Zamknięty przez: Koki1oki 2010-07-18, 09:54 |
Kto na prezydenta Polski??? |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
Filips
Ranga: Świeżak
Informacje
Steam::  | fredrikson216 |
Nick w Grze: Filips
|
#
Wysłany: 2010-06-13, 19:35 Kto na prezydenta Polski???
|
|
|
Jak myślicie kto powinien zostać prezydentem naszego ********** kraju??? krejzolek
Według mnie to żaden z nich nie powinien nim być... bo zwykle zamiast pracować to piwo .
To moja tylko moja opinia oczywiście, nic nie narzucam :PPPP. jowita |
|
 |
Użytkownik
Koki1oki
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | Koki1oki |
Nick w Grze: Umyj lapki jak ze mna grasz
#
Wysłany: 2010-06-14, 18:22 Odp: Kto na prezydenta Polski???
|
|
|
Andrzej Marian Olechowski (ur. 9 września 1947 w Krakowie) – polski polityk i ekonomista. Minister finansów w 1992 oraz minister spraw zagranicznych w latach 1993–1995. Kandydat na Prezydenta RP w 2000 i w 2010, jeden z założycieli Platformy Obywatelskiej. Ponadto włada biegle kilkoma językami.
Źródło: Wikipedia |
|
 |
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | adas1669 |
Nick w Grze: inia<3
Wygrane: 1
Przegrane: 1
#
Wysłany: 2010-06-14, 18:39 Odp: Kto na prezydenta Polski???
|
|
|
Jestem Apolityczny i wiem że każdy z 'pseudo' przysżłych prezydentów i tak pokaże wielkiego huja polsce/polakom Tutaj rządzi kasa, za potwierdzenie słów moich przypomnijcie sobie powódź sprzed miesiąca ( 1 fala ) powódź sprzed 2-3 tygodni.. każdy rządał klęski żywiołowej ale koryto jest pełne i każda pseudo polityczna osoba kandydująca teraz na prezydenta nie zaakceptował tego.
Wygra Komorowski bo zdobył sobie poparcie wśród ludzi tylko chyba dlatego bo najlepiej by się prezentował jako prezydent, kto kaczyńskiego bez "pierwszej" damy puści do koryta? nikt.. kaczyński będzie mieć tylko poparci u osób ze względu na nazwisko i tragedie w smoleńsku. Chociaż obserwując nie lubię PISU ale lepszą politykę prowadzą niż PO ( którą lubię ). Reszta kandydatów odpada |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
Użytkownik
Bodex
Informacje
Steam::  | swojak1414 |
Nick w Grze: Bodex
#
Wysłany: 2010-06-14, 19:55 Odp: Kto na prezydenta Polski???
|
|
|
Ja tam się nie chce wypowiadać jakoś biegle, bo polityka to jedne wielkie Kure***o!!! Tak naprawdę nikt z nas nie wie co te zapatrzone w siebie sępy na kasę chcą nam przekazać i jakie są prawdziwe poglądy ich partii. Tomaszu popieram, że na KAczyńskiego będzie głosowała większość tzw. moherów ze względu na tragedię w Smoleńsku. Byłego prezydenta szanuję jako człowieka i szkoda, że tak wyszło ale ja mimo iż żadnemu kandydatowi nie ufam w 100% to jednak głos oddam na kandydata PO. Tyle odemnie:P
PS Tylko nie kłóćmy się jak w Sejmie:D |
|
 |
Użytkownik
Major stympic
Ranga: Mały troll
Informacje
Nick w Grze: stympic; grunt
|
#
Wysłany: 2010-06-14, 21:46 Odp: Kto na prezydenta Polski???
|
|
|
polityka to zasrana sprawa jest, jak sam w nia nie wejdziesz to nie dowiwsz sie jaka tam kasa sie przepeierdala przez te rece afera goni afere, komorowkski nei mogl zablysnac ze zlejs strony bo byl marszalekiem sejmu nie mogl sie opowiadac za kims. wiec ludzie znaja go z takiej strony i daltego ma przewage mi sie wydajez e tez na nie oddam glos |
|
|
|
 |
Użytkownik
Jest Bardzo Zle
Ranga: Pokolenie csN
Informacje
Steam::  | Jest Bardzo Zle |
Nick w Grze: Jest Bardzo Zle
#
Wysłany: 2010-06-15, 09:14 Odp: Kto na prezydenta Polski???
|
|
|
kazdy to zlodziej jak dla mnie ;] bo kazdy ssac chce siano ze stolka tylko pytanie brzmi co ktory zrobil mnie przekonuje jarek i grzesiu . bo bronek to kretyn powod? powoluje sie na ustawe 70 a nie wie czego ona oznacza;] a jarek jakas szkole skonczyl w sumie tez janusz; P tez jest dobry "wez palke i pogoń tych łapichrustów " |
|
 |
Użytkownik
topek
Ranga: Rośnie w siłę
Informacje
Steam::  | topek89 |
Nick w Grze: tOpek
|
#
Wysłany: 2010-06-15, 11:06 Odp: Kto na prezydenta Polski???
|
|
|
januszek korwin mikke miazdzy glosujcie na niego legal marichuana kary chlosty itp dobrze by typ do pieca dawal jak byl by prezydentem ale tak szczerze to pewnie nawet nie pojde glosowac bo po co ? szkoda czasu na takich ludzi jak i tak nic sie nie zmieni |
|
 |
Użytkownik
Koki1oki
Informacje
#
Wysłany: 2010-06-15, 11:14 Odp: Kto na prezydenta Polski???
|
|
|
| Jan Korwin Mikke też dobry wybór, choć charyzma nie najlepsza. |
|
 |
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | adas1669 |
Nick w Grze: inia<3
Wygrane: 1
Przegrane: 1
#
Wysłany: 2010-06-16, 07:17 Odp: Kto na prezydenta Polski???
|
|
|
| Nie zapominajcie że prezydent tylko podpisuje i przyjmuje ustawy lub odrzuca.. to sejm uchwala wszystko. |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
Użytkownik
Bodex
Informacje
Steam::  | swojak1414 |
Nick w Grze: Bodex
#
Wysłany: 2010-06-16, 07:43 Odp: Kto na prezydenta Polski???
|
|
|
No i wali wodór za naszą kasę razem ze swoją księżniczką No i siedzi z dupskiem w pałacyku i nabija się z nas jakimi jesteśmy naiwniakami, że oddaliśmy na Niego głos Więc polityku " pierdolsie " ! |
|
 |
Użytkownik
KSSG
Ranga: Świeżak
Informacje
|
|
|
|
 |
Użytkownik
Koki1oki
Informacje
#
Wysłany: 2010-07-18, 09:54 Odp: Kto na prezydenta Polski???
|
|
|
| Zamykam. |
|
 |
|
|