Zamknięty przez: MsK 2009-04-09, 19:58 |
Nisluszny ban ! |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
I_NeeD_$
Ranga: Świeżak
Informacje
|
#
Wysłany: 2009-02-02, 15:12 Nisluszny ban !
|
|
|
Dostalem nieslusznie bana poniewaz posiadam screeny na ktorych widac ze nic nie mam ale widze ze admin sie zdenerwowoal jak go zabijalem i dlatego mi dal bana!!
ponize sa zdjecia
http://www.speedyshare.com/706470619.html
Podanko
+warn
Valath |
|
|
|
 |
Użytkownik
bd
Ranga: Admin DD2
Informacje
|
#
Wysłany: 2009-02-02, 16:45 Odp: Nisluszny ban !
|
|
|
| podanie tak jak we wzorze facet nie jestes wyjatkiem... |
|
|
|
 |
Użytkownik
WujekBuch
Informacje
|
#
Wysłany: 2009-02-03, 02:17 Odp: Nisluszny ban !
|
|
|
wes sie stary ogarnij ja ci dałem bana pamietam co ty za ssy dajesz zal niedosc ze inne mapy to jeszcze z tab i to 4 screnny których mu nawet nie robiłem... rozjebałes mi kolana...haha zdenerwował sie admin ze go zabijałes zdenerwował sie bo na haxach grałes...niech jeeszcze jeden da skarge ten nosze rózowe stringi grał na aim goscie pisza ze aim a gosc sie pyta kto <lol2>zal.pl |
|
 |
Użytkownik
Goblin
Informacje
|
#
Wysłany: 2009-02-10, 13:39 Odp: Nisluszny ban !
|
|
|
dostalem bana przez adma Zima na mapie Awp4One za kupowanie na srodku przy skrzyniach AK47 a w uzasadnieniu napisal ze to lamanie zasad. Chyba sam jest zlamany kazdy moze sobie tam kuopwac wiec niech nie banuje za to ze nie wie o mozliwosci kupienia Ak47 i innych broni |
|
|
|
 |
Użytkownik
Zimuś
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | zimol_92 |
#
Wysłany: 2009-02-10, 13:49 Odp: Nisluszny ban !
|
|
|
Goblin, trzeba bylo założyc temat. dałem Ci bana za to ze na mapie awp4one kupiłes bron . na początku mapy napisałen na say PRZYPOMINAM GRAMY BRONIA AWP,GLOCK KUPOWANIE INNYCH BRONI = BAN . wszyscy na say napisali ok spoko itd . wiem ze moze ta mapa awp i ze mozna kupowac bron ale ludzie to jest jedyna mapa awp w calym MC. a o tym ze mozna kupowac to wiem ;] .wszyscy sie dostosowali do tych "zasad" które ja napisałem , trudno to oczywiscie zasadami nazwac bo to tylko jeden punkt. jezeli zbanowałem niesłusznie to sory i unban a zadecydują o tym nemore i dfi . |
|
 |
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | adas1669 |
Nick w Grze: inia<3
Wygrane: 1
Przegrane: 1
#
Wysłany: 2009-02-10, 17:15 Odp: Nisluszny ban !
|
|
|
zima, | Cytat: | | PRZYPOMINAM GRAMY BRONIA AWP,GLOCK KUPOWANIE INNYCH BRONI = BAN |
male wyjasnienie jak nie ma restrykcji broni to dlaczego ma dostać taki klient bana skoro mapa awp to powinna być ona zrobiona tak jak awp_india ale ok zajme sie tym.. |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
Użytkownik
Zimuś
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | zimol_92 |
#
Wysłany: 2009-02-10, 17:44 Odp: Nisluszny ban !
|
|
|
no to sory za bana zbanowany niesłusznie. sorki . ale nemore jakbys mogł to zmien kupowanie bo na kanale admina duzo osob pisze zeby klienta wywalic bo ktos dostaje banie z m4 . taka mała jeszcze uwaga tylko i soorki |
|
 |
|
|