Ogłoszenie 
el cassico, gran derbi, real madryt, fc barcelona, pojedynek

Forum Ogólnotematyczne - Serwery Counter Strike 1.6 Strona Główna
    » Organizacja Forum » Sprawy dot. Forum » Aktualności » Małe Info..

Tagi tematu: info male

Zamknięty przez: Kaziu:)
2010-12-01, 18:07
Małe Info..
Autor Wiadomość
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'

Informacje
Steam::
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2010-11-21, 16:01   Małe Info..

Obiecałem ze coś powiem więcej swojej wizji na temat serwerów i forum po ostatnich czynach jakie miały miejsce..

Na początku przedstawię sprawę serwerów bo to ciekawi każdego pewnie najbardziej.
FFA w chwili obecnej nie posiada wszystkich jeszcze map jakie miało przed zdarzeniem usunięcia czego pozostaje to kwestią czasu i zostanie dograne, Amx nie różni się niczym praktycznie od wcześniejszego. Admini serwerów posiadają wszystkie flagi łącznie z bezpośrednią zmianą, lecz przedstawiam sprawę jasno natarczywe i bez powodu używanie tej flagi będzie karane z osobna w postaci odebrania danej flagi. Tego nic nie zmieni taka zasada pozostanie.. ADmini posiadają kolorowego admin chata kolor dałem szary aby uniknąć tekstów że nie widziałem, kolor zielony sam w sobie nie potrzebnie zużywał wydajność.
Co do Adminów ktorzy zrezygnowali, nie będą mieć oni szansy powrotu przez znacznie dłuższy czas, pokażę i pokażemy... że bycie adminem na Uszatku to nie tylko szpan przed laskami.. itd ( sami wiecie o co chodzi ) zresztą powody rezygnacji były wołające o pomstę do nieba.
Są nieliczni byli admini którzy mogą wrócić...
Jeżeli obecni admini widzą kogoś kto się nadaje na admina serwerów prosiłbym o przedstawienie takich osób mi na PW a ja pogadam z nimi, musimy uzupełnić szeregi
Co do reszty serwerów.. wstaną one dziś tj 21.11.2010 lub 22.11.2010

Teraz kolejna sprawa miano Forum.

H@ się nie zmienia.
Zmienia się to że nie będzie ani junior admina bo to sensu nie ma, prawdą jest to ze jbz będąc j@ nic nie robił technicznego ze swojej rangi a działał jako mod a wszystko co robione było technicznie to ja byłem. Więc uważam ze ranga Junior admin jest zbyteczna.
W zamian za to dochodzi ranga Opiekuna działu/serwera. Bedzie to osoba która nie będzie posiadać danych do FTP. Osoba ta będzie mi podawać informacje na temat tego co znajduje sie na wdziale "spawy dotyczące serwera/mapy" jak i również będzie trzymać piecze nad adminami czasami sprawdzając ich , podawał propozycje na admina on sam będzie adminem.
Do tego tez potrzebowałbym 3 osób na stanowisko opiekuna
Inną rangą będzie moderator które wiemy jakie ma zadanie. Na to miejsce chciałbym zaproponować tą pozycje następującym osobom i czy jesteście chętni... potrzebował bym 3 osoby, odpowiedzieć możecie tutaj:
Cytat:

Kaziu
Vires
GhostHanys
Pop
Zosia

Jeżeli nic nie wiecie co i jak sie robi.. służymy pomocą a przynajmniej ja służę.
A teraz mała odpowiedź na pojęcie słowa "ranga"... mr.Veroni czepił się dziś w nocy Baela że ten ma rangę PRzyjaciela argumentując tym ze mu się nie należy bo ma krótszy staż na forum. PRzyjaciel jak w opisie rangi widać to osoba "zasłużona, osoba znana, działająca na rzecz csn" Bael jest taką osobą. Dodam szczegół że nagrał jedną na razie zwrotkę (reege) dla csnemore o csnemore, premiera utworu będzie niebawem.

Niebawem przedstawię dalej.

Nemore.
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.
Ostatnio zmieniony przez nemore 2010-11-21, 16:48, w całości zmieniany 1 raz  

Użytkownik
Kaziu:)
Ranga: Przyjaciel

Informacje
kaziu541

Nick w Grze:
Piwo, wino, cappuccino.

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-11-21, 16:10   Odp: Małe Info..

Jeśli nikt nie ma nic przeciwko , to ja mogę spróbować xD .

Użytkownik
Ej to ja zuzia
Ranga: Kobieta

Informacje

#  Wysłany: 2010-11-21, 16:16   Odp: Małe Info..

Właśnie właśnie jestem za Tobą kaziu sądze że ogarniesz przecież zreszta ty jesteś 24h na forum taki ktoś sie przyda tym bardziej do UB itp

Użytkownik
kabanos.

Informacje
fanmu

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2010-11-21, 16:26   Odp: Małe Info..

baaaardzo przepraszam za offtop ale ostatnie 2 linijki Twojej wypowiedzi to ze smiechu oplułem monitor :D

Cytat:
Po postawieniu serwerów. Przedstawię nowy wizerunek csnemore jak obiecałem...
W chwili obecnej tylko tylę przedstawię swojej wizji. Niebawem przedstawię dalej.

wiecej razy "przedstawie" nie mogles uzyc :D nie wiem po ilu to pisales ale napewno trzezwy nie byles haha

//dobra dobra :) Robiłem wam FFA przez 3 w ekspresowym tempie bo chciałem sie wyrobić... stąd ta dyslekcja była.

Użytkownik
Kaskaa
Ranga: Kobieta

Informacje
kasiulka123

Nick w Grze:
Kasiulka :*

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-11-21, 16:43   Odp: Małe Info..

Podane przez Ciebie osoby , nemore, wg. mnie, w 100 % nadają się na stanowisko moda.
Kaziik, dajessz:) .

EDIT :
żeby nie pisać następnego posta, co do kandydatury Viresa ;> również jestem na TAk ;>
Ostatnio zmieniony przez Kaskaa 2010-11-21, 19:31, w całości zmieniany 1 raz  

Użytkownik
virus świrus
Ranga: Admin DD2

Informacje
asdafarian

Nick w Grze:
v.

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-11-21, 16:56   Odp: Małe Info..

Mialem Moderatora na forum Ligi CsNemore.pl. Zamykanie, otwieranie, przenoszenie, itp. tematow to nic trudnego.
Jeszcze tylko wystarczy dokladniejsze zapoznanie sie z regulaminem i bycie obiektywnym w kazdej sprawie. Nou problem ^^
Jezeli uzytkownicy sie zgodza, stanowisko przyjme :)

Użytkownik
ghosthanys

Informacje
ghosthanys

Nick w Grze:
ghosthanys

#  Wysłany: 2010-11-21, 17:00   Odp: Małe Info..

Jak w innym poście pisałem ,że jestem jak najbardziej za Kaziem i Viresem i oczywiście nadal to podtrzymuję.

Użytkownik
Ino Dino
Ranga: Mały troll

Informacje
Ino_Dino

Nick w Grze:
Ino Dino

#  Wysłany: 2010-11-21, 20:01   Odp: Małe Info..

Skoro chcą to dać im tego modka :D nadadzą sie

Użytkownik
cuberq

Informacje
martin132

Nick w Grze:
Cube and cuberq

Ostrzeżeń:
 100/70/100
 #  Wysłany: 2010-11-21, 20:06   Odp: Małe Info..

Jestem na pewno za Kazikiem;D...Dużo gra..Na pewno się na da:)

Pozdrawiam

C.U.B.E.xD

Użytkownik
pop

Informacje
nigdy nie czitowalem i nie bede czitowal!!!

Nick w Grze:
pop

#  Wysłany: 2010-11-21, 21:12   Odp: Małe Info..

Kazio i Virusek jak najbardziej na TAK a co do swojej osoby powiem tak w ostatecznosci jak sie bedzie walilo i palilo i koniecznie musi byc ten trzeci mod a wiecej kandydatow na to miejsce nie bedzie bede w stanie kandydowac na to stanowisko do czasu az sie godny kandydat na to miejsce znajdzie because mod to bardzo odpowiedzialna funkcja moze nie tak jak j@ ale tez bardzo a po ostatnich wydarzeniach nie wiem nawet czy moge sam sobie zaufac z tym panem co wywalil wszystkie serwery tyle rozmow przeprowadzilem glownie na steam ale bylo rowniez gg i skype fakt ze dawno z nim juz nie rozmawialem ale kiedys to bylo bardzo duzo tych rozmow i w zyciu o takie cos bym go nie podejrzewal no ale coz "wyszlo szydlo z worka" i powiem szczerze ze jeszcze na nikim tak sie nie zawiodlem jak na nim ale zboczylem z toru nie o tym ten temat ale wszystko wyglada tak w skrocie Kazio i Vires wielkie TAK ja jako kandydat jak nie bedzie innego wyjscia :)

Użytkownik
Sh4dy.R3s#
Ranga: Zaczyna Ogarniać

Informacje
Nick w Grze:
FreeStyle

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-11-21, 22:33   Odp: Małe Info..

Jesli chodzi o Kazia, to ja jestem jak najbardziej na tak, i nie tylko dlatego, ze duzo siedzi na forum, lecz jest ogarniety, no wogole spoko koles :D
Bylbym rowniez za popem, jednak patrzac, na jego post wyzej, to wiadomo ;) Ale jesli by sie zgodzil, to rowniez bylbym za nim.

Użytkownik
Kasztan

Informacje
Kasztanosky

Nick w Grze:
Kasztan

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-11-22, 11:29   Odp: Małe Info..

Virus i Kazik no jestem za wami, mysle ze optymalne i najlepsze wyjscie ale musicie zrozumiec ze teraz musicie byc 2x lepsi a nawet 3x od bylych modow postarajcie sie i wspolnymi silami napewno damy rade postawic na nogi nasza siec serwerow :)

[ Dodano: 2010-11-22, 12:33 ]
Popatrzcie ile osob jest was wstanie zaufać niespierdolecie tego!

Użytkownik
Blood Soldier

Informacje
Nick w Grze:
--->UnderControl<---

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-11-22, 12:05   Odp: Małe Info..

Na pewno Kaziu. A jako druga osoba wg mnie vires lub pop.

Pozdrawiam --->UnderControl<---

Milano forever

Użytkownik
topek
Ranga: Rośnie w siłę

Informacje
topek89

Nick w Grze:
tOpek

Ostrzeżeń:
 2/70/100
 #  Wysłany: 2010-11-22, 12:10   Odp: Małe Info..

vires i kazik tak ;D a co do flag to git ze sa wszystkie a wlasnie np rano w nocy chyba nie masz nic przeciwko nemore zeby np dac vota jak jest jakas chu.. mapa np tak jak to zrobilem dzisiaj :D rano godzina 8 zmienilem z jakiejs lipnej mapki co gralo na niej z 5 osob na dd2 i pochwili serwer zaczal sie zapelniac chyba w takich sytuacjach mozna zmienic mape tym bardziej ze gracz wybierajacy sie zgodzil :D zreszta robilem to z mysla zeby zapelnic serwer :D tak z rana :P w sumie teraz nie wszystkie mapy sa na serwie i wczoraj ciekawy mapcykl nam sie ulozyl i prawie caly dzien serwer full bo dobre mapy byly wypierane 90 % standard jak dla mnie pasuje spisac mapy jakich gracze nie lubia i z jakich wychodza i je wywalic calkiem :P postaram sie to ogarnac o ci dam info :P

Użytkownik
nemore

Informacje
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2010-11-22, 14:15   Odp: Małe Info..

DAm małe info żeby nie było do niektórych map brakuje jeszcze spawnów także to nadrobię po powrocie, jak i mapy na FFA to mapy które w gruncie rzeczy górowały na dawnym uszatku :)
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi