|
Jaki kierunek studiów? |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
Janex
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Nick w Grze: Janex
#
Wysłany: 2011-01-26, 17:59 Jaki kierunek studiów?
|
|
|
Jaki według was kierunek studiów jest ciekawy i przyszłościowy? Jak każdy chcę mieć pracę po studiach, więc jak myślicie - jaki kierunek może dać mi tą pewność?
Interesują mnie kierunki techniczne. Szkoły, które biorę pod uwagę to Politechniki: Gdańska/Warszawska/Poznańska. Może ktoś studiował na jednej z tych szkół? Jeśli tak to podzielcie się wrażeniami
Chętnie wysłucham waszych opinii. |
|
|
 |
Użytkownik
milok
Ranga: Admin DD2
Informacje
Nick w Grze: MusicMan
#
Wysłany: 2011-01-26, 18:10 Odp: Jaki kierunek studiów?
|
|
|
| przyszłosciowe to na pewno informatyczne wszystkie, telekomunikacja oraz budownictwo. Jak już polibuda warszawska to czemu nie Łódzka? np. profil informatyczno/telekomunikacyjny z wykladowym angielskim i masz 100% pewsnosci na pracę/ |
|
|
|
 |
Użytkownik
pop
Informacje
Steam::  | nigdy nie czitowalem i nie bede czitowal!!! |
Nick w Grze: pop
|
#
Wysłany: 2011-01-26, 18:25 Odp: Jaki kierunek studiów?
|
|
|
| milok napisał/a: | | przyszłosciowe to na pewno informatyczne wszystkie, telekomunikacja oraz budownictwo. Jak już polibuda warszawska to czemu nie Łódzka? np. profil informatyczno/telekomunikacyjny z wykladowym angielskim i masz 100% pewsnosci na pracę/ |
Dupa na informatyke nie idz bo za duza bede mial konkurencje a tak na serio to infe polecam na polibudzie bedziesz mial trudniej ale jak myslisz ze sobie poradzisz to idz ;p mi sie infa tam podoba zeby tylko nie bylo tej ye.anej fizyki i logiki to lajt ale coz sa te przedmioty i trzeba im jakos zaradzic ;p a prawda jest taka ze w naszym kraju jak nie masz znajomosci to nawet z magistrem inzynierem pracy nie znajdziesz a Ty moze bys wiecej powiedzial jakie kierunki preferujesz albo do czego masz taleny ;p |
|
|
 |
Użytkownik
kabanos.
Informacje
Steam::  | fanmu |
|
#
Wysłany: 2011-01-27, 07:16 Odp: Jaki kierunek studiów?
|
|
|
| budowa maszyn ? to jest jeden z najtrudniejszych i najbardziej oplacalnych kierunkow ostatnimi czasy. |
|
 |
Użytkownik
Janex
Informacje
Nick w Grze: Janex
#
Wysłany: 2011-01-27, 18:46 Odp: Jaki kierunek studiów?
|
|
|
Interesuje mnie głównie coś związanego z fizyką, informatyka też może być ;p
Mechanika i budowa maszyn na polibudzie w Gdańsku też mi się widzi. Mam tam kolegę na 1 roku, mówi, że cholernie trudno, ale w przyszłości może się to opłacić.
Myślę też o budownictwie, ale jednak w tych czasach gro ludzi idzie właśnie na budownictwo...
Mam spory talent do języków(nie chwaląc się, znam 3 + polski ;p). Ale chcę iść na polibudę, więc one mi się w większym stopniu nie przydadzą.
Na pewno budowa maszyn, informatyka i budownictwo, które podaliście mnie interesują, ale czekam jeszcze na porady i może inne propozycje. |
|
|
 |
Użytkownik
pop
Informacje
Steam::  | nigdy nie czitowalem i nie bede czitowal!!! |
Nick w Grze: pop
|
#
Wysłany: 2011-01-30, 20:54 Odp: Jaki kierunek studiów?
|
|
|
Janex- | Kod: | | Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować |
|
|
|
 |
|
|