Ogłoszenie 
el cassico, gran derbi, real madryt, fc barcelona, pojedynek

Forum Ogólnotematyczne - Serwery Counter Strike 1.6 Strona Główna
    » Organizacja Forum » Sprawy dot. Forum » lekko nie dojrzały admin jak na swój wiek.

Tagi tematu: admin dojrzaly jak lekko na nie swoj wiek

Zamknięty przez: nemore
2010-09-17, 15:41
lekko nie dojrzały admin jak na swój wiek.
Autor Wiadomość
Użytkownik
Matul9
Ranga: Mały troll

Informacje
Steam::
Matul9

Nick w Grze:
.M4tuuuul#

Ostrzeżeń:
 50/70/100
 #  Wysłany: 2010-09-16, 15:38   lekko nie dojrzały admin jak na swój wiek.

√Twój nick podczas gry: M4tul. ;f
√Powód; Obraza Admina/Gracza
√godzina, data zdarzenia: 17:20 mniej wiecej. 16.09.10
√twoje ip: 77.254.172.120
Steam_id: jest w profilu moim na forum.
√Uzasadnienie: Bardzo proszę o wyjaśnienie sprawy zaraz dodam foty i komentarz.
√Mapa: dustmust2

A więc wchodzę na serw wbijam do tt runda sie zaczeła, reszta już gdzieś poleciała a ja sie dopiero "urodziłem". Slyszałem typa na słuchawkach więc poczekałem na niego zabiłem go z glocka, podniosłem jego AK schowałem sie w rogu żeby przeładować słyszę następnego. To był pan "dojrzały admin" Roces. Dostał za chwilę tekst na biało "won z respa " za chwilę zginąłem odpisałem mu japa on "co za mator". To pan szanowny od gówniarzy do mnie to twoju kultura? takie jestes fajny? Czy taka osoba powinna być adminem co pod wpływem emocji wyzywa/banuje?
Bo ktoś go zabije?
A tu screeny z odzywkami dorosłego admina :
Kod:
Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować
Kod:
Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować

Pozdrawiam.

Użytkownik
Jest Bardzo Zle
Ranga: Pokolenie csN

Informacje
Jest Bardzo Zle

Nick w Grze:
Jest Bardzo Zle

Ostrzeżeń:
 1010/70/100
 #  Wysłany: 2010-09-16, 15:46   Odp: lekko nie dojrzały admin jak na swój wiek.

zerkne w logi i zobacze co i jak

co ma do powiedzenia tomek ;>

Bez Cenzury - Nie ide sam

Użytkownik
kabanos.
Ranga: Przyjaciel

Informacje
fanmu

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2010-09-16, 15:47   Odp: lekko nie dojrzały admin jak na swój wiek.

nie no on prorokiem nie jest zeby wiedziec jak toczyla sie Twoja gra ( ze sie dopiero urodziles), napisal "won z respa" ty zapyskowales i dostales za to bana .

Użytkownik
Matul9

Informacje
Matul9

Nick w Grze:
.M4tuuuul#

Ostrzeżeń:
 50/70/100
 #  Wysłany: 2010-09-16, 15:55   Odp: lekko nie dojrzały admin jak na swój wiek.

Nie mógł? ja myśle że chyba mógł staty 0:0 a przedewszytskim mógl grzeczniej i nie przeszkadzać w grze innym pisząc na biało. To nie pierwszy raz ten admin chce mnie od jakiegos czasu ujebać tyle ze do tej pory tolerowałem to. Teraz mi wjebał bana więc napisałem co sądze o nim. Wiem koleś że ty bedziesz go bronił bo to twój kolega czy coś. Pamietam że to ty mu zagwartowałes admina pisząc dobre słowo o nim w pierwszym poście. A typ miał zaledwie 4 posty?

Użytkownik
kabanos.
Ranga: Przyjaciel

Informacje
fanmu

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2010-09-16, 16:02   Odp: lekko nie dojrzały admin jak na swój wiek.

no tak jasne matul ja mam tylko moda a tak naprawde jestem najwieksza szycha tego serwera, jbz i nemore to tylko wladza wykonawcza a ja mowie co maja robic :P jakos nikt nie ma problemow z Tomkiem tylko jak narazie Ty , nie bronie go tylko normalnie patrze na sytuacje.

Użytkownik
Matul9

Informacje
Matul9

Nick w Grze:
.M4tuuuul#

Ostrzeżeń:
 50/70/100
 #  Wysłany: 2010-09-16, 16:05   Odp: lekko nie dojrzały admin jak na swój wiek.

Co ty mi tu mówisz kiedy ja w tej sytuacj nie mam do TOmka tylko do rocesa.

Jeden i drugi to Tomek tak w woli scislosci :d ->skorupiak78

Użytkownik
Ej to ja zuzia
Ranga: Kobieta

Informacje

#  Wysłany: 2010-09-16, 16:54   Odp: lekko nie dojrzały admin jak na swój wiek.

No ludzie to chyba ty jesteś nie dojrzały jak na swój wiek masz 17 lat człowieku i nie potrafisz przyjąć i przeczekać głupiego bana na 2 godziny no trochę godności . A po pierwsze ja na ten temat powiem tyle ... Daliście Tomaszowi admina i wiedzieliście że nie jest to dzieciak który ma 16 lat on ma swoje zasady i nie da sobie wejść na głowę dlatego każdy tekst prowokujący go chamsko do jakiejś kutni (kłutni) kończy się banem . A skoro składasz skargę to robisz się śmieszny wiedząc że tomek ma 23 lata chamsko się do niego odzywasz no to sory ale mnie rodzice uczyli szacunku do starszych obojętnie gdzie ale szacunek obowiązuje. Więc proszę was to nie jest dzieciak którego trzeba karcić on wie co robić nie bawi się amx i nie daje banów za cukierka . I tyczy sie to każdego gracza jak i mnie u niego jest WJAZD albo WYJAZD nie ma nic po między a jak wam to nie pasuje że ostro trzyma wszystkich no to po prostu zabierzcie mu admina.Tyle z mojej strony

Użytkownik
Jest Bardzo Zle

Informacje
Jest Bardzo Zle

Nick w Grze:
Jest Bardzo Zle

Ostrzeżeń:
 1010/70/100
 #  Wysłany: 2010-09-16, 16:59   Odp: lekko nie dojrzały admin jak na swój wiek.

zuzka bronisz bo to twoj boy...

zamykam i jutro napisze co i jak z rana ... bo musze logi sprawdzic

ps zuzka do twoich wypocin sie odniose ... sa zasady zasady on moze ma swoje ale my mamy rowniez swoje i kazdy ich przestrzega .... tak czy tak ja nie bede dyskutowal jutro podejme decyzje

Użytkownik
RoCeS
Ranga: Zaczyna Ogarniać

Informacje
RoCeSiK

Nick w Grze:
Ej to ja tomek.

#  Wysłany: 2010-09-16, 17:05   Odp: lekko nie dojrzały admin jak na swój wiek.

Typie nie pozwolę sobie żeby taki szczeniak rzucał do mnie takie teksty. Od początku Cie nie trawie i to się nie zmieni. Nienawidzę dzieciarni, która myśli, że wszystko jej wolno przez kabel. Z takimi jak Ty trzeba krótko i na temat. I nie komentuj mojej osoby dziecko jeżeli mnie nie znasz. Jestem taki, że na dam sobie wejść na głowę i nic Tobie do tego. "Japa"? takimi tekstami to sobie w domu rzucaj. Byłem adminem/H@ wielu sieci i nigdy problemów z takimi jak Ty nie było. Wszyscy wiedzą jaki jestem i ludzie mnie za to szanują bo wiedza że mogą przeklinać ale jeżeli ktoś wjeżdża na drugą osobę to ma lipe od razu. Nie mam litości dla takich ludzi jak Ty. Szacunek wynosi się z domu widocznie Ciebie tego nie nauczono. Tyle Cya. PS. nie sprawdzaj logów bo tu wszystko widać.

Użytkownik
Matul9

Informacje
Matul9

Nick w Grze:
.M4tuuuul#

Ostrzeżeń:
 50/70/100
 #  Wysłany: 2010-09-16, 17:50   Odp: lekko nie dojrzały admin jak na swój wiek.

Szczeniaku, gówniarzu to jest twój szacunek wyniesiony z domu? no to nie zaciekawie miales tam.
To że mnie nie trawisz nie powinno mieć znaczenia w adminowaniu nie sądzicie? bo to jest tak nie trawie wjebie bana za byle co na 2 godziny lubie nic nie dam. Jesli się chce to tej osobie sie wjebie za byle gówno i ty wlasnie to chciales zrobic. tylko ze ja sie postawilem takiemu adminowaniu.
Next akapit nie nawidzisz dzieciarni? super kogo to obchodzi? szczycisz sie ze masz dwadziescia iles lat? kiedyś miales tyle samo i byles takim samym gowniarzem wiec nie pierdol tu teraz i nie zgrywaj cwaniaku. kolejne słowa potwierdzajace twój szacunek wyniesiony z domu.
Next napiąlem przez kabel? huahauah wez mnie nie rozmieszaj to ty sie k**** do mnie odzywasz nie ja do ciebie!.
"Dziecko" potwierdzenie tezy o twoim szacunku.
Co mam mówić w domu tym sie nie przejmuj. Napisalem do ciebie zebys sie do mnie nie odzywał poprostu. A ty złość i ban bo cie zabilem super admin jestes ;d
Byłes H@/adminem chwalisz sie? to nie na temat ziomek.
Do pana wszystko czekam na odpowiedź ;pp

Teraz pani Zuzanna.
Można prosić o nie wtrącanie? byłas przy sytuacji? nie no to wara od tematu. To jestes dla H@ , J@ i dla tych co maja jakies znaczenie + osob obecnych przy tym. czaisz?
Wychodzi ze nie znasz sytuacji a bronisz chłopa swego. brawo kolejny dobry admin.
Nie chodzi mi o głupiego bana tylko o dobro serwera i poprawne adminowanie.
I co z tego ze mam 17 lat. zazdroscisz bo ja tobie nie. Masz 21 a wyraz kłotnia nie umiesz poprawnie napiac?

Pzdr. ; DD

od nemore:Przeginasz pałe mówiąc coś na czyjś temat, dodatkowe 20 %

Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'

Informacje
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2010-09-16, 18:03   Odp: lekko nie dojrzały admin jak na swój wiek.

Matul :
Cytat:
To że mnie nie trawisz nie powinno mieć znaczenia w adminowaniu nie sądzicie?

coś ci pokażę :
Cytat:
za chwilę zginąłem odpisałem mu japa

kolejne porównanie :
napisałeś :
Cytat:
To pan szanowny od gówniarzy do mnie to twoju kultura?

potem zaprzecyzłeś sam sobie mówiąc.:
Cytat:
Teraz mi wjebał bana więc napisałem co sądze o nim

Więc posłuchaj mnie panie dorosły MAtul, nie zamierzam się bazgrać jak dla mnie z 'gówniarzami' twojego nisko inteligentnego pokroju, za słowo do mnie tu cytuję "japa" również dałbym ci bana, bo ja jako admin nie jestem dla ciebie szmaciarzem, i zasady FFA znasz, dynamiczne FFA = no kamp resp. Może i rocesa poniosło, ale matul zaczynasz produkować się jak lelum, mianowicie nie daliśmy ci admina bo ejsteś nie odpowiedzialny dałeś nam dowód wielo krotnie i dając nam dowód zachowaniem teraz , i czepiasz sie osób które mogły by być przeciwko tobie, mnie i jbztowi się nie sprzeciwisz bo wiesz że odrazu byś wyleciał. Na chwię obecną daję ci 20 % warnów za teksty rzucane pod adresem admina, o jakie teksty chodzi? hmmm na to pytanie odpowie ci regulamin.
Kilka słów do rocesa, Tomku fakt nie powienieś obrzucać 'dojrzałego pana' słownictwem fakt, jak coś wal bezpośrednio bana mu a jak się odwoła ktoś po prostu załatwimy to w należyty sposób :)
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.

Użytkownik
Ej to ja zuzia
Ranga: Kobieta

Informacje

#  Wysłany: 2010-09-16, 18:23   Odp: lekko nie dojrzały admin jak na swój wiek.

;) po pierwsze nie masz sie czego czepić to się czepiasz słowa kłótnia skapnełam się jak JBZ zamkną temat ;) wiec idź się uczyć do maturki może albo coś. Nie będe offtopu robić moje zdanie znacie i tyle .Pozdrawiam

Użytkownik
Matul9

Informacje
Matul9

Nick w Grze:
.M4tuuuul#

Ostrzeżeń:
 50/70/100
 #  Wysłany: 2010-09-16, 18:25   Odp: lekko nie dojrzały admin jak na swój wiek.

Przecierz wiesz że bym dostał tego admina drugi raz gdybym napisał "tak bede odwiedzał forum i bym miał triala, ale kiedy nie mialem czasu to nie napisałem tego" Widzisz dajesz warny tylko tym co chcesz ale to nie moja sprawa juz.

Teraz to mogę powiedzieć cześc nie wszystkim bo nie lubię wszystkich ; DD cóż bywa i tak.

I do zobaczenia na innej serwerowni.

Powodzenia csnemore, CYA

Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'

Informacje
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2010-09-17, 08:45   Odp: lekko nie dojrzały admin jak na swój wiek.

Hmm pozwolę sobie otworzyć temat i jednak dla rocesa również konsekwencje wynieść w postaci 5 dnia zwieszenia, logi mnie przeraziły:
Cytat:
L 09/16/2010 - 17:15:47: "`RoCeS. Call Me THE LEADER!<3212><STEAM_0:0:16195760><CT>" say "dejvo morde k**** zaloz typie"
L 09/16/2010 - 17:18:54: "`RoCeS. Call Me THE LEADER!<3212><STEAM_0:0:16195760><CT>" say "i nie japa gowniarzu" (dead)
L 09/16/2010 - 17:20:27: "`RoCeS. Call Me THE LEADER!<3212><STEAM_0:0:16195760><CT>" say "3 Ty mozesz dawac gownie na glowe wejsc ale ja sobie nie pozwole"

Potem zareagowali gracze pisząc:
Cytat:
L 09/16/2010 - 17:21:04: "jestem snajperem<2965><STEAM_0:0:19615987><TERRORIST>" say "w tej chwili sam obraziles"
L 09/16/2010 - 17:21:05: "kasztan<3208><STEAM_0:1:28727241><TERRORIST>" say "roces ogarnij sie :/ "

rocess odpisał:
Cytat:
L 09/16/2010 - 17:21:17: "`RoCeS. Call Me THE LEADER!<3212><STEAM_0:0:16195760><CT>" say "co ogarnij sie?"

coś ode mnie: tak kolego powinieneś ogarnąć trochę swoje słownictwo.
Cytat:
L 09/16/2010 - 17:21:31: "`RoCeS. Call Me THE LEADER!<3212><STEAM_0:0:16195760><CT>" say "dla mnie to jest gowno kumasz? jakis 16 latek"

a tutaj mamy zwrot akcji:
Cytat:
L 09/16/2010 - 17:22:11: "`RoCeS. Call Me THE LEADER!<3212><STEAM_0:0:16195760><>" triggered "amx_chat" (text "nikomu nie jechalem")
L 09/16/2010 - 17:22:15: "`RoCeS. Call Me THE LEADER!<3212><STEAM_0:0:16195760><>" triggered "amx_chat" (text "do nikogo nie pisalem")

Jak to Tomek nie jechałeś?
i coś co mnie załamuje:
Cytat:
L 09/16/2010 - 17:23:13: "kasztan<3208><STEAM_0:1:28727241><>" triggered "amx_chat" (text " "dejvo k**** morde zaloz typie"")
L 09/16/2010 - 17:23:14: "`RoCeS. Call Me THE LEADER!<3212><STEAM_0:0:16195760><>" triggered "amx_chat" (text "to ni e jest jechanie ,x")

Skoro to nie jest jechanie nie obraź się ale powiem ci teraz:
Cytat:
Założ myślenie Typie
bo robisz mi burdel na serwerze.
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.

Użytkownik
Jest Bardzo Zle

Informacje
Jest Bardzo Zle

Nick w Grze:
Jest Bardzo Zle

Ostrzeżeń:
 1010/70/100
 #  Wysłany: 2010-09-17, 08:48   Odp: lekko nie dojrzały admin jak na swój wiek.

zgodnie z tym co nemore napisal wyzej... nakladam kare 5 dniowa

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi