Zamknięty przez: ghosthanys 2011-03-30, 14:00 |
Kolesiostwo rulez |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
INDA HeadShot
Ranga: Świeżak
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-03-16, 18:16 Kolesiostwo rulez
|
|
|
√Nick admina na ktorego sklada sie skarge: Admini obecni na serwerze: Topek, (Zawziety i Krecik raczej nie brali udzialu w calej akcji, ale ich eakcji tez nie bylo)
√Dowody lamania regulaminu przez admina / -ow (Demko/ss): | Kod: | | Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować |
√Godzina i data zdarzenia: 16 marca, po godzinie 18
√Mapa na ktorej doszlo do zdarzenia: westwood
√Adres IP / STEAM_ID admina: Gdziesz macie na pewno zapisane sami.
Opis sytuacji:
Na serwer wchodzi Sylwia i z tego powodu pol serwera cieszy japy. Zenski nick dla komputerowcow wiadomo jak dziala. Jednak jeden z graczy zaczal brzydko mowic i obrazac wlasnie ją za co zostal ukarany 3-godzinnym banem. W miedzyczasie Sylwia nie pozostawala mu dluzna, a za slowa 'skurwiel jebany' kazdy dostalby dlugiego bana. Sylwia jednak nie, bo nie tylko dobrze zyje z adminami to jeszcze jakby bylo malo, dostala pozwolenie od Topka na takie wyrazenie. Troche niewporzadku.
Zapytalem sie wtedy czy gracz graczowi jest rowny i czy Sylwia dostanie bana za swoje slowa, odpowiedz od Topka byla krotka: Nie. Wiec zamilklem.
Kolejne rundy, oczywiscie Sylwia glownie z Topkiem sobie gadaja, smieja sie i fajnie. Jak oboje sie usmiechaja to nie ma nic zlego, ale piszac na say: mogliby sie gdzies schowac aby napisac wiadomosc a nie Sylwia stanela w waskim przejsciu gdzie zablokowala 3 osoby i kazdy zginal. Wtedy znow zareagowalem piszac do niej aby zaczela myslec przy grze, bo przeszkadza innym. Reakcja Topka i innych 'przyjaciol'? Naskok na moja osobe, gdzie jakbym to ja zablokowal Topka bo musialbym napisac wiadomosc bylaby rownoznaczna z kickiem lub nawet banem.
Jezeli kolesiostwo jest na swerwerze az w takim stopniu i jest zauwazalne przez osobe ktora wchodzi pograc na tym serwerze raz na miesiac to chyba cos nie jest wporzadku. Jesli takiemu statsiarzowi jak mi odechciewa sie grac nawet prowadzac w tabeli to juz calkowicie jest cos nie tak jak byc powinno.
No coz, kolesiostwo rulez.
Peace
INDA |
|
|
|
 |
Użytkownik
milok
Ranga: Admin DD2
Informacje
Nick w Grze: MusicMan
#
Wysłany: 2011-03-16, 19:43 Odp: Kolesiostwo rulez
|
|
|
| No niestety, ale musze powiedziec że topkowi teo typu zachowania sie zdarzają... Jesli oczywiscie to jest prawda co kolega pisze, to powinny zostac wyciagniete konsekwencje wobec niego. |
|
|
|
 |
Użytkownik
Doopa
Ranga: Zaczyna Ogarniać
Informacje
Steam::  | amha338 |
Nick w Grze: Doopa
|
#
Wysłany: 2011-03-16, 19:52 Odp: Kolesiostwo rulez
|
|
|
Kazdy gracz jest rowny ;/
I to nie jest wazne czy go znamy albo czy to dziewczyna
Ban sie Sylwi nalezy. |
|
|
|
 |
Użytkownik
VeROn!
Ranga: Rośnie w siłę
Informacje
Steam::  | VeROn! |
Nick w Grze: Z4wzi3ty!
|
#
Wysłany: 2011-03-16, 20:02 Odp: Kolesiostwo rulez
|
|
|
INDA HeadShot dla jasności Z4wzi3ty! to ja ;] Ja dałem bana dla tego gracza na 3 h bo widziałem obraze. Później zobaczyłem Twój tekst na u@ że sylwia obraziła więc napisałem do Ciebie na priv kiedy to mniejwięcej było bo nie widziałem. Logi można wyciągną prawdę mówie Inda bez dowodów nie mogę dać bana, nie odp mi musiałem zostawić sprawe. Napisz mi czy prawdę mówie.
Co do Topka to nie mam słów, dostał dzisiaj bana za tekstury ( 2 dach nad respem tt, De_codstalingrad)
- brak znajomosci regulaminu?
- brak stosowania do regulaminu?
- bezkarność? Może inny by nie dał bana ale ja niestety taki jestem.
Macie tu reakcje Topka
Nigdy nie zdradzaj nikomu swojego hasła.
tOpek: TY TUMANIE ZAJEBANY
tOpek: chcialem zejsc
tOpek: ale nie dalo rady
VeROn!: k**** topek
VeROn!: po co tam wlazisz
tOpek: a bylem tlko za bsa chcialem przeskocyc tumanie pierdolony
tOpek: ch** nie odzywaj sie do mnie k****** jebana
Użytkownik tOpek zmienił status na: Offline.
Użytkownik VeROn! gra w tej chwili w Counter-Strike. Kliknij, aby dołączyć. |
|
 |
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | adas1669 |
Nick w Grze: inia<3
Wygrane: 1
Przegrane: 1
#
Wysłany: 2011-03-16, 20:07 Odp: Kolesiostwo rulez
|
|
|
Dostał bana, dostaje również zawieszenie. Topek zostaje zawieszony na okres 2 TYg. Admini macie dowód że gracze patrzą w dużej mierze na zachowanie Adminów.
topek chcial cos powiedziec wiec open |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
Użytkownik
topek
Ranga: Rośnie w siłę
Informacje
Steam::  | topek89 |
Nick w Grze: tOpek
|
#
Wysłany: 2011-03-17, 10:26 Odp: Kolesiostwo rulez
|
|
|
INDA HeadShot jak bys nie zauwazyl tego gracza zbanowal veron ja tej obrazy nie widzialem wiec nie wiedzilem ocb sylwia napisala czy moze cos komus napisac zapytalem sie komu ? nie napisalem ze daje jej pozwolenie i moje blogoslawienstwo a nie wiedzialem ocb wiec nie wiem do kogo mogly byc skierowane te slowa nawet i do mnie mogla to napisac nie napisala konkretnie (np. topek skurwielu jebany ) tylko napisala skurwielu jebany wiec skad ta pewnosc ze napisala to do tego typa co go veron zbanowal chodz nawet nie wiem jaki on mial nick . z tegoco wiem zaczal ja pierwszy obrazac wiec mogly jej nerwy puscic i niby czemu ona miala dostac bana skoro ja zaczal wyzywac i prowokowac i nie mow mi o jakims kolesiostwie bo wyssales to z palca nie znam jej widzialem ja moze z 3-4 razy na serwie wiec jak mozemy sie kumplowac pomysl za nim cos napiszesz a pozniejsza akcja z toba to nie ze ludzie na ciebie naskoczyli tylko ty szukales problemu skierowanego do niej nie wiem moze veron zbanowal jakiegos twojego kolege i nie pisz takich glupot ze veron jest swiety bo on widzial cala sytuacje i wiedzial ocb kto ja obrazal itp i z jego strony tez zadnej reakcji 2 sprawa pokaz mi kiedy ja kogos kiklem za bloka lub zbanowalem ze mowisz ze pewnie bym za to zbanowal lub kiknal w takej sytuacje to krzykne cos prze mikro nie blocz itp a nie ze kikuje wiec nie pisz kolejnej glupoty . to by bylo chyba na tyle jasna jest moja odpowiedz dla ciebie ?
do szanownego verona luz zbanowales mnie a mozna bylo dac upomnienie napisac na say i nie znasz tak samo sytuacji bo chcialem przeskoczyc na bs przez dach a ze wybieglo mi 4-5 tt schowalem sie zeby zachowac m4 bo co runde z mp5 nawet napisalem ze chowam m4 zbanowales mnie i w sumie slusznie ale wkurwilem sie ze na 3 lub 4 h a mozna bylo na 30 minut dlatego dostales pocisk na steamie a jak wiesz steam nie ma nic wspolnego z forum wiec nie wiem po co to tu wkleiles jak nic ci to nie da
do nemore kolejny raz kiedy nie czekasz na moje wytlumaczenie/sprostowanie tylko wyciagasz konsekwencje w kierunku do mojej osoby dajcie sie najpierw wytlumaczyc a nie ze odrazu jest tak jak ktos mowi i adm off temat close i nawet sie obronic nie mozna taka moja prozba na przyszlos nie zamykajcie tematow w ktorym sie dana osoba nie wypowiedzial nawet nie mozna wyjasnic to tyle odemnie trudno jezeli adm off na 2 tyognie to luz jakos wytrzymam ale sadze ze to troszke przegiecie |
|
 |
|
|