Przesunięty przez: nemore 2011-09-19, 16:57 |
dwie sprawy |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
Santos.
Ranga: Świeżak
Informacje
Steam::  | Santos1878 |
Nick w Grze: Santos.
|
#
Wysłany: 2011-09-19, 07:32 dwie sprawy
|
|
|
1. plugin
Jako że są problemy z: ilu playerów na danej mapie i ile bs'ów gramy to coś takiego. ;]
| Kod: | | Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować |
Szybkie info, otóż plugin działa na mapach "de_" i blokuje on bs b/a jaki upatrzy H@ ( można by oddzielny temat np tutaj zrobić jakie bs'y mają odpaśc) jak jest mniej niż np. 4 CT. Przykład mapa de_nuke, gramy 4 TT na 3 CT, bs "dolny" jest blokowany i nie da się paki podłożyć. Gramy góre.
Co wy na to?.
niedawno kłóciłem się z jednym z graczy ponieważ byłem sam w ct
a ich było 2/3 i napisałem że gramy tylko duży
a oni cały czas chodzili na mały (mapa Inferno)
później leca za Free bany
ponieważ ktoś zwróci adminowi uwagę a ten już banuję
tak samo jest na serwerze dużo adminów (Cwaniaków)
którzy nie ogarniają serwer
2. sprawa Jak na razie chodzi serwer [Only Dust 2]
ale co z reszta
serwery są puste i nikt nie gra na nich...
mam prośbę By Założyciel (bo nie wiem który to )
dał mi admina np na FFA a ja spróbuje rozkręcić serwer
oraz chciałbym z nim trochę porozmawiać o zmianach
czekam na waszę wypowiedzi |
|
|
 |
Użytkownik
virus świrus
Ranga: Admin DD2
Informacje
Steam::  | asdafarian |
Nick w Grze: v.
#
Wysłany: 2011-09-19, 10:43 Odp: dwie sprawy
|
|
|
Pierwsza sprawa jak dla mnie odpada. To tylko kwestia ugadania sie graczy czy chca grac na 1 czy 2 bsy Ja osobiscie wole nawet 2on2 grac po calej mapie (Chociaz zalezy jeszcze z kim - Czasem trafi sie czlowiek ktory zaczyna dopiero grac i nawet nie umie przeczytac co dzieje sie na say: i lata gdzie popadnie).
Ktos bedzie chcial grac na dwa BSy to bedzie gral na dwa, nikt mu nie zabroni. W koncu serwer ONLY DD2 to serwer na zasadach FFA. Wazne zeby tylko nie kampil z paka.
Co do drugiego punktu... Zloz podanie o posade Admina, uzytkownicy je rozpatrza biorac pod uwage Twoj udzial w zyciu CsN.pl oraz wymogi jakie sa ustalone przez Administracje Forum.
Poza tym wydaje mi sie ze temat jest w zlym dziale. Dotyczy on serwera, a nie forum. |
|
 |
Użytkownik
Maverik
Informacje
Nick w Grze: .MaVeRiK.
|
#
Wysłany: 2011-09-19, 10:53 Odp: dwie sprawy
|
|
|
Santosowi chodzi, że mimo iż się umawia na 1 bs to i tak niektórzy grają na 2, co większość osób wkurza.
Osobiście też bym chciał żeby był nacisk, że dopiero od 4 CT gramy na 2 bsy, ale nie wiem czy blokowanie bsów to dobry pomysł.
A co do admina to racja, złóż podanie i zostanie ono rozpatrzone, bo tak ci nikt nie da.
|
|
|
|
 |
Użytkownik
ghosthanys
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | ghosthanys |
Nick w Grze: ghosthanys
#
Wysłany: 2011-09-19, 10:57 Odp: dwie sprawy
|
|
|
Więc tak, decyzje podejmują ci panowie | Kod: | | Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować |
wypowiem się jak to widzę, plugin w sumie mógłby być nie wiem jak ze strony technicznej czy by nie stwarzał problemów ,fakt przy małej ilości graczy ,gracze biegają na 2 bs-y co jest trochę uciążliwe ,osobiście za to nie daje kicka tym bardziej bana ,bo wystarcza tylko na sayadmin " only A " i wszystko wraca do normy.
A co do admina na dawne FFA obecna nazwa to ONLY INFERNO+NUKE jeżeli dobrze zrozumiałem ,to na to stanowisko trzeba sobie zasłużyć i czymś wykazać ,można serwer rozkręcić bezinteresownie wystarczy zapał i chęci , a zdarzyły się przypadki które bezinteresowne zaangażowanie w rozwój sieci ,zostały zauważone i docenione.
A co do cytatu " tak samo jest na serwerze dużo adminów (Cwaniaków)
którzy nie ogarniają serwer " takie wypowiedzi siebie daruj ,albo złóż skargę na danych adminów w odpowiednim dziale , następnym razem za takie teksty posypią się ostrzeżenia ,a z tego co pamiętam to już cię na serwie upominałem słownie za epitety rzucane w stronę graczy. |
|
 |
Użytkownik
BeTiasty.
Informacje
Steam::  | hannah677 |
Nick w Grze: BeTiasty.
|
#
Wysłany: 2011-09-19, 16:55 Odp: dwie sprawy
|
|
|
| Cytat: | mam prośbę By Założyciel (bo nie wiem który to )
dał mi admina np na FFA a ja spróbuje rozkręcić serwer |
Przepraszam Cię bardzo kochany, ale powiedz mi jak pomoże Ci funkcja admina na serwie w rozkręceniu go? Kto prosi o stanowisko nie nadaje się na nie. A co do reszty hanys już powiedział, najlepiej takie sprawy kierować na PW. Z nemore'm możesz zawsze porozmawiać o zmianach na PW |

|
|
|
|
 |
|
|