|
Dyskusje o podejrzanych graczach... |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
virus świrus
Ranga: Admin DD2
Informacje
Steam::  | asdafarian |
Nick w Grze: v.
#
Wysłany: 2011-02-15, 12:49 Dyskusje o podejrzanych graczach...
|
|
|
Jak w nazwie tematu...
Tutaj rozmawiac bedziemy o podejrzanie grajacych ludziach z kazdego serwera naszej sieci.
Wystarczy podac nick i dodac demko...
Inni Admini beda zwracali na niego wtedy szczegolna uwage na serwerze oraz ocenia demka wrzucone przez oskarzyciela.
Temat jest widoczny tylko dla uzytkownikow forum nalezacych do grup Adminowskich, wiec nie ma obawy ze jakikolwiek User to przeczyta
-------------------------------------------------------
Ode mnie na poczatek leci Kaczucha. Gra na FFA, ma NonSteama... Za kazdym razem gdy jest na serwerze wrecz roi sie od wypowiedzi na U@ ze ma on WH.
Obserwujac jego gre czesto jest slychac przeciwnikow i wydaje sie byc czysty, ale nieraz ma chwile gdzie nie dalo sie ani zobaczyc ani uslyszec, a on wie...
Demka (Chociaz nie wiem czy cos na nich jest bo ich nie ogladalem, a bylo 2 odpalonych wtedy na serwerze): | Kod: | | Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować |
|
|
 |
Użytkownik
Ciur3k
Ranga: Przyjaciel
Informacje
Steam::  | Ciur3k |
Nick w Grze: CIUR3k!
#
Wysłany: 2011-02-15, 16:44 Odp: Dyskusje o podejrzanych graczach...
|
|
|
Viresik zaraz je sprawdzeee )
mi na nerwy działa 2 typkoow ;pp
KULA DAJE FULA juz od tygodnia zgrywam na niego demka.. gra na wh.. ma czita z z anty ss.. jest pewien sposob na oszukanie anty ss P ale poczekam na dokladne demkoo P jak gra ziomek to ciagle widac jego odruchy wuchaczowskie.. ale nie skanuje ewidetnie.. ale wkoncu popelni blad ;DD a bd czekal;pp
a drugim typkiem.. bardziej drugimy to panowie michau opur bedzie topur, i krzysjo topur bedzie opur tego drugiego juz nie widuje.. ale pierwszy dalej napierdala mi na wh.. na steam dodatkowo.. juz mnie to irytuje bo sie skubany dobrzee kryje. |
|
 |
Użytkownik
siulamy siulamy
Ranga: Troll
Informacje
#
Wysłany: 2011-02-15, 16:57 Odp: Dyskusje o podejrzanych graczach...
|
|
|
| michau opur daje topur to kapitan zajebistość czy coś w tym stylu. |
|
|
|
 |
Użytkownik
Ciur3k
Informacje
#
Wysłany: 2011-02-15, 17:27 Odp: Dyskusje o podejrzanych graczach...
|
|
|
taaaa albo frytki z mjensem |
|
 |
Użytkownik
VeROn!
Ranga: Rośnie w siłę
Informacje
Steam::  | VeROn! |
Nick w Grze: Z4wzi3ty!
|
#
Wysłany: 2011-02-15, 19:56 Odp: Dyskusje o podejrzanych graczach...
|
|
|
Vires co do demek to wygląda jak czystego gracza Wszystko da się wyjaśnić. Na 2 demku skanuje żaluzje i powiem Ci, że też na inferno go dzisiaj obczajałem i za każdym razem skanuje lewą stronę. I ani raz nie było ct ;] Dla mnie póki co to mlody gracz, który myśli podczas gry, ale widziałem go tylko pare mapek więc zdania stanowczego nie mam.
A co do tego kapitana chłopaki to jak dla mnie info z VT. Nagrywalem 3 mapy 100 MB i usunąłem przy wklejaniu demek kaczuchy ;] ESP mało daje bo ma nerwowe odruchy gdy wychyla się mu gracz hmm. Dobre demko, że ma info (VT czy Wh) i perma za oszustwo. |
|
 |
Użytkownik
milok
Informacje
Nick w Grze: MusicMan
#
Wysłany: 2011-02-15, 20:36 Odp: Dyskusje o podejrzanych graczach...
|
|
|
| no dokladnie, było mowione ze nie ma tlumaczenie ze VT.... |
|
|
|
 |
Użytkownik
PeTrOs
Ranga: Admin FFA
Informacje
Nick w Grze: PeTrOs
#
Wysłany: 2011-02-27, 10:37 Odp: Dyskusje o podejrzanych graczach...
|
|
|
| Kiks ma wh. Sam mialem go na oku, ale teraz dostalem info z pewnoego zrodla tak, ze miejcie na niego uwage |
|
 |
Użytkownik
Ej to ja zuzia
Ranga: Kobieta
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-02-27, 13:53 Odp: Dyskusje o podejrzanych graczach...
|
|
|
| Ja wątpię w to że kiksu ma wh bo znając jego umiejetności gdyby to wh miał to by o wiele lepiej grał .:) |
|
|
|
 |
Użytkownik
Ciur3k
Informacje
#
Wysłany: 2011-02-27, 14:00 Odp: Dyskusje o podejrzanych graczach...
|
|
|
Hahaha... napisał do mnie wczoraj nasz odwieczny kolegaa
Szukam skilla lub statsiarz
| Kod: | | Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować |
To jest skurwiel..sry za słownictwo ale tutaj i tak nie ma dojsciaa zaden zwyly user to nic sie nie stanie jak sobie poklne.. ;DD
wiedziałęm ze to on ostatnio nadupiał.. ale nie umiałem dojsc do tego.. i jednak..
Kto mieszkaa bilsko niego zeby mu morde obic ? |
|
 |
Użytkownik
siulamy siulamy
Ranga: Troll
Informacje
#
Wysłany: 2011-02-27, 15:55 Odp: Dyskusje o podejrzanych graczach...
|
|
|
| Kiksu ta tam nawala na vt. Nie na wh. Bardziej dziwi mnie ostatnimi czasy przypływ skilla ed'a (3)Player |
|
|
|
 |
Użytkownik
kabanos.
Informacje
Steam::  | fanmu |
|
#
Wysłany: 2011-02-27, 19:05 Odp: Dyskusje o podejrzanych graczach...
|
|
|
| kiks moze miec wh gralem z nim sporo mixow i ma akcje w ch** podejrzane. Proponowal bym sie mu przyjrzec . |
|
 |
Użytkownik
KruQ
Informacje
Nick w Grze: KruQ
|
#
Wysłany: 2011-02-27, 19:06 Odp: Dyskusje o podejrzanych graczach...
|
|
|
Przecież ed zawsze bardzo dobrze grał, nigdy go o nic nie podejrzewałem i nie widziałem u niego żadnej akcji wskazującej na wh, w 99,99% jest clear, 100% zaufania mam tylko do osób z którymi gram już naprawde długi okres czasu, ale na pewno eda bym o nic nie podejrzewał ;p
A kiks.. niby nic konkretnego na niego nie mam i nie wiem czy ma czy nie, ale czasem jak sobie patrzę jak kto gra, to miał parę akcji jakby mógł być odpalony. |
|
|
|
 |
Użytkownik
VeROn!
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-02-28, 13:01 Odp: Dyskusje o podejrzanych graczach...
|
|
|
Moje 3 grosze co do kiksa Że gra na VT jestem pewny, bo już się nimi kiedyś zajmowałem. Ale już się go chytał nie będe za za to vt mialem nieprzyjemności ostatnio. Więc tak:
| Kod: | | Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować |
Tutaj jest ervin vt plus dowody (nie mam demka z kiksem ale miałem ^^). Ervin gra z kiksem na vt a najlepiej to sprawdzić po nickach i sami się przyznali wtedy. Nicki:
- Kiks aka moj pierwszy rasz
- Ervin aka moja pierwszy rrasz
Grał i gra już tak przyzwyczajony. Lepiej się tym nie zajmujcie bo pół sieci się przyczepi. Kiks gra na vt pouyolski tez gra na vt mimo dowodów (3 dni bana)
Siulamy zgadzam się z Twoimi słowami ed nigdy aż taki się nie wychylał grą. Od kiedy jest na ns coś jest nie tak. Ssy czyste, gdy go nagrywam czysto a mimo wszystko wiem, że coś przeoczam.. |
|
 |
Użytkownik
milok
Informacje
Nick w Grze: MusicMan
#
Wysłany: 2011-02-28, 13:23 Odp: Dyskusje o podejrzanych graczach...
|
|
|
| powiem tak. 3/4 serwera nawala na VT, jedyne co mozemy robic to nagrywac demka, ale dopiero wtey kiedy w regulaminie bedzie jakis jasny pkt dotyczacy VT. Co do Eda, on na steam tez gral w sumie dosc dobrze, a z wlasnego doswiadczenia wiem ze na ns po graniu na s gra sie na farcie(nie mialem ostatnio steama troszke, no i wszyscy widzieli jaki p(r)opłoch byl na serwie jak gralem^^ |
|
|
|
 |
Użytkownik
VeROn!
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-02-28, 17:49 Odp: Dyskusje o podejrzanych graczach...
|
|
|
Mamy 2 kolejne osoby na vt piepszące serwer. Wcześniej takich nicków nie widziałem i avatary nowe (steam id nie porównywałem)
CHUCK NORIS POGROMCA TEXASU
STIWEN SEAGAL POGROMCA BANDYTUW
Nicki pisze z głowy, wiem że jakieś ortografy mieli To dla informacji jak by miał ktoś napisać czy któryś z nich ma wh. |
|
 |
|
|