tej kwestii nie mogę nic dodać z kamilem robimy wszystko poprzez Gadulca, chociaż apeluję tutaj o nie wyciąganie pochopnych wniosków i nakazuję jak jemu tak i całej administracji zachowanie OBIEKTYWNOSCI a swoje wewnętrze idee zachowywać dla siebie.

Kochani Moderatorzy, wasza praca nie skupia się tylko na dawaniu UB/zamykania tematu bez jakiegokolwiek sensownego zakończenia a także nie widzę sensu zamykania postów w których można jeszcze coś dodać, was także obowiązuje obiektywizm i tutaj daje wam małe zadanie jak i junior adminowi i dla chętnych osób które w przyszlości starali by się o jakaąs range na csnemore.. mianowicie, cały tydzień poświęcamy pracowicie na reklmę csnemore, o cyzm dokładnie mowię, ano mówię o wymianie linkami mdz innymi forami/witrynami o podobnej tematyce nie koniecznie cs, ale związane z grami podreślam chodzi mi tu o witryny które przynajmniej podobnie do naszej prosperują w aktywności ludzi lub po prostu tętnia zyciem. Co jeszcze, systematyczne wpisy na wykop.pl co tydzień na temat csnemore/serwerów cs/ czy tam innych pierdół co odnosi się do witryny csnemore.pl ( np warez itd.. ) , z mile widziane byłyby filmiki na youtube które nie koniecznie mówiły by o csnemore ale w opisie było zawarte słowo "serwery cs" "csnemore".
Inna rzecz podzielcie sobie jakoś obowiąkzki wsród moderatorów kto np pilnuje działu FFA co nie koniecznie tylko ma się skupić na ffa, bo robi się kompletny syf na całym forum a wy nie dajecie rady z upilnowanie chociażby i podam przykład.
Reklama np sieci cs-jestempojebany.pl w dziale Offtopic, co zrobić a takiego łepka wziąść wpierdolić 100% warnów i temat nie usunąć do kosza, ale usunąć z bazy całkowicie. Do czego zmierzam a no do tego że patrzycie tylko działy związane z serwerami a csnemore i moderator to nie tylko serwery cs. I Zachęcam do powtórnego przeczytania regulaminu.
Jeżeli jest trudnością to wszystko to po prostu złożmy rezygnację i rozwiązemy to pokojowo.

Teraz kwestia Adminów serwerów, więc panowie powiem tak... w roku skolnym zwalaliście na szkołę tłumacząc się na wakacjach pogram, na wakacjach tłumaczycie się tym i tym.. coś nie halo czyż nie? Mógłbym do każdego admina coś napisać z osobna i swoje zastrzeżenia ale napiszę ogólnie, albo panowie macie tego admina od pilnowania porządku albo dla szpanu przed laskami, krew mnie zalewa jak widzę ociągających sie adminów i gadających bez sensu na say@ ( przykład niesfornej KASI :-) )

Jednocześnie informuję jeżeli któś z wyżej uprzedzonej władzy zacznie jakieś fochy stronić bo to bo tamto po prostu podziękuję współpracy i rzucam zdanie zacznijmy coś od siebie dawać by czegoś rządzać, bo nikt za darmo nie dostaje nic, a to że dsotaliście rangę oznacza że coś daliście z siebie, lec zproblem w tym że wypalila się u was zachęta po otrzymaniu rangi. Chcąc nie chcąc i nie faworyzuję tutaj zadnego ale swój poziom świezości po otrzymaniu rangi obecnie tylko VooDoo i Skorupiak. a przykładowo taki Kaziu zwykły user serwera + forum wybija się ponad przeciętność części Adminów na forum i serwerze.
Inna sprawa poruszę tutaj temat nagonki dla przykładu podam gracza RAGGA , uparcie dążycie do zbanowania typa dając demka nie przeglądając go ani słuchowo ani inteligentnie chodzi mi tu o czynniki takie jak odgłos i radar i skumanie sobie zdania "a ha tutaj koles padl i mozliwe ze idzie tędy" po ile kroć miał ssy robione to tyle kroć daał wam jest ipokazał że jest czysty jak łza.. pamiętamy przykłady z przeszłości i upierdliwe upierdalanie ludzi gdzie okazuje się byli czyści..i tutaj moja uwaga do kolesia Git, nie możesz przełknąc tego że ragga tak pucuje typów na głośnikach dla mnie rzecz normalna, brat był u raggi i nie tylko on i potwierdzają czystość możliwe dlatego ze jest ich kolegą ale gadając z ragga mówił ze zaprasza cię na oglądanie Live jest gry. Ja się dziwię że na mnie nie ma jakiejś debaty gdzie gram, na głosnikach + winamp i strzelam ze scouta bez celownika i zabijam ciągle z bani ze scouta.. czemu? bo HA jestem? A co jeśli mam czity?

Ogólnie na koniec, Panowie weźmy się wkońcu do roboty i pokażmy że ludzie mają grać na csnemore a nie na pobyku czy frag arenie czy innej sieci.. albo i niech grają tam ale przejmijmy stado dziecinnych sieci gdzie gra pelno ludzi. Zaufałem wam dając wam rangę teraz zaufajcie mi...
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.

Użytkownik
nemore

Informacje
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2010-08-23, 15:23   Odp: Ogłaszam wszem i wobec

Re Edit: dokładnie mówię to do j@ i Moderatorów, jak przeczytacie post zobaczcie w jakim dziale jest za miejscowiony bo krew mnie zalewa jak widzę np post dolota z odpracowaniem warnów w dziale z Regulaminem forum itd... spytam co ma reklama do regulaminu? Nic, ale mimo wszystko moderator sie wypowiedział a po nim junior admin nie zważając jaki to dział :/ ... kolejną sprawą zakaz dawania linku bez osadzenia w tagu <code> ktoś daje linki z reklamą w takiej formie jak http://www.csnemore.pl/serwerycs.... ŻLE, link ma wygladać tak:

Kod:
Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.

Użytkownik
schiza
Ranga: Wyjadacz

Informacje

Ostrzeżeń:
 42/70/100
 #  Wysłany: 2010-08-23, 15:29   Odp: Ogłaszam wszem i wobec

bardzo dobrze , wkacu jakies dzialania. Panowie musimy dac rade i zapelnic wkacu wszystkie serwery ...Wiem ze mozemy byc zgrani i dac rade . Panowie |DAMY RADE! Od slow do czynow! |Tomku dziekujemy za motywacje;]

Użytkownik
kabanos.
Ranga: Przyjaciel

Informacje
fanmu

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2010-08-23, 16:49   Odp: Ogłaszam wszem i wobec

chyba juz Cie powoli czaje , zaciskasz pasa tzn wytykasz bledy nam , krotko mowiac trzymasz za pysk i wymagasz rzetelnego (ż?) wykonywania przez wszystkich swojej pracy abysmy budowali serwer od podstaw zeby miec wiecej ludzi . W porzadku , w niektorych kwestiach sie nie zgadzam , moze to wynika z pewnych niedomowien i innych pogladow na to wszystko. Krytyke na moja osobe przyjmuje .

Użytkownik
nemore

Informacje
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2010-08-23, 19:09   Odp: Ogłaszam wszem i wobec

Nie potrzebnie wdajesz się w dalszą rozmowę postawiłem sprawę jasno, nie chcąc obrażać nikogo ( nie mam zamiaru powiedzieć niczego obraźliwego na nikogo ani zrazić swoje osoby ) po prostu uderzyłem w was waszą własną bronią. I dobrze to odebrałeś wymagam rzetelności i jednak spełniania powierzonej funkcji nie tylko tobie ale każdemu. Także optymistycznie nastawiony na całą sprawę nie szukając zwady mam nadzieje że nie odebrałeś to jako nagonka, jeżeli oczekuje ktoś wyjaśnień zatem zapraszam na PW nie robiąc tutaj offtopu a wykorzystując ten topic jako pospolite ruszenie w tym co robimy i z hasłem na ten tydzień które brzmi : "reklama csnemore". szlachta :ok:

Użytkownik
Kasztan
Ranga: Mały troll

Informacje
Kasztanosky

Nick w Grze:
Kasztan

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-08-24, 11:23   Odp: Ogłaszam wszem i wobec

przyjął zrozumiał

Użytkownik
siw-psk
Ranga: Mały troll

Informacje
madu666

Nick w Grze:
siw

Ostrzeżeń:
 1/70/100
 #  Wysłany: 2010-08-24, 11:27   Odp: Ogłaszam wszem i wobec

csnemore upada popatrzcie na frekfencje na serwerach ;] a przez co ? przez kozaczenie Adminow itp xd i caly ten syf

Użytkownik
nemore

Informacje
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2010-08-24, 11:38   Odp: Ogłaszam wszem i wobec

siw-psk
Cytat:
przez kozaczenie Adminow itp xd i caly ten syf

miałeś swoje 5 minut, nie wykorzystałeś je więc proszę z takimi treściami również obarcz siebie..

Użytkownik
gusiak
Ranga: Świeżak

Informacje

#  Wysłany: 2010-08-24, 19:06   Odp: Ogłaszam wszem i wobec

Macie niestety racje.
Serwery upadają. Ostatnio późnym wieczorem chciałem zagrać na bf2, a tu klapa,
nie było z kim.
Powiem Ci drogi Tomku, że dla adminów musisz postawić sprawę jasno i twardo,
coś w stylu : albo zachowujesz sie normalnie, ogarniasz serwer, pilnujesz porządku, albo sie za przeproszeniem, opierdalasz lecisz w chuja i masz adma dla szpanu, bo ja teraz jestem admin i moge wszystko i wtedy lecisz.
Na Twoim miejscu nie litowałbym się nad żadnym. Przecież są inni chętni do adminowania.
Nie rozumiem tylko tego, dlaczego w tematach z podaniem o administratora danego serwera,
występują wypowiedzi innych graczy z treścią "nieeeeeeeee."
Wynika to z tego że gracze nie lubią tego kolesia.. Ale no spójrzmy na to z drugiej strony.
Chłopak/dziewczyna sie stara, długo gra na serwie, wychwytuje cziterów, upomina o słowa w czyimś kierunku "obraza" . To dlaczego nie dostanie szansy?
Bo go gracze nie lubią?
A może dał by sobie radę, i byłby dobrym adminem, przecież od tego jest trial.
No a jeśli chodzi o forum, to może je w tym czasie ogarnąć.
Ale najważniejsze żeby czity nie latały po serwie.
Ja tu proponuje zwracać uwagę na aktywność gracza na serwerze, na jego zachowanie, i nie konkretnie czy przeklina, czy coś.. Bo zawsze można sie poprawić, wiadomo że jak lamimy to sie denerwujemy, a niektórym graczom puszczą nerwy i napiszą te daremne "k****" .
No ale to nie znaczy że od razu za to nie dostanie szansy.
Może powinienem to napisać gdzieś indziej, ale jak już pisze tu, to już tutaj napisze moje poglądy bo po co to ujmować w dwóch postach.

Spójrzcie na adminów z ffa. Mogą sobie te błędy wytykać, ale nie pojawiają się skargi na forum.
Na codzie też tak nie ma, jedynie gracze piszą skargi na admów.
Hm... A przejdzmy do administracji serwera BF2.

Skarga za skargą, admini sie nie cierpią, każdy tylko dąży do tego żeby kogoś z tego stanowiska admina wykopać.
Proponuje to z nimi wyjaśnić dlaczego tak jest?
Można tu powiedzieć że każdy sobie czegoś tam zazdrości.
Czy może lelum zazdrości spierdolince tego, że on też dostał admina?
A może jest w tym gronie taki admin który spełnia zachcianki gracza <kumpla>
ta mapa do kitu zmien ją, to jest vote i głosujcie.
Albo, "ten na mnie powiedział downie spadaj, to go banuj bo przecież on mnie obraża "
Ja rozumiem, że czegoś takiego tak czy siak nie powinno być.
Ale powinniście za to tępić, i jeśli taki gracz notorycznie obraża to kick.
A jeśli po kicku znowu jedzie po wszystkich to wlepić mu bana na 2h i spokój.

I od teraz niech admini zbierają dowody, a nie świadków, bo co z tego, najlepsi kumple tego admina sie wypowiedzą w tych tematach "skarga na tego adma bo dal mi nie slusznego bana za obraze " np. "to prawda koleś obrażał itp itd" a możliwe że gracz faktycznie nic takiego nie robił ale dostał bana bo adminowi jakiś gracz kazał.
Zrobić se screena i na taki temat go wlepić .
Czasami może być tak, że jak już znajdą sie dowody na niewinność gracza, to admin sie wymiga tym że sie pomylił, z banem . I taki admin zostaje bez konsekwencji.

Tyle ode mnie :P prosze nie krytykować tego co napisałem.
Bo prawda w tym jest i chyba nikt nie zaprzeczy .

Pozdrawiam :)

Użytkownik
Valath

Informacje
Valath

Nick w Grze:
Valath

Ostrzeżeń:
 1/70/100
 #  Wysłany: 2010-08-24, 19:52   Odp: Ogłaszam wszem i wobec

gusiak napisał/a:
...

W logach mistrzu są dowody , można sprawdzać.
Kiedyś się wszyscy kochali, to wszystko przez krzyż.

Żeby takie rozbudowane artykuły we Wrocławskiej się pojawiały , obczaj to : http://www.gazetawroclaws...werku,id,t.html haha

Użytkownik
kabanos.

Informacje
fanmu

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2010-08-24, 19:52   Odp: Ogłaszam wszem i wobec

jestes gosciu hardcorem , pisales tego posta z 30 min :P racje co do bf masz i zamierzam zrobic tam porzadek

co do dowodow o obraze to wystarczy pamietac godzine zdarzenia i logi sie sprawdzi

masz dobry tok myslenia, wiec jesli chcesz go sporzytkowac napisz w odpowiednim dziale konkretna zmiane jaka bys wprowadzil do regulaminu forum czy serwerow - bo teraz napisales wszystko na raz i w zlym temacie.

ja proponuje temat zamknac kazdy przeczytal wlasne przemyslenia niech zachowa dla siebie

reklama csn START!

t/c

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi