Zamknięty przez: Jest Bardzo Zle 2010-10-25, 06:00 |
Frekwencja. |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
Zimuś
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | zimol_92 |
#
Wysłany: 2010-07-16, 08:15 Frekwencja.
|
|
|
Wraz z JBZ sprawdziliśmy frekwencje adminów. Na podstawie gametrackera, a jak wiemy gametracker troszke oszukuje, wiec mozna sobie doliczyc powiedzmy tą 1h , 2h góra.
Na serwerze FFA a więc :
Budys - Last seen 26 czerwiec 2010.
pussy^wagon - 3h 10 min
Czapa - last seen 6 lipiec 2010
stympic - 2h
igorro - 84 min = 1h 24 min
kombi - 9h 30 min
krecik - 3h w ciagu tygodnia
murzyn - nie wiem na jakich nickach gra, ostatnio go widziałem bardzo dawno
fredy - na nicku fakename - 2h 30 min
rutek - urlop
schizaa - 16h 40 min
matul - 28h 28 min
traceer - 16h
veron - 11h
voodoo - 1h 12 min
zlatan - 6h 20 min
kasztan - 4h
koles git - 9h 20 min
kooky - 17h
blamed - 10h
do tego jeszcze zachowanie kombiego
| Kod: | | Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować | po którym wraz z JBZ doszlismy do wniosku że admin off .
aaa i przypominam !
| Kod: | | Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować | takie są wymogi na admina. wiec? chyba wniosek nasuwa się sam kto powinien zostać, a kto powinien stracic admina.
FFA2/BF
lelumpolelum - 7h 50 min
Number One - 2h
obsesja - Last Seen: Apr 24, 2010 at 4:05am :o
patrick - 17h 20min
Rko - 2h 25 min
ufek - 4 min
you cann - 4h 11 min
kapishon - 9h
andzia - 14h 20 min
TP :
azaris - 6h 30 min
bl - Last Seen: Mar 26, 2010 at 1:04pm :o
bodex - 26 min
kapiszon - 0h
knajf - 4h 20 min
ozzy - 0 h
pierszoroczniak - 0h
siw - 12 min
sz - 0h
You cann - 0 h
Vires - urlop
tp ? frekwencja masakra.. i dlatego jestem przeciwny adminom na 2 serwerach. czemu ? you cann na bf2 4h na tp 0 , tak jak kapishon zresztą .
Masakra.
2 tygodnie na poprawe jak i sytulacji na forum tak i na serwerach . pamietajcie ze nikt was na sile nie trzyma. |
| Ostatnio zmieniony przez Zimuś 2010-07-16, 08:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Użytkownik
RKO
Ranga: Mały troll
Informacje
#
Wysłany: 2010-07-16, 08:27 Odp: Frekwencja.
|
|
|
| Co do TP , tam gra tylko z jakiś 5/6 graczy max. Więc jak tu się dziwić , że admini grają a bf2 czy ffa ? |
|
 |
Użytkownik
Jest Bardzo Zle
Ranga: Pokolenie csN
Informacje
Steam::  | Jest Bardzo Zle |
Nick w Grze: Jest Bardzo Zle
#
Wysłany: 2010-07-16, 08:32 Odp: Frekwencja.
|
|
|
2 tygodnie na poprawe jak i sytulacji na forum tak i na serwerach . pamietajcie ze nikt was na sile nie trzyma.
aha i radze wam wziąść to siebie bo nie bedzie dziadostwa. na wasze miejsce przyjda inne osoby , ktore beda sie w 100 % starać i poświecą sie |
|
 |
Użytkownik
kabanos.
Informacje
Steam::  | fanmu |
|
#
Wysłany: 2010-07-16, 08:53 Odp: Frekwencja.
|
|
|
czyli bez rzadnych konsekwencji ? -to moim zdaniem szkoda waszego czasu skoro i tak teraz przez te 2 tyg dalej bedzie syf
Ciekawe ze igorro napisal w moim podaniu o adma ze jest adminow duzo, sa wakacje i zawsze bedzie ktos siedzial - jak narazie widac lipa - podobnie napisal Veron ze za duzo ludzi juz - i mieliscie racje przynajmniej w tej kwesti ze jest ich naprawde duzo tylko co z tego jak maja przegrane 3h a niektorzy widziani ostatni raz byli na swieta ?
O tym sprawdzaniu uprzedzal JBZ , moim zdaniem nie powinno tego byc - sprawdzanie powinno byc bez jakiejkolwiek zapowiedzi - to jest wasz obowiazek grac a nie zeby was gonili do grania i ostrzegali co tydzien.
Admini FFA to zgrana paka bo sie juz znaja duzo - mozna powiedziec elita, ma to swoje plusy bo sie potrafimy dogadywac, popierac , wspierac, nikt pod nikim dolkow nie kopie - ale chyba najwazniejszy jest w tym wszystkim serwer - bo to ze sie trzymamy razem nie znaczy ze mamy bronic tych co sie opierdalaja - mozna bronic np Topka jak poprzeklina na kogos i mowic ze tamten sprowokowal, ale po co wstawiac sie za gosciem co jak patrze na innych serwerach gra a na uszatku mu sie nie chce?
Ja jestem za tym zeby nie zostawic tego bez echa i jakies - jakiekolwiek dzialania podjac - dla dobra wszystkich - bo kandydatow na admina jest sporo co norme klepia w 3 dni |
|
 |
Użytkownik
OSTRy
Ranga: Rośnie w siłę
Informacje
Nick w Grze: lou.
#
Wysłany: 2010-07-16, 10:05 Odp: Frekwencja.
|
|
|
tak nawiasem bL i obsesja przeciez juz dawno zrezygnowali z gry na csn |
|
|
|
 |
Użytkownik
Jest Bardzo Zle
Informacje
#
Wysłany: 2010-07-16, 10:25 Odp: Frekwencja.
|
|
|
| konsekwencje beda ;] 2 tygodnie i admin off . teraz upomnienie slowne. kombi jedynie na ta chwile off |
|
 |
Użytkownik
ed
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-07-16, 11:21 Odp: Frekwencja.
|
|
|
Ja dodam tylko, ze serwera TP nie powinno sie traktowac tak samo jak FFA, czy BF2.
Na FFA serwerze prawie caly dzien jest ponad 20 osob, na BF2 prawie nigdy nie schodzi ponizej 10. A TP? Tam malo kiedy jest wlasnie te 10 osob. Pol dnia serwer swieci pustkami, wiec admini maja siedziec tam sami? Biegac sobie po mapie i podkladac pake i strzelajac w duchy? Bez sensu.
Sam jak podliczylem wg gametrackera sobie (Przypominam, ze mam Trial Admina) to mi wyszlo 3,25godz. To zdecydowanie za malo, ale i tak jestem top1 na serwerze, a to chyba wyjasnia moje wczesniejsze slowa. Serwer jest pusty i nie ma kiedy przesiedziec tych 12 godzin. Chyba wazne jest, zeby byli admini wtedy kiedy sa gracze, a nie maja sami ze soba grac.
Dlatego tez mam 12,5godz. przegrane na BF2, a nie mam tam admina. No ale wole sobie pograc na tym serwerze, niz siedziec jako jedyna osoba na TP. Na AIM/AWP nie da sie sprawdzic czasmu na gametrackerze, ale jestem ciagle w top3 wiec tez wchodze tam kiedy tylko pojawia sie ludzie. Nie dlatego, ze chce byc w top na wszystkich serwerach, tylko dlatego, ze na TP nie ma z kim grac! |
|
|
|
 |
Użytkownik
knajf
Ranga: Zaczyna Ogarniać
Informacje
Nick w Grze: knajf
|
#
Wysłany: 2010-07-16, 12:46 Odp: Frekwencja.
|
|
|
Zgadzam się w pełni z edem, odkąd przyszły wakacje serwer świeci pustkami, to dziwne bo w czasie roku szkolnego (i ostanich tygodni poprzedzających koniec roku) ludiz było mnóstwo i serwer zaczynał pustoszeć dopiero po 22-23. Teraz jak jest lato ciężko uzbierać o 16 Godzinie (!!!) 6 ludzi żeby pograc 3vs3 na 1 bs...Wg mnie jest to problem związany z tym ze dużo ns'ow bez większego skilla nie ma szans na przyfragowanie więc idzie kampić na bf2... Zresztą widać że duzo ludzi się poprzerzucało, wg mnie rozwiązaniem jest ściągniecie osób z platformy steam do gry na tp jednak jest to już kwestia rozpowszechnienia serwera...
@@ no chyba że nemore załaduje boty żeby admini mogli je wrzucać i wyrzucać z menu amx i z nimi grać -.- |
|
|
|
 |
Użytkownik
Zimuś
Informacje
#
Wysłany: 2010-07-16, 13:49 Odp: Frekwencja.
|
|
|
troszke sie tutaj pospieszyłem, bo akurat nie patrzyłem na frekwencje graczy na TP.. Głównie patrzyłem serwer FFA |
|
 |
Użytkownik
CIASTKO W D...
Ranga: Admin DD2
Informacje
Steam::  | TrzezwyInaczeJ |
Nick w Grze: puSSy^^wAgon.
|
#
Wysłany: 2010-07-17, 13:53 Odp: Frekwencja.
|
|
|
| No wiem ze ostanio malo gram. Dostalem nowa prace i pozno wracałem ale teraz mysle ze poprawie statystyki:) przybyk |
Te, d¿oja podaj, bo se machn¹Ì chcê
Strach ma strasznie maÂłe oczka swe
 |
|
|
|
 |
Użytkownik
Number One
Ranga: Rośnie w siłę
Informacje
Steam::  | NumberOneWisnia |
Nick w Grze: Barcelonczyk
|
#
Wysłany: 2010-07-17, 18:00 Odp: Frekwencja.
|
|
|
| Ja ostatnio malo siedzialem na serwie ...no ale cos zawsze jak wchodzilem ping 200,300,500 , malo kiedy byl ponizej 100. Male problemy z siecią ;/. Ale mam nadzieje ze Litwinek szybko sie z nimi upora ;p |
|
|
 |
Użytkownik
schiza
Ranga: Wyjadacz
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-07-18, 14:11 Odp: Frekwencja.
|
|
|
| admini ffa tragedia a o innych juz nie wspomne;p Trzeba poprawic frekwencje , i bedzie wszystko dobrze;] cheat bez szans;p dalem rade;] |

|
|
|
|
 |
Użytkownik
Jest Bardzo Zle
Informacje
#
Wysłany: 2010-07-18, 17:45 Odp: Frekwencja.
|
|
|
| tak jak zima pisał . 2 tygodnie na poprawkę macie potem skreślamy |
|
 |
Użytkownik
siw-psk
Informacje
Steam::  | madu666 |
Nick w Grze: siw
|
#
Wysłany: 2010-07-18, 18:37 Odp: Frekwencja.
|
|
|
ja nie bede tu pierd... głupot dokladnie z knajfem i edem sie zgadzam wchodze jak są ludzie jak nie ma i gra 3 osoby to sie daje dd2 i juz cos tam frekfencja wchodzi.. nie raz chce grac i nie ma z kim to co tak jak ed napisal bede sam strzelal i pake podkladał. I tez mnie zastanawia dlaczego mam 12 min a nie wiecej jak sam knajf i szczegolnie ed moze potwierdzic ze gralem ostatnio z 3-4 w 1 dniu.. Moim zdaniem TP-owcow (adm) nie powinno sie brac tak pod uwage bo wiadomo jak jest... ( a co do tego ze "nikt was nie trzyma." )
Słuchaj chcesz offuj nas ja jestem adminem juz dlugo i bylem na ffa i tp i bf2 ... znajdz sobie jakis frajerkow po 15 lat co na początku beda ogarniac a potem pojebią XD ... a tu masz zaufanych co od dobrych 2 lat adminują i ogarniają znaja graczy . dobra to tyle i tak za duzo napisalem.. |
|
|
|
 |
Użytkownik
Zimuś
Informacje
#
Wysłany: 2010-07-18, 20:08 Odp: Frekwencja.
|
|
|
ale nikt do was nie ma pretensji o to że nie gracie na serwerze, jeśli na nim nikogo nie ma . jak będą ludzie to wbijajcie, bo wiadomo samemu biegać to jednak też się po jakims czasie nudzi.
wiemy co sie stało z TP czy FFA. rok temu na obydwa serwery, żeby wejść trzeba było czekać do zmiany mapy, stracilismy dużo graczy ;] , teraz serwer ffa jest pusty juz o 2 w nocy, gdzie normalnie grywało się do 5 rano . |
|
 |
|
|