Zamknięty przez: Bodex 2011-07-08, 09:54 |
Moderatorzy/H@ ? |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
sirkiks01
Ranga: Zaczyna Ogarniać
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-04-13, 21:31 Moderatorzy/H@ ?
|
|
|
| Co sie z wami dzieje ostatnio ? Ludzie czekaja na wasza decyzje po 2-3(albo i wiecej dni). |
|
 |
Użytkownik
Kaziu:)
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | kaziu541 |
Nick w Grze: Piwo, wino, cappuccino.
|
#
Wysłany: 2011-04-14, 04:03 Odp: Moderatorzy/H@ ?
|
|
|
Rozumiem , że chodzi Ci mi.n o robienie ss graczom?
No faktycznie , tracimy przez to graczy , ale to nie jest konkretnie wina Adminów, bo nie robią demek...
Jeżeli Admin graczowi zrobi ss , a temu nie będzie się chciało ich wstawić na forum , to świadczy to o graczu , a nie o adminie...
Chociaż sam uważam , że Admini powinni robić demka , na wh porządne , długie gdzie wszystko widać... A na aima , sh przynajmniej jakąś rundę nagrać , by później mieć dowód na wszelki wypadek... |
|
 |
Użytkownik
ghosthanys
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | ghosthanys |
Nick w Grze: ghosthanys
#
Wysłany: 2011-04-14, 09:16 Odp: Moderatorzy/H@ ?
|
|
|
| Kaziu Kiksowi nie chodzi o screeny tylko o demka , Kiks jak byś nie robił fuszerki z demkami to by można sprawę na szybko załatwić |
|
 |
Użytkownik
sirkiks01
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-04-14, 09:46 Odp: Moderatorzy/H@ ?
|
|
|
Fuszerki z demkami ? Czy poprostu jako jeden z nielicznych osob, zajmuje sie osobami, na ktore duzo admow nie zwraca uwagi ? A bo to dobry gracz, gra juz u nas to napewno clear jest. Akcje z sinicem zjebalem owszem bo nadpisalem demko, ale koles byl odpalony i jak wroci, to znow sie natknie.
Wiadomo, ze lzej by wam bylo jak byscie tylko rozpatrywali ludzi z aimem, sh. |
|
 |
Użytkownik
kabanos.
Informacje
Steam::  | fanmu |
|
#
Wysłany: 2011-04-14, 11:56 Odp: Moderatorzy/H@ ?
|
|
|
| dobra panowie nie ma co sie sprzeczac. Kiksu ma troche racji i hanys tez. Kazdy niech robi co do niego nalezy i bedzie gitara. |
|
 |
Użytkownik
Kaziu:)
Informacje
Steam::  | kaziu541 |
Nick w Grze: Piwo, wino, cappuccino.
|
#
Wysłany: 2011-04-14, 11:59 Odp: Moderatorzy/H@ ?
|
|
|
| Jeżeli chodzi o ostatnie bany, to napisałem na SB, że gdybym mógł pobrać demka to danymi sprawami bym się zajął. |
|
 |
Użytkownik
sirkiks01
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-05-01, 20:05 Odp: Moderatorzy/H@ ?
|
|
|
Zeby nie zakladac nowego tematu, odswieze ten :
Wprowadzacie wiele zmian, ktore wplywaja pozytywnie lub nie. Moze pierw zacznijmy zmieniac "atmosfere" tutaj u nas(admini/mody/h@). Bo osobiscie jako admin nie wiem jak mam wspolpracowac z modami czy cus. Jak sie wypowiem to zle, jak sie nie wypowiem tez zle, etc.
Jak dla mnie powinniscie wkoncu sprecyzowac czym zajmuje sie admin a czym moderator.
Np, milok ktory ma wiecznie pretensje o byle gowno, ostatnio zaczal do mnie nawijac po co odpowiadam na temat nowych pluginow, ktore wprowadzaja ( temat kabana). Skoro wprowadzacie nowe pluginy to ja jako admin, ktory mam miec kontrole nad serwerem mam prawo sie odezwac nie jo ?
Ponadto, jezeli nie ma komu poprawic reklamy serwerowni moge sie za nia wziac, wystraczy tylko zaproponowac ? |
|
 |
Użytkownik
milok
Ranga: Admin DD2
Informacje
Nick w Grze: MusicMan
#
Wysłany: 2011-05-01, 21:05 Odp: Moderatorzy/H@ ?
|
|
|
Dobra, jesli chodzi o moj watek w poscie wyzej wyjasnilismy sobie juz na PW z kiksem:)
Reklama, bedzie jutro juz zrobiona nowa:) Co najwyzej, jesli jakis grafik by chcial sie dolozyc do pracy to na PW zapraszam:) |
|
|
|
 |
|
|