najlepiej do 24 kiedys bylo 24 i 25 slot chyba dla admina wcale nie bylo tak zle
odpada. 31 slotów musi być na ffa, ciężko sie przyzwyczaić do 24.. pozatym myślę że połowa graczy na ffa woli "zamieszanie" niż gre FFA podchodzącą pod TP ;]
ostry to ma pomyslu zawsze najlepsze. Powiekszyc ten ram , tak jak nemore to mowil i bedzie git;]...24 sloty , juz sobie to wyobrazam , ciagle serwer full i wszyscy sie wkurwiaja ze nie ma miejsc...podania o sloty posypaly by sie;p
co do moich 9godzin nie ma co sie przyczepiac, bo nie liczy sie ilosc tylko jakosc skutecznosc w grze na poziomie 83% a tak na poważnie, do moich najważniejszych obowiazków należy rodzina, praca, robota w okół domu, a nie tak jak kiedys za czasów studenckich jakies pierdoly i cs. jezeli z tego powodu ze mam przegrane 9h w tym tygodniu mam stracic adma to OK. Nie jest on dla mnie aż tak ważny zebym darł włosyz glowy po jego zabraniu! lepiej go dać jakiemuś dzieciuchowi który napierdziela po 6h dziennie i w nogach spi z csem!
co do moich 9godzin nie ma co sie przyczepiac, bo nie liczy sie ilosc tylko jakosc skutecznosc w grze na poziomie 83% a tak na poważnie, do moich najważniejszych obowiazków należy rodzina, praca, robota w okół domu, a nie tak jak kiedys za czasów studenckich jakies pierdoly i cs.
ale Ty masz jeszcze te 9h przegrane, niektórzy admini nie mają wcale ;] albo po 20, 30 min wiec Ciebie nie ma się tutaj co czepiać. na dodatek jest adminem który ma najwiecej godzin na ffa2 , wiec do Ciebie nie ma sie co czepiac..