W tym roku zdaję maturę. Najprawdopodobniej rozszerzona matematyka, rozszerzona fizyka i rozszerzony angielski
Wiem, że wielu z was jest już po maturze i chciałem zapytać czy macie jakieś dobre sposoby efektywną na naukę i czy znacie tytuły dobrych pomocy, przewodników, książek z zadaniami(nie arkusze, tylko zwykłe zadania z poszczególnych działów) itp. pomagających w nauce z fizyki i matematyki?
Czy po prostu przerabiać cały materiał z podręczników, a potem jechać z arkuszami?
Już od jakiegoś czasu próbuje się za to zabrać, ale coś ciężko idzie. Może z jakimiś przewodnikami będzie łatwiej dlatego o to pytam :p
A może ktoś studiuje/studiował na politechnice gdańskiej/poznańskiej/warszawskiej? Jeśli tak to proszę o podzielenie się wrażeniami
Zdecydowanie polecam ci praca z arkuszami, chociaż mature z matmy miałeś tylko jedną w 2009 ale warto ją przestudiować jak i są książki z testami które są robine pod maturę i ktore naprawdę w moim wypadku dużo pomogły.. a przyznam się w 3 klasie mialem 35 % obecności i skazywano mnie na zalanie matury.. tak zalałem ale pałę po zdaniu matury z dobrym wynikiem Historia/niemiec/polak...
Studiowałem na politechnice rzeszowskiej, i jestem pełen podziwu dla ludzi którzy się tam garną bo to przyszłość ale umysł jedzie ciągle na hardzie
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.