|
LUDZIE MAM PYTANIE ! |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
Bl0goSlawieMajk
Ranga: Świeżak
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-04-22, 08:59 LUDZIE MAM PYTANIE !
|
|
|
Siema , jakies 3 tyg temu wyzywalem sie z kolesiem na gg xd ( on ma 10 lat ) noi on wczoraj do mnie napisal .zaczal mnie wyzywac a po czasie powiedzial ze mam z nim sprawde w sadzie xd i mowi, ze to bylo tak ze jego stara nieumi kompa obslugiwac a weszla na archiwum i klikla kontakty spoza listy i moj nr xd i pokazala to jego staremu ; p i niby jego starszy . zalozyl sprawe w sadzie xd i to jest chyba zart . i mam pytanie cyz to jest wogole realne ? |
|
 |
Użytkownik
milok
Ranga: Admin DD2
Informacje
Nick w Grze: MusicMan
|
#
Wysłany: 2011-04-22, 09:04 Odp: LUDZIE MAM PYTANIE !
|
|
|
| realne jest, ale tylko wtedy kiedy on ma twoje dane osobowe... bo po ip raczej watpie zeby sie policji chcialo szukac |
|
|
|
 |
Użytkownik
siulamy siulamy
Ranga: Troll
Informacje
#
Wysłany: 2011-04-22, 09:53 Odp: LUDZIE MAM PYTANIE !
|
|
|
| Nic nie dostaniesz, co najwyżej sąd może kazać ci przeprosić w najgorszym wypadku. To jest na bank kawał, żadna poważna osoba by nie składała pozwu o takie coś. |
|
|
|
 |
Użytkownik
Bl0goSlawieMajk
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-04-22, 11:55 Odp: LUDZIE MAM PYTANIE !
|
|
|
| a ja tam do niego napisalem cos " mam ci zrobic wjazd na chate" ? a niewiem gdzie mieszka .. niby jakis szczucin cyz szczecin a to jakies 800 km odemnie chyba xd |
|
 |
Użytkownik
Justyna
Ranga: Admin DD2
Informacje
Steam::  | Niepowiem7 |
Nick w Grze: Justyna
#
Wysłany: 2011-04-22, 13:35 Odp: LUDZIE MAM PYTANIE !
|
|
|
| Ja za smsy typu "wjadę Ci na chatę" miałam przypał i zachciało im się szukać po IP miałąm ja "panne" tylko przeprosić |
|
 |
Użytkownik
kabanos.
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | fanmu |
|
#
Wysłany: 2011-04-22, 13:45 Odp: LUDZIE MAM PYTANIE !
|
|
|
bedziesz mial przeprosic kolezko w najwyzszym wypadku , chyba ze cos jeszcze tam nabluzgales . Tak koncza internetowe kozaki
a tak apropo to przestępstwa czyli zbrodnie i wystepki sieciowe najlatwiej zlapac , a wielu sobie mysli ze jak przez kabel to mi naskoczyc moga .
To czy bedziesz mial przewalone zalezy od stopnia glupoty starego tego typka , jesli bedzie mu sie chcialo to ciagnac to cos wskura napewno. |
| Ostatnio zmieniony przez kabanos. 2011-04-22, 13:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Użytkownik
Bl0goSlawieMajk
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-04-22, 13:47 Odp: LUDZIE MAM PYTANIE !
|
|
|
| kABANOS , ALE TO ON ZACZAL |
|
 |
Użytkownik
kabanos.
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | fanmu |
|
#
Wysłany: 2011-04-22, 13:51 Odp: LUDZIE MAM PYTANIE !
|
|
|
to jest tak samo jak bijesz sie z kolesiem jakims, jesli go uderzysz nawet jak on zacznie to przypal masz jedyne co mozesz zrobic wtedy to oskarzyc jego rownież.
W tym wypadku zachowaj sobie rozmowy z nim na gg , wrazie czego przedstawisz tylko .
Ale nawet jak on Cie wyzwal to Ty jestes starszy a on mlodszy - Twoje wyzwiska beda uznane za te ktore mogly dziecku psychike zjechac. |
|
 |
Użytkownik
siulamy siulamy
Ranga: Troll
Informacje
#
Wysłany: 2011-04-22, 16:15 Odp: LUDZIE MAM PYTANIE !
|
|
|
Kabanos jeśli on cię uderzył, a ty go. To oboje mają przejebane i wtedy jest za bójkę. A nie za pobicie
dokładnie tak |
|
|
|
 |
|
|