Zamknięty przez: nemore 2010-05-12, 12:29 |
Drobne Pytanko :D |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
Ino Dino
Ranga: Mały troll
Informacje
Steam::  | Ino_Dino |
Nick w Grze: Ino Dino
#
Wysłany: 2010-05-11, 21:15 Drobne Pytanko :D
|
|
|
Mam takie pytanie odnośnie wszystkich adminów... a mianowicie ...
Dlaczego nie jest możliwa opcja przyznania admina osobie starającej się na wszystkie serwery csnemore.... a swoje pytanie motywuję tym że np. jak ja nie mam admina na tp to jak ktoś chituje to trzeba pisać na sb a nie interweniować od razu to samo się tyczy bf2 nie ma żadnego admina na serwie a cziteży szaleją no i niekiedy dopiero po kilku godz możne ktoś wejść i interweniować.... bo np. nikt z nas kto posiada admina o danej porze nie morzę wejść i zadziałać ....
Pytam tak tylko z ciekawości bo zastanawiam się czy to nie miało by ogólnego sensu dla pozbycia się cziterów z serwerów csnemowe.....
czekam na odpowiedzi na dręczące mnie pytanie
pozdrawiam Ino Dino |
|
 |
Użytkownik
vu0
Ranga: Zaczyna Ogarniać
Informacje
Nick w Grze: majkeL
|
#
Wysłany: 2010-05-11, 22:05 Odp: Drobne Pytanko :D
|
|
|
| pewnie dlatego żeby taki admin skupił sie na 1 servie, na robocie, która do niego należy i żeby starał się ją wykonywać jak najlepiej. |
|
|
|
 |
Użytkownik
schiza
Ranga: Wyjadacz
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-05-11, 22:26 Odp: Drobne Pytanko :D
|
|
|
| a jezeli juz sie tego podejmuje to siedzi na jednym serwerze i na nim zawiesza swoja uwage...Po to sa admini na kazdych serwerach inni:) |

|
|
|
|
 |
Użytkownik
Jest Bardzo Zle
Ranga: Pokolenie csN
Informacje
Steam::  | Jest Bardzo Zle |
Nick w Grze: Jest Bardzo Zle
#
Wysłany: 2010-05-12, 06:12 Odp: Drobne Pytanko :D
|
|
|
po to jest admin przydzielony na 1 serwer zeby 1 pilnowal a nie wszystkich prawda:>?
to nie nasza wina ze tak jest z adminami albo ktos przyklada sie albo ktos sie opierdala . mowiac ze sie ktos stara mowisz pewnie o schizie ale on wie jakie jest nasze zdanie w tej kwesti |
|
 |
Użytkownik
Patrick
Informacje
|
#
Wysłany: 2010-05-12, 07:26 Odp: Drobne Pytanko :D
|
|
|
Wszystkich serwerów napewno byś nie dał rady upilnować.
A tak każdy ma przydzielony jakiś serwer na którym sie skupia. |
|
 |
Użytkownik
CIASTKO W D...
Ranga: Admin DD2
Informacje
Steam::  | TrzezwyInaczeJ |
Nick w Grze: puSSy^^wAgon.
|
#
Wysłany: 2010-05-12, 10:36 Odp: Drobne Pytanko :D
|
|
|
Jeden serwer czasami cięzko jest ogarnac a co dopiero kilka naraz.
Załoz sobie taka sytuacje jestes np na ffa obserwujesz czita a tu typ na steamie pisze ci ze na tp tez koles wali na haxah. I co w tej sytuacji robisz? Napiszesz mu ze narazie nie bo masz na oku innego a jak sie z tym "uporasz" to wtedy ogarniesz tp a w tym czasei koles ucieka. I dlatego tak jak jest jest bardzo dobrze ze masz adma na ffa to only ffa czy tp. Bo by nie miało najmniejszego sensu gdyby skupiał w jednej adminow z kazdego poszczegolnego serwera |
Te, d¿oja podaj, bo se machn¹Ì chcê
Strach ma strasznie maÂłe oczka swe
 |
|
|
|
 |
Użytkownik
Ino Dino
Informacje
Steam::  | Ino_Dino |
Nick w Grze: Ino Dino
#
Wysłany: 2010-05-12, 11:16 Odp: Drobne Pytanko :D
|
|
|
No tak w kwestii ogarniania jednego serwera to się zgadzam. Ale dokładnie mi chodziło o to że jak mam admina np na BF2 i czasami jak nic się na owym serwerze nie dzieje to lubię sobie wejść na TP czy na FFA i pograć tam a jak by ktoś zaczął świrować na tych dwóch ostatnich serwerach to mógłbym mu dać bana albo coś w tym rodzaju... i to by było tak tylko jednorazowo w sumie bo faktycznie jednego serwera admin powinien pilnować ...
I tak jak napisałem wcześniej to jest tylko taka dygresja co by było jak by było inaczej ....
temat można zamknąć Podziękował!! |
|
 |
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | adas1669 |
Nick w Grze: inia<3
Wygrane: 1
Przegrane: 1
#
Wysłany: 2010-05-12, 12:27 Odp: Drobne Pytanko :D
|
|
|
vu0', GRatulacje za odpowiedź
Ino Dino, nie ogarniesz wszystkich serwerów, a kolejną sprawą nie ogarniesz wszystkich działów.
| Cytat: | | a swoje pytanie motywuję tym że np. jak ja nie mam admina na tp to jak ktoś chituje to trzeba pisać na sb a nie interweniować od razu to samo się tyczy bf2 nie ma |
Widać jak często grasz, bo jakoś ja ostatnio kiedy nie wchodziłem na serwery TP/FFA bf2 na swoim błogim pingu, zawsze widziałem admina, a na tp wręcz nawet średnio 3-4 wraz ze mną. Kolejna sprawa, jakoś tych czitów nie wali wcale tak dużo na serwerze. |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
|
|