Ogłoszenie 
el cassico, gran derbi, real madryt, fc barcelona, pojedynek

Forum Ogólnotematyczne - Serwery Counter Strike 1.6 Strona Główna
    » Organizacja Forum » Forum Administracyjne » Info do adminów serwerów » Muszę to napisać

Tagi tematu: musze napisac to

Zamknięty przez: milok
2011-05-18, 14:27
Muszę to napisać
Autor Wiadomość
Użytkownik
TmK :)
Ranga: Mały troll

Informacje
Steam::
TmK aka ToMi ...

Nick w Grze:
TmK :)

Ostrzeżeń:
 30/70/100
 #  Wysłany: 2011-05-18, 13:05   Muszę to napisać

Witam, rozmawiałem już na steam z nemorem i on już to wie ,ale niech wszyscy wiedzą :) To zacznijmy od tego ,że Urlop miałem brać wcześniej ,ale miałem śmierć w rodzinie i nie było wiele czasu. Idąc tym tropem to nie będę "napierdalał" w cs'a jeżeli mam problem w rodzinie co za tym idzie nie będę wywiązywał się z funkcji admina itp. (forum i tak czasami odwiedzałem) Troszkę myślałem ,że się ogarnę w 2 miechy około no ,ale nie daliście mi szansy (nie mam pretensji) Na pewno to nie jest koniec mojej przygody z csnemore ,bo w wakacje będę grał pewnie więcej . No wiecie jeszcze to był taki mini cios dla mnie no ,ale to już moja sprawa. Nie mam do nikogo pretensji ,ale chciałem się wytłumaczyć . Chyba mnie rozumiecie ? :D D
Pozdrawiam
TmK

Użytkownik
GoOfie
Ranga: Zaczyna Ogarniać

Informacje

#  Wysłany: 2011-05-18, 14:23   Odp: Muszę to napisać

o ile mi się wydaje to poprosiłeś nawet o urlop i wbrew pozorom też mi się wydaje że to było nie fajne. Popieram Twoje zdanie

Użytkownik
milok
Ranga: Admin DD2

Informacje
Nick w Grze:
MusicMan

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2011-05-18, 14:27   Odp: Muszę to napisać

Dobra, odpowiem krótko, i treściwie:)

1. Jeśli była to taka sytuacja, wystraczyło napisac, jak nie publicznie w podaniu o urlop to chocby na PW do mnie, kabanosa, nemore czy skorupki.
2. Nie jest to kwestia ostatniego urlopu, ale ogółem odkąd dostałes pełnego adma, głównie sie urlopowałes.
3. Nie mamy Do Ciebie o to pretensji, po prostu, działamy zgodnie z regulaminem:)
4. Jak tylko, znajdziesz czas i ochotę na powrót - zapraszamy, rekrutacja na adminów otwarta...

Także, żeby spamu nie było t/c:)

Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'

Informacje
Steam::
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2011-05-18, 21:08   Odp: Muszę to napisać

Jak widzisz TMK sprawą trudną nie było napisanie wyjaśnienia a zarazem zauważ, że ludzie oczekują niekiedy wyjaśnień i to przyjmują z entuzjazmem. :)
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi