Jestem Majka i jestem z wami od dzisiaj tak wiem troszkę krótko ale zobaczycie że będzie wam ze mną bardzo dobrze i wiem już że zostanę tutaj z wami baaaaaaaaaardzo długoo
na serwerach leśne-dziady (nie polecam) miałam staż 3 lata dokładnie na bf2, niektórzy byli naprawdę fajni ale niektórzy potrafili człowieka zmieszać tak z błotem że później przez tydzień z domu nie wychodziłam (wszystko dlatego że jestem kobietą i gram w csa!)
Dzisiaj postanowiłam że już nigdy tam nie wrócę ! nie będą mnie poniżać przez to! A kochany admin nawet na to nie reaguje! i to ma być serwer???
Na tym serwerze postanowiłam że złoże podanie na admina doszłam do wniosku:
Raz się żyje! zawsze chciałam być adminem ale nigdy jakoś nie miałam na to odwagi, jak się zgodzicie to zobaczycie że na serwerze może być naprawdę milo i przyjemnie ale nawet jak nie będziecie mnie chcieli (oczywiście zrozumiem) to i tak dam wam tutaj dużo ciepła i na pewno we wszystkim pomogę A i jeszcze jedno nie chodzę do szkoły wiec będę tutaj prawie 24/7
A teraz moje wrażenia
Na początku miałam różne myśli oraz zadawałam sobie wiele pytań : (będę im obojętna czy mnie miło powitają ? , będą się śmiali ze jestem kobieta? jaka jest atmosfera? itp.. pograłam chwile w końcu po krótkiej rozmowie z adminem Sobolem (pozdrawiam ) stwierdziłam ze jest tutaj naprawdę sympatycznie, nie spotkałam na żadnym serwerze takich miłych ludzi teraz wiem że to jest to! to jest mój serwer!
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.