Zamknięty przez: ghosthanys 2011-05-02, 13:25 |
Może się myle. |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
TmK :)
Ranga: Mały troll
Informacje
Steam::  | TmK aka ToMi ... |
Nick w Grze: TmK :)
|
#
Wysłany: 2011-05-01, 19:52 Może się myle.
|
|
|
Witam może się czepiam i jestem drobiazgowy ,ale może ja mam tylko ten problem ,ale nie mogę odpalić naszej strony w "Internet Explorer" mhm troszkę mi to utrudnia prace na komputerze ,bo patrze sobie newsy sportowe na owym programie i przypomina mi się o odwiedzę csnemore i muszę włączyć sobie inną przeglądarkę (Firefox) Od razu pewnie będą posty typu "to korzystaj tylko z Firefox" ,ale ja nie mogę ,ponieważ Firefox troszku mi zamula Explorer jest szybszy . Jak możecie to coś z tym zróbcie
Pozdrawiam Tomek |
|
|
 |
Użytkownik
GoOfie
Ranga: Zaczyna Ogarniać
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-05-01, 20:09 Odp: Może się myle.
|
|
|
| TmK! Nie chodzi o to żebyś używał tylko Firefoxa ale chodzi o to że internet exploler to przyżytek. Nasza strona obsługuje zapewne nowszy typ htmla - mianowicie xhtml. Używają go ludzie starsi, ponieważ jest przeżytkiem, nie czyta on stron z xhtml. Osobiście polecam Operę lub Google Chrome. Są to dużo szybsze przeglądarki, które aż tak jak owy firefox (o czym się przekonałem) mulą kompa. Mam nadzieję że pomogłem ; P Pzdr |
|
 |
Użytkownik
sirkiks01
Ranga: Zaczyna Ogarniać
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-05-01, 20:48 Odp: Może się myle.
|
|
|
ZZZzzzzzzzZZZZZ, chcesz pomocy ? napisz do mnie na priv to Ci wyjasnie co i jak.
Goffie mylisz sie, myslisz ze w dobie rozwijajacej sie technologi Micersoft stanalby w miejscu ?
Pzdr,
kiks ( srt za literowki ale nowa klawaiatura i za ... nie moge sie przyzwyczaic. ) |
|
 |
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | adas1669 |
Nick w Grze: inia<3
Wygrane: 1
Przegrane: 1
#
Wysłany: 2011-05-01, 20:52 Odp: Może się myle.
|
|
|
| Cytat: | | Firefox troszku mi zamula Explorer jest szybszy |
Nie wiem kto ci takich bzdur nagadał.
Ogólnie jest tak że csn na IE nie działa dobrze, to się wprawdzie zmieni wraz ze zmianą silnika csNemore, wracając do przeglądarek MF ma ten minus że zżera pamięc, a raczej nie on tylko Flash, jeżeli chcesz uniknąć MF to polecam ci Opere a IE wyrzuć jak najdalej i napluj na nią
IE to jak jeden model motoru który został wyprodukowany za komuny i po dziś dzień jeździsz na nim i zmieniasz jego tylko wygląd, ale silnik ( oprogramo0wanie) jest kompletnie już zszarpany
Wspomnisz jeszcze moje słowa co do IE |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
Użytkownik
TmK :)
Ranga: Mały troll
Informacje
Steam::  | TmK aka ToMi ... |
Nick w Grze: TmK :)
|
#
Wysłany: 2011-05-02, 13:12 Odp: Może się myle.
|
|
|
| Spoxo dzięki za pomoc .Przemyślę tą sprawę z operą . Do zamknięcia : ] |
|
|
 |
Użytkownik
ghosthanys
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | ghosthanys |
Nick w Grze: ghosthanys
#
Wysłany: 2011-05-02, 13:25 Odp: Może się myle.
|
|
|
| Więc zamykam |
|
 |
|
|