Zamknięty przez: Zos!#k 2010-04-05, 13:23 |
Mój skromny pomysł na reklamowanie Forum i Serwerów |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
VooDoo16
Ranga: Rośnie w siłę
Informacje
|
#
Wysłany: 2009-06-09, 21:15 Mój skromny pomysł na reklamowanie Forum i Serwerów
|
|
|
Ostatnio na forum dopatrzyłem się tematu w którym poruszono kwestię reklamy i wpadłem na pewien ciekawy pomysł. Czy wiecie czym jest strona internetowa www.espp.pl Jeśli nie ułatwię wam sprawę. Jest to tak zwana E sportowa Fotka na której można zamieszczać różne ciekawe i śmieszne fotki jak i screeny z gier. Mój pomysł polega na tym aby gracze Uszatka zaczeli robić jakieś śmieszne screeny z gry i zamieszczali je tutaj. Warunkami które muszą spełniać screeny są: śmieszne, ciekawe sytuacje z Serwera Uszatek 1,2,3 i jedynie z tych serwerów. Na screenie muszą znajdować się reklamy forum csnemore.pl jak i nazwa serwera.
W ten oto sposób ułatwicie "nam" reklamowanie Forum. Mam nadzieję że pozytywnie rozpatrzycie moją propozycję. |

|
|
|
|
 |
Użytkownik
schiza
Ranga: Wyjadacz
Informacje
|
#
Wysłany: 2009-06-10, 08:15 Odp: Mój skromny pomysł na reklamowanie Forum i Serwerów
|
|
|
| ciekawy pomysl. jezeli to wchodzi w rachube juz od dzis poszukuje smiesznych screenow;];] |

|
|
|
|
 |
Użytkownik
MsK
Informacje
|
#
Wysłany: 2009-06-10, 08:53 Odp: Mój skromny pomysł na reklamowanie Forum i Serwerów
|
|
|
VooDoo16, racja, nawet dobry pomysl, lecz na tej stronie, od pewnego czasu przesiaduja typowi "internetowi napinacze", ktorym sie wydaje, ze sa skillowi, a w rzeczywistosci to piz.. Mozna by sprobowac . |

|
|
|
|
 |
Użytkownik
VooDoo16
Informacje
|
#
Wysłany: 2009-06-10, 09:14 Odp: Mój skromny pomysł na reklamowanie Forum i Serwerów
|
|
|
Spróbować można zawsze. A co do tych internetowych napinaczy no niestety ale na każdej stronce znajduje się jak by to powiedzieć "lamusy" jednak ja staram się wykluczyć ich z mojego planu na espp.pl znajduje się wielu rozgarniętych ludzi. Ja będę się starał dotrzeć do tych którzy są ogarnięci chętni na nowe doświadczenia czyli nasz serwer . Mam ogromną nadzieję że uda mi się w pewnym stopniu rozreklamować Forum. Zachęcam aby udzielać się w tym temacie nie tylko dobrym lub złym słowem ale jakiegoś rodzaju pracami (ssy). Chciałbym również aby ludzie którzy mają jakiś ciekawy pomysł na reklamę podzielili się nim z nami. |

|
|
|
|
 |
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | adas1669 |
Nick w Grze: inia<3
Wygrane: 1
Przegrane: 1
#
Wysłany: 2009-06-10, 21:13 Odp: Mój skromny pomysł na reklamowanie Forum i Serwerów
|
|
|
no to działąmy |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
Użytkownik
VooDoo16
Informacje
|
#
Wysłany: 2009-06-11, 07:12 Odp: Mój skromny pomysł na reklamowanie Forum i Serwerów
|
|
|
Dobra postaram się ułatwić wam robienie screenów za pomocą dodatku. Jest nim spray zrobiony przez moją osobę. Mam nadzieję że ten lubi inny spray z jakimś logiem uszatka ukaże się na waszych screenach.
Spray
aby spray zadziałał należy:
kliknąć prawym na tempdecal.wad i wybrać "Właściwości"
zaznaczyć opcję "Tylko do odczytu" następnie kliknąć "Zastosuj"
Plik tempdecal.wad skopiować do folderu "cstrike" lub do cstrike_polish |

|
|
|
|
 |
Użytkownik
draggero
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | draggero |
#
Wysłany: 2009-06-11, 07:45 Odp: Mój skromny pomysł na reklamowanie Forum i Serwerów
|
|
|
Pomysł hmm ciekawy, ale od kilku dni tak lookam tam i komentują tam same dzieci ... 20 komentarzy każdy każdego wyzywa
przykład ... http://espp.pl/img/11621/ banda dzieci i wogóle ... |
|
 |
Użytkownik
Egzi
Ranga: Zaczyna Ogarniać
Informacje
Steam::  | Egzi89 |
Nick w Grze: Egzi, nie mam mocy
|
#
Wysłany: 2009-06-11, 11:26 Odp: Mój skromny pomysł na reklamowanie Forum i Serwerów
|
|
|
Można też dodać ssy jak działała ekipa "kupa sqad"... Mam ssy na swoim kompie, ale on jest w naprawie... Może kto inny doda... Można by było też jakąś znowu akcje zrobić i jakieś ssy razem porobić. |
|
 |
Użytkownik
Zos!#k
Ranga: Mały troll
Informacje
Nick w Grze: Zos!#k
|
#
Wysłany: 2010-02-07, 16:22 Odp: Mój skromny pomysł na reklamowanie Forum i Serwerów
|
|
|
| Odświeżam. Czyżby na jednym ss się skończyło ? |
|
|
|
 |
|
|