Siema panowie mam problem moze mały moze nie ale nie ma grac na uszatku bo co chwile mnie wywala za ping chce znow grac na uszataku i w ogole mam neta Neita 1mg i nie wiem co jest grane probowalem wszystkiego ale caly czas ping na uszatku od 80-110 ;/ masakra jak zobaczylem speed test to mi wyszlo takie cos
Kod:
Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować
moze by mi ktos pomogl z tym sie uporac z gory dziekuje pozdrawiam cala ekipe
Start>uruchom> tam wpisz: cmd > pokaze sie czarne okienko a w nim wpisz: tracert 217.98.8.3 i daj mi print screena
Moze do bydgoszczy masz ping 100ms, ale jak widac download ma okej tylko wysyl ma do niczego, tutaj moze byc problem z przesyłem w tunelach chociaz netia ma neta od tepsy a tepsa daje neta serwerowi. Nie ma co ukrywac w ostatnim tygodniu tepsa ma problemy z jakoscia łącza moze to wina tego.
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.
nazwa tracert nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnetrzne lub zewnetrzne,program wykonywalny lub plik wsadowy nie wiem o co chodzi ;/ kurde ping mam poand 100 lipa nie da sie jakos tego zminiec zawsze mam w prawwie taki ale jakos teraz nie wiem calyczas mnie wyrzuca ;/
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.