Ogłoszenie 
el cassico, gran derbi, real madryt, fc barcelona, pojedynek

Forum Ogólnotematyczne - Serwery Counter Strike 1.6 Strona Główna
    » Organizacja Forum » Sprawy dot. Forum » Aktualności » Droga Administracjii.

Tagi tematu: administracjii droga

Zamknięty przez: virus świrus
2010-11-23, 13:33
Droga Administracjii.
Autor Wiadomość
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'

Informacje
Steam::
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2010-09-20, 17:08   Droga Administracjii.

Z racji że ostatnio zaczęto dalej mnie rozliczać z moich przewinień i trakuje się osobę h@ jako usera z przywilejami chciałbym lekko ostudzić zapały administracji.
z dniem dzisiejszym i po rozmowie z jedną osobą która zgodnie ze mną stwierdziła że ja mówiąc zeby osoby zarządzajce pod moją nie obecność na forum, podejmowały decyzje i część ludzi wzięła sobie nad to te słowa do serca. Z dniem dzisiejszym wrzucam małą aktualizację w obowiązkach Moderatorów i Junior Admina.:

Wszelkie sprawy związane z UB w działach skarg nie mogą być zamknięte i rozwiązane bez zgodności przynajmniej dwóch moderatorów.
Dobrze by było żeby także Junior Admin znalazł poparcie przynajmniej u jednego z moderatorów zanim Temat zostanie rozwiązany.

Uprzednio informuję że został zaktualizowany regulamin forum i zachęcam do przeczytania.

I Sprawa kolejna, nie życzył bym sobie aby mnie ktoś rozliczał z mojego działania, to że lekko nadłamie regulamin nie znaczy ze wy tez możecie. Dlatego jest Hierarhia na forum.
Teraz będziecie sobie tłumaczyć to tym że : H@ powinien dawać przykład swoim zachowaniem. Owszem, ale wy wzupełności powinniście bardziej dawać przykład.
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.

Użytkownik
VooDoo16
Ranga: Rośnie w siłę

Informacje

#  Wysłany: 2010-09-20, 18:23   Odp: Droga Administracjii.

W końcu zacznie się jakiś Team Work z naszej strony. Bana będzie można zdjąć dopiero po konsultacji minimum 2 moderatorów więc pewnie na początku narobi się troszeczkę bajzlu xD ale pomysł jest przedni.

Użytkownik
skorupiak
Ranga: Przyjaciel

Informacje
SKORUPIAK78

Nick w Grze:
skorupiak78

#  Wysłany: 2010-09-21, 06:05   Odp: Droga Administracjii.

Hmm dla mnie to jest troche bez sensu. Jak widze ze gość jest czysty ssy nie modyfikowane i ktos z userow sie jeszcze wypowiedzial to mam czekac na moda powiedzmy pol dnia zeby moc goscia odbanowac? No troche to jest nie tak. Ja rozumie sytuacje ze nie jestem pewny gosc moze cos miec ale wcale nie musi. Perfidne rzeczy jak aim czy wh czy z innej beczki jak gosc jest czysty rozwiazujmy sami. Nie raz bylo tak ze nie ma nikogo przez dluzszy czas. Pisali ludzie ze u was to sie na UB czeka krotko i niech tak zostanie. Ja sam decyzji w trudnych przypadkach nigdy nie podejmuje i tego sie trzymajmy. Nie wiem co na to Nemor ale ja to tak widze. Pozdrawiam.

Użytkownik
Zos!#k
Ranga: Mały troll

Informacje
Nick w Grze:
Zos!#k

#  Wysłany: 2010-09-21, 06:47   Odp: Droga Administracjii.

Skorupiak, ale tu chodzi o to, żebyście zaczęli ze sobą współpracować. To wam wyjdzie na dobre. Czasami ludzie popełniają błędy...

Użytkownik
Igorro
Ranga: Mały troll

Informacje
jerzyxd93

Nick w Grze:
Igorro

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-09-21, 07:08   Odp: Droga Administracjii.

nic o ub nie mowil a o zamykaniu tematu wiec wydaje mi sie ze ub mozesz dac jesli jest czysty a jesli masz watpliwosci to tak czy siak czekasz a drugi mod dopiero zamyka temat' __) tak to rozumnem :D

rejestrujcie sie :http://s3.sfgame.pl/index.php?rec=61666
gra przegladarkowa :D

Użytkownik
nemore

Informacje
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2010-09-21, 09:15   Odp: Droga Administracjii.

Cytat:
ale tu chodzi o to, żebyście zaczęli ze sobą współpracować. To wam wyjdzie na dobre

Myślę że zośka to powiedział dostatecznie, Moderatorzy to grupa a w grupie są 3 osoby jaki jest sens w istnieniu grupy jak każdy z was bez kontaktu z sobą podejmuje działania? Żaden.
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.

Użytkownik
virus świrus
Ranga: Admin DD2

Informacje
asdafarian

Nick w Grze:
v.

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-09-21, 16:59   Odp: Droga Administracjii.

Zos!#k napisał/a:
Czasami ludzie popełniają błędy...

Dlatego niech Modzi/J@ patrza na ssy nie tylko w nowych tematach ale tez zamknietych przez inna osobe bo moze czegos sie dopatrza. Ja tu bym sie podpisal pod Skorupiakiem.

Co do regulaminu to proponowalbym CALKOWICIE ZABRONIC wypowiadania sie w skargach/banach userom. Chyba ze zobacza ze ssy NIE SA CZYSTE. Jesli screeny sa czyste mimo ze podanie nie jest napisane poprawnie to wszystkie posty traktowac to jako offtop i karac warnami... Bo zalamuje mnie to jak ktos napisze skarge a w tym temacie pokazuje sie 10 postow i w kazdym napisane 'Napisz podanie' albo 'ssy czyste czekaj na ub'...

Użytkownik
kabanos.
Ranga: Przyjaciel

Informacje
fanmu

Ostrzeżeń:
 20/70/100
 #  Wysłany: 2010-09-22, 14:10   Odp: Droga Administracjii.

nie bylo mnie od niedzieli do dzis i fajny syf sie zrobil - jestem moderatorem wiec moge wypowiedziec swoje zdanie : wszystkie zmiany to jedna wielka bzdura jak i w regulaminie tak i obowiazki moderatorow moim zdaniem wspolpraca jest i to zajebista ale nie kazdy chce wspolpracowac. J@ i 2 modow ma kontakty ze soba zajebiste bo tego chca. Voodoo widze ze Ci samotnosc przeszkadza i jak masz problem to lecisz do nemora , a powiedz czy probowales kiedykolwiek pogadac z ktoryms z nas tj. ze mna skorupiakiem lub jbz i to nie na temat forum ? ze mna watpie na poczatku pisalem do Ciebie na steam jak zostales modem i pozniej na pw to totalna olewka . Ja i z Kamilem i Grzeskiem mamy zajebiste kontakty i mozemy gadac nie tylko na temat spraw forum lecz i w zyciowych sprawach mozna sie poradzic u kazdego. Teraz zeby zamykac temat i dawac ub trzeba konsultacji drugiego moda nie licz ze ja zwroce sie do Ciebie skoro sam nie wykazujesz zadnej checi , mogles przed skarzeniem sie u szefa chociaz sprobowac.

nr kom juz od skorupiaka mam to ogarniemy.

ps. zamiany sa beznadziejne ale nie rezygnuje moze ta glupota przejdzie a jak nie to zrezygnuje bo przeciez szkoda sie meczyc i jak to wszyscy mowia jak nie ja to inny przyjdzie ;]

Użytkownik
nemore

Informacje
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2010-09-23, 08:01   Odp: Droga Administracjii.

Uważasz że beznadziejną sprawą jest to że każę żeby przynajmniej dwóch modów się wypowiedziało? Nie sądzę, zmierzam do tego że ostatnimi czasy doszło do modyfikacji ssów gdzie jedna osoba powiedziała ze czyste i poleciał szereg odpowiedzi "czyste" aż w końcu jeden mod zauważył że one są modyfikowane. Dlatego też podjąłem taką decyzję. Jeżeli się ktoś nie zgadza z tą propozycją, to trudno albo się pogodzimy z tym że prawo nie koniecznie dla wszystkich jest korzystne albo po prosty "trudno"
Vires:
Cytat:
Co do regulaminu to proponowalbym CALKOWICIE ZABRONIC wypowiadania sie w skargach/banach userom
jest magiczna linijka w regulaminie która brzmi:
Cytat:
jeżeli coś pominąłem proszę zgłosić mi to na PW.
GG moje masz , PW znasz i wiesz że odpowiem więc zapraszam albo do założenia tematu na forum co do zmian albo dodania do regulaminu albo przegadajmy to na priv i przeniose to na forum :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Wymiana linkami: PGC-Play.pl Najlepsze serwery CS 1.6 n00bs.pl - HolyShit - BlackMesa - hs-serwer.pl - Tracha Blog - Counter-Strike-Arena - cs-serwer - FragArena - Zwieracz - csHax - Darmowe MP3 - Katalog SEO
Serwery Counter Strike Uszatek

FFA - 188.191.200.23:27015

ONLY DD2- 188.191.200.24:27015

BF+DM - --------------------